Sziasztok,
mindenki jól van? Remélem igen!
Mi jól vagyunk, minden OK.
Egyedül egy dolog zavar: Luca napok óta vakarja mindkét fülét, kivűl-belül, és elég sokszor. Múlt héten megnézte a dokinéni, de nincs benne víz, ennek ellenére mégis vakarózik. Most már eléggé idegesít a dolog, szóval holnap délután megyünk a fül-orr gégészetre, nézzék meg mi a helyzet. Remélem semmi komoly!!!!
Tücsi, elmentél beoltatni magad? Remélem eljutottál!
És igen, lehet hogy röhejes, de mi is be vagyunk szarva ettől a vírustól, félünk h Luca elkapja, bár mi a magunk részéről minden óvintézkedést megteszünk: oltástmár lassan 1 hónapja beadattuk (a sima influenzát is), naponta 100szor mosunk kezet antibakteriális kézmosóval, tudatosan figyelünk arra h ne nyúlkáljunk szánkba, szemünkbe. És persze nem visszük Lucát nagy tömegbe, bevásárlóközpontba. Csak családhoz megyünk, meg időnként barátokhoz, és sétálni. Ennyi!
Bár a családban van némi feszültség az oltás miatt, mert férjem apja nem hajlandó beoltatni magát, holott minden baja van, krónikus beteg, és fiatal kora ellenére szinte állandóan van vmi baja, de egyszerűen nem oltat és kész. Mi meg oda jutottunk, hogy amennyiben nem oltat, nem megyünk oda karácsonykor, és kész!!! Pedig nem vagyunk parás típusok, elég lazán vesszük a dolgokat, de ebből most nem hinném h engedünk. Nem értem, h ennyit miért nem képes megtenni az ember saját magáért, és pláne ha gyerek van a családban?
És most hagyjuk hogy ebből ki keres és mennyit, őszintén szólva pont nem érdekel, a lényeg h próbáljuk minimalizálni a vírus benyelését.
A napi hírek meg borzasztóak: hogy már 9 gyerek van kórházban, ebből 3 csecsemő, és hogy a terhes kismamák már napi szinten kerülnek be az intenzívre emiatt....áááááá, hallani is borzasztó.
Tényleg nem értem h mitől félnek az emberek, hogy 3 fejű szörnyekké változnak, vagy 5 év múlva kihullik a hajuk??? Mi ez a f...ság?????? Már bocs!!!
Orsi, anyukám is izületi beteg(sokizületi gyull.), és neki azonnal javasolta a házidoki az oltást, pont emiatt, és be is adatta. Hiszen ő is krónikus beteg, akikre nézve pláne veszélyes a vírus!!!!
Bentley, talán te kérdezted a sétáló EDA-t: én kértem és kaptam is EDA-t, a szúrást egyátalán nem éreztem, és különben is, akkor már úgy fájt mindenem, hogy nem érdekelt, csak adják már be....de meg se kottyant, szóval ettől ne félj! És az hülyeség h csak "sétáló EDA" van (amúgy ez meg mi????
), mikor nekem beadták, mondta az anesztes dokinő hogy ha akarok nyugodtan sétálgassak, ha akarok feküdjek le, azt csinálom ami jól esik. Én annyit mászkáltam vele, hogy átköltöztünk a végleges szülőszobába, tehát kb. 6 métert sétáltam vele, aztán a francnak se volt kedve mászkálni meg sétálgatni, jobb volt lefeküdni és úgy "élvezni" a fájásokat. Mert azért arra számíts, hogy az EDA nem fogja nullára csökkenteni a fájdalmat, kb. a felét veszi le, de azért érzed rendesen, de nem vészes. Főleg ahhoz képest, hogyha majd abbahagyják a fájdalomcsill. adagolását....na akkor kezdődik a móka. Persze minden attól függ hogy birja az ember a fájdalmat, én magamról azt hittem hogy sehogy, és ezzel riogattam a szülésznőt+dokimat, aztán szülés után mondták h nagyon jól bírom, mert más már a 4 perceseknél ordít mint a fába szorult, én meg szép csendesen tűrtem, és akkor még nem kaptam EDA-t. Egyébként meg minek szenvedjek annyit, ha nem muszáj....tudom h ezzel mások nem értenek egyet, de én csak javasolni tudom, biztos könnyebben tűri az ember, és talán nem fáradsz el olyan hamar. De ezzel együtt fáj, az biztos!
Baba: Roli nem egy puffancs, de nagyon jól néz ki, nagyon szép kis pofija van, és sztem kutyabaja! Ő ilyen, és kész. Aztán lehet h 1 éves korára meg pufifej lesz, nem tudhatod!
Egyébként SINLAC-ot 4 hós kortól adhatsz neki, öles betűkkel rajta van a dobozon, és nagyon ajánlom, mert nagyon fincsi és hízlal is rendesen, akár naponta is adhatod Rolinak vmilyen gyümivel keverve.
Andynek kitartás, én 3 éve államvizsgáztam, igaz gyerek nélkül, csak meló mellett, de időnként rémálom volt az is...egyátalán nem hiányzik az éjjeli tanulás, meg a hetekig tartó szakdolgozat írás.
Luca mellett nem is tudnám csinálni.
Gabival, Marcsival mi van???
Karácsonyra már készültök?
Most megyek kaját csinálni, üdv mindenkinek.
R.