Sziasztok!
Ttika!
Nem kell pisit vinni, és nyugodtan ehetsz. 7 órára menj, és mikor bekérik a papírt, mindenképpen szólj, hogy AFP és nem cukor. Talán akkor nem kell végigvárnod, amíg az összes cukrostól leveszik a vért
Dirtha!
Mi a Gyáév usziba járunk. 800 Ft/alkalom. A Gézengúz alapítvány tartja, tehát teljesen megbízhatók, biztos, hogy hozzáértő gyógytornász tartja az úszást. Kedden és pénteken van két turnusban reggel 8-8,30-ig vannak a nagyobbacskák (akik már ülnek, másznak, állnak stb.) és 8,30-9-ig vannak a stöpszlik, mint Lili
Én nagyon ajánlom ezt, mert kipróbáltuk és tuti jó.
Jegyet lehet venni ott is az oktató csajszitól (Eszternek hívják), vagy a Gézengúz Alapítványnál a Török István utcai volt óvodában vannak. (A Pozsonyi vendéglővel szemben)
Holly!
Hajrá. Már nincs sok hátra. Ne izgulj. Lesz elég időd másra is. Az első pár hónapban a baba mégcsak eszik és alszik, aztán meg ha már kinyílik a csipája
, akkor fokozatosan arra kell szoktatni, hogy egyedül is eljátszogasson és elaludjon. Ezt persze úgy kell csinálni, hogy rengeteget kell vele foglalkozni. Én úgy oldom meg, hogy nap közben Lili vagy a járókában, vagy a kiságyban játszik, sokszor benézek hozzá, bekapcsolok neki egy CD-t (komolyzenét vagy Halász Juditot), és a csak Lilire koncentrálást estére hagyom, amikor amúgyis nyügisebbek a fürdés előtt. Szóval nekem látod jut időm mindenre: takarítok (minden nap, mert a férjem nagyon rendmániás), dolgozom (nem vagyok ugyebár GYES-en), főzök (ezt ritkábban, mert a férjem a munkahelyünkön eszik, és amúgy mindegyikünk diétázik, úgyhogy mostanában joghurton élek
), és még Lilire is jut időm. Bár sokszor lelkiismeretfurdalásom van, hogy keveset foglalkozok vele, de ő úgyis kiharcolja magának a figyelmet, ha igényli.
És akkor nincs is számomra más, mint ő. Akkor hagyom a fenébe a többit.
Ttika!
Elfeljtettem mondani, hogy a baba ilyenkor nagyon gyorsan nő, aztán majd a vége felé a hosszúsggal lemarad, és akkor szinte csak hízik.
Napi 2mm-el számolj, az egy héten 1,4 cm! Szóval a babád tök normálisan fejlődik
Puszi mindenkinek: Bogi