Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Suzy! Örülök, hogy jobban vagy!

A pocak nálunk is növöget!

Nekem borzalmas éjszakám volt! Alig aludtam, rettenetesen fájt a fejem és a gyomrom! Valószínű mostanában nem bírom a fokhagymát, mert tegnap azt ettem, pedig úgy szerettem! :roll: Reggel nagyon sokat hánytam (a terhesség alatt másodszorra hánytam), ettől aztán kicsit jobban lettem! Sikerült elmenni a vérvételre, a párom elkísért, be is jött velem, mert elég ájulós vagyok. Hatásos volt, mert szerencsére most nem volt semmi bajom!

Írtátok, hogy ki mikor kapja az APF eredményt, nekem azt mondták csak akkor értesítenek, ha valami gáz van! Nem szeretm az ilyen megoldásokat! :?
A fejem még most is nagyon fáj, úgyhogy ma pihenni fogok!

Szép napot mindenkinek!

Kép
klaccc

Siva a Similasan pici apro bogyokbol all es teljesen novenyi,sok mindenre van es gyerekek is szedhetik! Nem draga es nagyon sokaig eltart! Nekem nagyon bevalt! Nagy a kinalat itt,de persze nem is olyan aron adjak ,mint otthon,en is viszek mindig haza!

Apos tenyleg jo fej,azota miota szemebe mondtam ,hogy az ordog is sirva konyorogne nalla a receptert...-kifejezetten imadhat gondolom! :twisted:

Apropo te ,hogy alsz a kinti konyhaval?

Ann nekem meggy van meg otthonrol,arra valami otlet?

Kriszta
schat

Sziasztok!

Bogme párom ma hajnalban ment vissza, de csak 9 napra, az hamar elmegy:)

Tesómék jól vannak köszönöm, én vagyok még mindig a futár, mert tesóm nem vezet (bevásárolok, ügyeket intézek):)

Kép
hné29

Ann nallunk az a parom nagy hobby-ja ,de mar en is nagyon raszoktam...-foleg allat es termeszet kepekre!

Klacc jobbulast neked!!! Vigyazz a gyomrodra!!!

Kriszta
schat

meggyre? én abbol mindig meggyes màkos vagy meggyes dios piskotàt csinàlok, de néga simàn a turmixban fagyasztva "ledaràlom", kis cukorral vagy mézzel megmelegitem amig kicsit szirupos nem lesz, de nem forralom vay hevitem, és azt beleteszem a turos jghurtos cuccba rétegezve. a turo helyett kinn nem tudom felétek mi van.

mondjuk a csokis meggyes brownie is jo

fotozàshoz el kellene kérnem anyu gépét, az enyémet 5 év alatt teljesen lelaktam, màr a avku nem mukodik, mondjuk alig hasznàlok vakut. mondjuk nem vagyok valami inspiràlt egy ideje, de anno heti 100asàval fotoztam... majd gondolom a babo meghozza a kedvet. apos megdobott az osszes nem digitàlis gépével, van 70 éves meg 15 éves is koztuk, azokat akarom jol megtanulni hasznàlni majd. meg kéne egy jo digitàlis is... ez is nekem jo, de csak ugy kidobott volna 20-25 fotogépet csak mert nem digitàlis meg a legujabb, ha én nem vagyok fotomàniàs... utàlom ezt a hihetetlen pazarlàst ami kinn megy
Vendég

linocs
nekem azt monták tegnap a laborban hogy 1 hét mert ezeket nem helyben csinálják hanem egy külsős labor .

ann9
igy vissza gondolva én is kicsit nagyon para voltam ha sokáig aludt akor sokszor bementem és meghalgatam hogy szuszog e még vagy megböktem hogy mozog e ha halotam hogy szuszog akor megnyugodtam :D

bögme
én is teszek veszek és dolgozom de tegnap atol még éreztem mikor közölte éhes , :D

susytündér
mi ketesben leszünk a férjemel mert anyukám elkérte a fiaimat én meg szivesen oda adom :D
csics

Hibernia: Ha a kombinált jó lett, akkor semmiképp ne izgulj ezen a hülye AFP-n!

Ann: Sziámi a cicusod!!! Imádom őket! Nekem is volt 1 és nekem nagyon bejött, hogy annyira társaságigényes, beszédes. Nem nagyon lehetett úgy leülni, hogy ő ne jött volna máris hízelegni. Annyira édesek!

Hné: 9 nap tényleg semmi :) Tök jó neked, már telis tele leszel tapasztalatokkal mire szülünk :)

KépKépKép
bogme

bogme: ja, egy cuku dràga, de néha sok, meg azt azért most nem érti h rossz néven veszem mikor àtsétàl a hasamon csak ugy oda-vissza. a melleimen valo jàrkàlàst eddig sem vettem jo néven, most meg plàne, na erre megsértodik, rosszabb esetben (ez volt tegnap) hisztériàzik. most majd mindjàrt magàhoz fog térni ha megérzi a hal szagàt és jon kunyeràlni :)

nekem a vénàim szuperek, pikk pakk megvagyok a vérvétellel. ennek ellenére a maros utcai hulyék ugy elszartàk multkor a vérvételt h a teljes karom lett lila. kozben ugyanis tàrsalgott a holgy a tobbi novérrel és szidta a betegeket.
Vendég

Mi most lakást bérlünk a férjemmel, de úgy tervezzük, hogy építkezni fogunk. Régen volt egy tacskónk, én azokat nagyon megszerettem. Aztán lett egy másik is, és úgy a szívemhez nőttek, hogy azóta is tacskókról álmodozom, és már alig várom, hogy újra legyenek.

A macskákat meg - és most ann, bogme, szemeket befogni :D - ki nem állhatom! Na, jó, nem utálom őket, de szeretem meghúzni a határvonalat a közvetlen kontaktusban. 8)
Vendég

ezzel sokan vannak igy, ne aggodj :)
Vendég

Mivel, ann? A lakásbérléssel? :D
Vendég

a macsekokkal (és a lakàsbérléssel)

az én pàrom a kutyàkat utàlja mert egy a nyakànak ugrott kiskoràban, szoval a kutyusrol le kell tennem :roll:
Vendég

Igen, ilyen eseteket én is ismerek.
Nekem nagyon szép emlékeim vannak, sokszor a könnyeim potyognak a nevetéstől, ha visszagondolok a régi időkre, hogy miket műveltek. Ezért szeretnék majd a gyerek mellé kutyát, mert olyan emlékeket és élményeket ad, amik szinte semmivel nem pótolhatók.
Vendég

Bogme, hááát a tapasztalat, nos, mikor elsőre hárman pelenkáztunk egy gyereket az nagyon poénos volt, szerencsére csöppség jól viselte :lol: Már elmúlt 2 hetes a drága :) Pár napja fahájas rágó volt a számban és közel hajoltam hozzá, nem jött be neki, mert grimaszolt :?

Kép
hné29

Nekünk is van cica a lakásban, de mióta babát várok kiszorult az előszoba és a konyha légterébe, mivel rettenetesen tudja hullatni a szőrét!

Kép
hné29

Sziasztok!

Sellon!

Nekem is van egy tacsim szálkásszőrű és nagyon önfejű!Még csak 8 hónapos de ugy néz ki mindha legalább 10 éves lenne.Meg van őszülve. :D Szerintem ő hozott nekünk szerencsét a babánál mert mikor megvettem akkor mondogattam hogy lemondtam róla és 3 hónap múlva pozi lett a tesztem.Kap is érte finom falatokat meg játékot rendessen. :)

Ann9!

Én is hordok kismama melltartót nagyon kényelmes de lassan újjat kell vennem mert kinövöm sajna.Akkora dudáim lettek hogy nem is igaz :)

Láttam kádálványt 3000 ft és szerencsére a kiskádat is rá tudom tenni amit vettem.Már csak egy csúszás gátló kell bele.

Nálunk eltolt 3 szintes anyósék háza és a konyha meg a mosókonyha lent van az alagsorban.Bár a baba a mi szobánkban lesz de akkor kell vennem babyőrt.A párom mondjuk ragaszkodik hozzá hogy vegyünk.

A mézzel vigyázni kell mert én ugy hallottam hogy a pasztőrizálatlan méz nem jó a kismamáknak.
gtimi83
Győr

nekem is hullatja a cica a szorét de nem tudom és nem is akarom kizàrni, és ha kizàrnàm akkor lenne nagy rumli meg orditàs 24 oràban, és annyira nem vészes. nekem a nodokim is mondta h ne paràzzak a macska miatt.
Vendég

Timi,
igen, emlékszem, hogy van egy kis tacsid. De nagyon vigyázz! Ha még nem ő az úr, akkor hamarosan ő lesz, de olyan módon, hogy orrodnál fogva fog vezetni, és te soha semmiben nem tudsz majd ellenállni neki, vagy ha igen, akkor egy hétig fog utána a lelkiismeret-furdalás gyötörni. Rendkívül jó érzékük van az őziketekintetekhez. :D

Ann,
állítólag az olyan otthoni cicóka, amelyik nem jár világgá, nem okozhat betegséget, hiszen nincs is, amit terjesszen.
Vendég

Szerencsére én cicám nem csinál rumlit, 5 éves múlt a drága, és kiskorától annyira lusta, hogy nem megy arrébb, át kell lépni :lol:

Képzeljétek vettem a héten a C&A-ba kismama farmert 2X volt eddig rajtam és kinyúlt!!!!!!! A gumija annyira csúnya lett :shock: blokk megvan, szerintem, visszaviszem!

Kép
hné29

megcsinàltatok még egy toxoplazmozist majd azért, de o utoljàra szeptemberben volt kinn, akkor is alig mert hideg volt Balcsin, és nem vadàszik, szoval elobb szedem ossze egy mosatlan gyulirol a toxot mint tole :lol: mivel nem tud vadàszni, a madarak az erkélyen is kb rohognek rajta :lol: :lol:
amugy most elolvastam egy elég kiterjedt cikket arrol hogyan szaporodik az a hulye toxoplazma dolog és elvileg olyan rovid ideig fertoz, hogy nehéz pont akkor megkapni, meg a kicsi cicàk veszélyesebbek azt mondjàk. nekem negativ negativ a leletem, pedig ugy szulettem h màr cicànk volt, azota o a 8. cicàm és semmi.
az enyém 8,5 éves, kezd lustulni de szeret még jàszani is meg mindnhol ott van, utàl egyedul lenni. ezért is nehéz hozzà felvigyàzot talàlni, probàlom ràvenni a haverokat h aludjanak nàlunk, hagyok nekik enni, inni, ellàtmànyt mindent...

a farmert vidd vissza!!
Vendég

Hát, nem tudom, hogy velem mi lesz, mert ha egy kutyus tekintete úgy meg tudott hatni, mint a Fülesé, akkor mi lesz, ha ránézek a gyerekemre?
Vendég

Sellon!

Megsértődni azt nagyon tud!
A múltkor fürdettem és utánna megszáritottam a bundáját és olyan szemekkel nézett rám hogy nem tudtam mást csak nevetni rajta.Ha megszidom is megsértődik.A gyomrát meg ugy szereti hogy ha viszem az ennivalót nem lehet birni vele még az ól tetejére is képes lenne felugrani a törpe lábaival.A múltkor após csirkét vágott és átugrotta a kerítést.Nagy zsivány. :D
gtimi83
Győr

Igen, nálunk is úgy várták már minden este a kaját, mintha az éhhalál határán állnának. Soha, egy morzsát nem hagytak a tányérban, pedig elég sokat kaptak enni. Mondjuk volt is pocak rendesen...A kaján kívül még a meleget imádják. A kályha mellett aludni órákon át.
Vendég

Jaj, most kaptam e-mailt a down szűrésről, meglett az integrált teszt eredménye!
Negatív! Jól összeesküdtünk a picivel ezek szerint!

8)

Leírom az adatokat, de nem tudom, mit jelentenek, csak az van odaírva, hogy negatív, s ez a lényeg.

Down-szindróma kockázata: 1: 100 000
Edwards: 1: 81 000
velőcső-záródás: 1: 6600
Vendég

Sellon GRATULA a jó eredményekhez :)

Kép
hné29

El is felejtettem mondani, hogy vettem kismama köldökpiercinget:) Ki is cseréltem gyorsan, bevált, mert nagyon kényelmes!!!!

Kép
hné29

A Hcg viszont már alig van jelen a szervezetemben, sőt, mostanra már valószínűleg olyan alacsony, hogy a legérzékenyebb teszt se mutatná ki. Milyen érdekes. csinálok nagy hassal egy tesztet, aztán negatív lesz. :D Ti szoktatok néha visszaemlékezni a tesztelésetekre? Én igen. Tényleg, erről még nem is írtunk, hogy ki hogyan tudta meg, hogy terhes? Napokkal korábban már tesztelt, vagy derült égből jött a villámcsapás?
Vendég

Timi
Én most a betegségem alatt nagyon sok mézet megittam teával a doki javaslatára. Nem mondta, hogy vigyázzak a mézzel, én úgy tudom nálunk kereskedelmi forgalomban nem lehet pasztörizálatlan mézet kapni.
Gyerekeknek nem lehet 1 éves korig mézet adni azt tudom.

Hol vettél ilyen olcsón kádállványt? :shock:
Ismered a fürdető hálót? Először nekünk is csúszásgátló volt, aztán később vettünk fürdető hálót, amibe bele teszed a babát, az tartja biztonságosan még fogni sem kell. :)

Lányok valaki vesz bölcsőt? Vagy ágyhoz rögzíthető babaágyat? Apa sosem tudott aludni, ha Kristóf velünk aludt, ez a baba ágy megoldaná a problémát, valaki ismeri, vagy szeretne ilyet?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Jelentem a következő két napba igazoltan leszek távol,családi teendők miatt(szülinap,mikulás). :D :D Hétfőn megyek a nődokihoz megkapom az afp eredményt is.aztán jövök beszámolni. :wink:
Mindenkinek szép hétvégét kivánok,jók legyetek! :mrgreen:

KépKép
Kép
mucus75

Sellon
Ezek nagyon tuti eredmények! :wink:
300 alatt küldenek tovább, neked micsoda ezrek vannak ott! :lol:

Hát nekem érdekes volt, ahogy megtudtam, hogy van pocaklakó. Már kb. fogantatástól 2 hétre hányingerem volt, és mondtam is, hogy szerintem tuti terhes vagyok. Senki nem hitte el, azt mondták ilyen hamar ezt nem lehet érezni. Majd mensi előtt 4 nappal csináltam egy tesztet (nem bírtam magammal :oops: ) és a második csík helyén 1 fehér csík volt. Nem tudtam mire vélni. Majd 2 nap múlva első pisiből lett egy totál negatív. És amikor már meg kellett volna jönnie akkor lett egy olyan halvány 2 csíkos teszt, hogy ketten néztük apával, hogy tényleg van ott valami??? Majd rá 1 hétre lett totál erős 2 csíkos.
Kristóffal görcsölt a hasam, és mindig mondtam, hogy most fog megjönni. Apa unszolására vettünk egy tesztet, és abban a pillanatban 2 csíkos lett, amit mai napig nem értek, elképzelésem sincs mikor hoztuk össze. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Schat, nincs nálunk tutti az a homeos bogyo, itthon boiron francia márka van. Szeretem én is ezeket a szereket, egy dolgot nehezen tudok betartani, 20perc étkezési szünet előtte-utána. :)
Sminkes vagy? Az super lehet! Én nem tudom magam rendesen kisminkelni. :D Ezerszer terveztem, h elmegyek a MAC-be, ők adtak tanácsot. (pénzért persze)
A portugál konyával kapcsolatban még nagy tapasztalatrol nem tudok beszámolni, eddig legtöbbet eltöltött idő kb. 20nap volt. Sajnos nem vagyok nagyon oda a tengeri cuccokért, ez nagy kár, mert ott aztán van minden. Halakból csak a nem túl halízűt szeretem. :(

Vettem hársfa mézet, nagyon finom mandarint, és oscilococcinium-ot. Sajnos gyögynövényes nem esett az utamba, igy a homoktövis lekvár kimaradt. Lehet, h. van a Dm-ben is?

Hibernia, arrol a dokirol nem hallottam semmit, a bnőm a valamilyen Tamáshoz járt oda. Biztosan jó ott mindenki.

Hétfőn csináltunk pocakfotot, csak valmiért nem sikerül kcsinyitenem.

Kép
silva

Ismerős az eset, az egyik ciklusban nekem is volt egy olyan tesztem, ahol fehér lett a második csík. Totál összezavart, hogy ez most akkor mit jelent. csináltam egy másik tesztet is, az meg teljesen negatív lett, aztán meg is jött pár nappal később. Amikor pedig a sikeres hónapban voltam, elhatároztam, hogy nem csinálok tesztet, lesz, ami lesz, ha nem jön meg, majd csak akkor. És ekkor úgy jártam, mint te az első gyermekeddel, hogy már napokkal korábban úgy fájt a hasam, mint menstruációkor, de tudtam, hogy az még nem lehet. Aztán azt álmodtam, hogy lett egy pozitív tesztem. Kíváncsiságból így hát megcsináltam az egyik tesztet, még napokkal a várt menstruáció előtt, és egyből pozitív lett. Alig akartam elhinni! :D Aztán egész héten úgy fájt a hasam, mint menstruáció előtt, de akkor már tudtam, hogy az nem lesz, és olvastam is, hogy ez is a kora terhesség velejárója. Még annyi volt, hogy a beágyazódás környéke felé fájtak már a melleim, de nem foglalkoztam vele, hiszen akkor még nem tudhattam, hogy terhes vagyok. De így utólag visszagondolva, már ez is jel volt, mert előtte nekem soha nem fájtak a melleim.

Köszönöm a gratulációt! Igen, én is jót néztem az eredményeken. 1: 100000-hez!
Na, lassan készülök a nőgyógyászhoz. Már megint itt a fejemben a H1N1- olyan jó lenne elfelejteni!!!
Vendég

ann9
nyugi ne idegisd magadatt én se irodába dolgozom és nem 8-16ig minden nap ,ha te igy vagy boldog akor csináld ezután is igy .

hibernia
ez meg hogy lehet ? bár nekem se a lakcimem szerinti a védőnöm ,nem késő az afpre mert én tegnap csináltatam meg és a papiron csak azt irta a doki hogy 16 hetes ennyi is vagyok ,amugy az utolsó menszesz alapján számolják .

sellon
nekem sincs jó vénám ,és vérvétel után nekem is sokáig fáj a szurás helye ,sőt én tűfobiás vagyok .
csics

én ugy tudtam meg h azt mondtuk augusztus elején h akkor mostantol probalkozunk és rajtam kivul mindenki azt gondolta h majd jovore lesz is belole valami. erre én kezdetnek az elso héten màr furàn éreztem magam, azutànin mégfuràbban, de nem teszteltem mert hulyének nézett a pàrom. vàrtam egy hetet még a mensi idopontra, mert elotte is egy hetet késett, na ez volt szeptember harmadik hetén és lett mindjàrt szép két csik, de csinàltam még 3at h hàtha valami bibi van a dologban. szoval mindenkinek fityisz volt, van aki asszem meg is bàntodott e miatt, mintha az én hibàm lenne h én itt hirtelen 2 hét alatt lettem terhes...

az tuti h Leonard Cohen koncert korul jott ossze a gyerek, akit imàdok, szoval ha fiu lesz és az apja belemegy Leo lesz a kozbulso neve. asszem mi tudunk majd azt anyakonyveztetni ami tetszik mert kulfoldi lesz a papa, de ennek még nem néztem utàna. Léonard nekem nem kell, Leonard annàl inkàbb, de csak kozépsonek :P
Vendég

Gratulalok Sellon!
Meg mindenkinek akinek jo lett az eredmeny!

En megyek lassan megis ma orvoshoz,mert nem szunik az eros szurkalas! :( Remelem semmi baj nincs!

Szep estet nektek!

Kriszta
schat

Sellon: Nagy-nagy gratula az eredményekhez!!!! Szuperjók! :lol: :lol:

HCg szinttel az a helyzet, hogy szülés után ürül ti teljesen a szervezetből, tehát addig egészen biztosan + a teszt.

Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond neked a doki, én hétfőn megyek, terhesgondozásra is, védőnőhöz is, este uh-ra....akkor döntök, de az már tuti, hgoy Apa oltja magát.

Lányok, ahol már van Egyeske, Ketteske. Minden csemete be van oltva?? Én most nagyon gondolkodom.....

Másik kérdés: nálunk nincs toxo szűrés egyáltalán, hacsak nem kéri a kismama, mert indokolt. Én évek óta nem láttam macskát közelrő, úgyhogy nem kértem. Máshol sincs szűrés? Hogy álltok ezzel?

Mucus: neked is szép hétvégét!

Schat: A szurkálás nem gond szerintem, nekem mindig azt mondta a dokim, hogy csak ne görcsöljek és vérezzek, egyébként minden oké.

Tesztelés: Fogantatás után 12 nappal teszteltem, tehát még ki sem maradt a vérzés...valahogy megéreztem. már akkor émelyegtem és olyan melegnek éreztem magam....
jaimee1

a toxot én kértem, de mondjuk nem csak macska terjeszti, sot, ha ettél nyers hust valamiben, vagy mondjuk zoldséget mostlanul vagy kertészkedsz attol is lehet. de nem automatikus, de ingyen van, szoval ha kéred megcsinàljàk ingyé ;)

nekem nincs Egyeske meg màsik, de a csalàdban minden kisgyerek oltott, ha ez segit, sokan ugy h nem oltottak az elején, aztàn most meggondoltàk magukat.
Vendég

schat: szoritok
Vendég

Susy!

Kint szlovákiában van egy babadiszkont és ott találtam.Még nem vettem meg de jövőhéten megfogom.A hálóról már hallottam de még nem láttam milyen.

Én ugy tudtam meg,hogy ugye lemondtunk róla már teljessen.Elkezdtük az esküvőt tervezni voltunk anyakönyv vezetőnél időpontért meg ruhapróba stb.Juni 28 jött meg utoljára de nekem a ciklusommal amugy is sok gond volt.Júliusban kimaradt igy nem is gondoltam rá hogy az lehetek mivel nem volt ciklusom.Rengeteg tesztet megcsináltam a próbálkozás alatt igy már az se érdekelt nem csináltam.Aztán készültünk a nyaralásra aug.7 volt az indulás és a következő mensi napja.Csináltam tesztet nehogy valami baja legyen a babának ha esetleg elmegyünk bulizni vagy valami.Nem mutatott semmit igy éltem azéletem tovább.Letelt a nyaralás mensi sehol.Csináltam megint tesztet.Nekem is csak fehér csik lett a második de nekem soha nem csinált ilyet.3 nap mulva ujabb teszt és erőssebb lett a csík azt már a Zoli is látta.Még mindig nem hittem el.Elmentem dokihoz elküldött Uhra de ekkor még csak olyan 4 hetes lehettem mert csak felritkulás látszódott de aznap délben csináltam megint tesztet és pillanatok alatt kijött a két erős csík de csak akkor hittem el igazán mikor már volt szivmüködés is. :) Kicsit hosszú lett. Bocsi
gtimi83
Győr

Ja és az első tünetem az volt hogy rengeteget ittam pedig alapjáraton még a legnagyobb nyári melegben sem tudok sokat inni.Gyanus volt nagyon.
Megált a vonalzóm nem számol.Vajon mi lehet vele?
gtimi83
Győr

Mi kb 1 évet próbálkoztunk és nem jött össze :? Aztán augusztusban elmenekültünk mindenki és minden elől!! Bő 2 hétig szinte csak kettecskén voltunk és a tenger:) Annyira nyugodtság volt körülöttünk, el sem tudom mondani :) Aztán indultunk hazafelé és a párom megjegyezte, hogy szerinte ketten mentünk, de hárman jövünk hazafelé :shock: Hihetetlen, de megérezte!!!
Hazaértünk és vártam, hogy mikor jön meg a mensi... és vártam...és vártam :P kb 4 napja késett, mikor teszteltem egyet ++++ lett!!!!
Férjem másnap este jött haza, alig bírtam ki, hogy ne telefonáljak neki, de látni akartam az arcán a reakciót!
Szóval eljött a másnap este, kimentem férjem elé és mondtam neki, hogy éhes vagyok, irány a pizzéria :twisted: A pincér csaj kijött felvenni a rendelést és gyújtott egy gyertyát, annyira romantikus volt! Ott ültünk a kerthelyiségben ketten, elővettem egy kicsi kék dísztáskát, amin lepkék voltak és átadtam Neki. Belenézet..... Ne tudjátok meg azokat a szemeket soha nem fogom elfelejteni, mikor meglátta benne a kiscumit :P Átölelt és pityeregtünk kicsit örömünkben :wink:

Kép
hné29

Sellon! Én is gratulálok a kiváló eredményekhez!

Schat!Én is szorítok, hogy minden rendben legyen!

Nálam az első teljes vérképnél nézték a toxot, és mivel még nem estem át rajta, azt mondta a védőnő, hogy ezt mnden vérvétnél megnézik (pl. most is a AFP-nél!)

Nálunk ez a tesztelés úgy volt, hogy pár napot késett, (ami régen is szokott, amíg valami gáz volt a peteérésemmel, de tavasz óta ez teljesen helyrejött, napra pontosan) így éreztem, hogy itt valami (ill.valaki) van. Vettem egy tesztet, akartam még várni, de egy hét után nem bírtam megcsináltam! Teljesen egyértelmű 2 csík!;) A párommal aznap este sétáltunk a Balcsi parton, és ott tudta meg, nagyon boldog volt!:)Igazából nem terveztük még egyenlőre, de nagyon örültünk neki! :lol:

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
klaccc

Sellon: Semmi gond, elvileg én is inkább kutyapárti vagyok. A cicus azért lett annak idején, mert nem volt kerítés és nekem a vizslák jönnek be, mait a lakásban viszont elképzelni sem tudnék. Aztán nagyon megszerettem a cicát :) Hihetetlen volt, hogy mennyire ragaszkodik hozzánk, egyszerűen imádnivaló volt. Ennek ellenére mégegyszer macska, SOHA. Azt a sok szőrt nem bírtam. Nálunk is kutya lesz, de szigorúan kint!
Az eredményeid szuperek, nyugi :) Gratulálok!
Nekem szinte egyértelmű volt, hogy terhes vagyok. Már amikor 2 napos volt a picur, furcsa dolgokat éreztem. Persze addig sejtés maradt, amíg nem teszteltünk a 6. héten, de egyre feltűnőbb volt, már a párom is észrevette és végül az ő kérésére bizonyosodtunk meg róla :)
Sok sikert a dokinál!

Kriszta: Neked is sok sikert, nem lesz baj!

Jaimee: Nálam sem volt szűrés toxo-ra.

KépKépKép
bogme

Nagyon megható történeteket lehet itt olvasni! :wink:

Kép
klaccc

ann9
a deszerted nagyon fincsinek hangzik :) fagyasztott gyümit én is imádom .

sellon
én is imádom a tacsikat volt is 2 nekem most nem lehet ,de talán egyszer ujra lesznek kutyáim

hné
nekem nem kinyult hanem egyfolytába le esett pedig mikor felprobáltam boltba jo volt ,párom megjavitota a gumis részét hozá varta a nadrághoz most már nem esik le most is az van rajtam .

jamee
nálunk mind 2 fiam bevan oltva és kuty bajuk se lett töle .
csics

Kevemoncsi: Örülök, hogy jobban vagy. Én sem értek ám még semmit...

Végképp összevagyok zavarva a vérvételek miatt, mert nekem már a 12. héten azonnal vizsgáltak mindent a vérvétellel, Hep-től elkezdve a rhesusig, meg mindenféle betegségeket, stb. Nekem nem kellett éhgyomorral menni. Na de baromi tök mindegy, csak érdekességképen írtam ám. Kedden megyek dokihoz eredményekért. Remélem megnézi dopplerrel a szívhangot!!!

Mi is szerzünk majd be bébiőrt :D

Lyly: Nálunk apás szülés lesz, a párom ragaszkodik ahhoz hogy ott legyen mellettem. Nekem is nagyon jól esik, mert sokkan nyugodtabb leszek ha látom.

Susy: Szuper hogy te is jobban vagy.

Sellon: Mi is lemondtuk a berlini hétvégénket, csak hogy nehogy feleslegesen kockáztassunk bármit is. A karácsonyi piacra tutira el akartam menni, de akkora tömeg lesz ott, plusz repülés, stb, hogy inkább maradunk. Rengeteg pénzem úszik vele, mert minden ki volt előre fizetve, de inkább nem aggódunk, ez úgyis csak pénz. Majd máskor megyünk.

Mérleg: Hát én úgy tűnik hogy 2 hónap alatt 2 és fél kilót felszedtem, hihihi :D Sellon én is pont 60 vagyok :D Hatossal még sosem kezdődött.

Ann: Teljesen egyetértek veled a munkával stb. kapcsolatban. A szüleim halálra dolgozzák magukat a saját cégnél, éjjel-nappal más sincs, mint hogy a munka miatt vitatkoznak, meg halálra idegesítik egymást és magukat, mert xz bunkó cég átvágja őket, stb. Állandóan cseszegetnek, hogy menjek haza, mert akkor magamnak dolgoznék és többet keresnék mint itt. Köszi, itt is elég jól keresek, nem panaszkodom, valóban másoknak dolgozom, nem a saját bulim, de fél 6kor hazamegyek, pénteken 4kor és tojok az egész világra, már elnézést. Inkább keresek kevesebbet, de nyugodt legyen az életem, legyen elég időm a gyerekeimre, ne rajtuk töltsem ki a munkahelyi frusztrációimat, s a hétvége csak a pihenésről szóljon. De sajnos a szüleim ezt nem értik meg. Lehet hogy nagyon naív vagyok, de inkább legyen kevesebb költenivalóm, minthogy tönkremenjen a családi béke és nyugalom. (bocs hogy hosszú voltam).

Hibernia: Hogyhogy elküldött az előző védőnő??? Ez olyan hülyeség, hogy így rádförmednek, hogy tök mindegy mikor fogant a baba, a mensi számít. Szerencsére az én védőnőm tök rendes volt, és még értékelte is, hogy mondtam, hogy tutira 1 héttel "később" vagyok, mert hosszú ciklusaim vannak. Ráírta a papírjaimra és az első UH tutira meg is erősítette a dátumomat. A második aztán módosított, de ezt előre úgysem lehet tudni.

Klacc: Jobbulást!

Sellon és gtimi: Egyszer szerintem nekünk is lesz kiskutyánk és akkor szálkásszőrű tacskó lesz. Otthon is az van, s soha mást nem is akarnék :D Az "őziketekintet" elméletet én is aláírom, hihihi. Imádom!!

Sellon: Gratula a szuper eredményekhez!

Susy: Nálunk mózeskosárban fog aludni a pici az első 6 hónapig, az ágyunk mellett lesz az én oldalamon.

Tesztelés: Én egy csomó ideig nem akartam tesztelni, mert annyira tudtam, hogy úgyis negatív lesz. Annyi ilyenem volt, hogy már nem akartam többet látni. Aztán mikor már azt hiszem a 43. napomon jártam, és tutira tudtam, hogy 21 napja volt ovulációm, akkor már nagyon szurkált a kíváncsiság. Ugye a luteális fázis állítólag nagyjából mindig ugyanolyan hosszú, nálam 14-15 nap szokott lenni. Délig azzal szenvedtem az ágyban, hogy akkor vegyek tesztet vagy sem. Aztán mégis kiugrottam, lezuhanyoztam (azt hittem becsurrantok, de ki akartam bírni az első pisiig), bementem a városba meg vissza (el tudjátok képzelni mennyire szorítottam össze a két lábam, hahaha), s fél percen belül megvolt a pozitív. Aztán jól kibőgtem magam a boldogságtól :D 13-14 hónap próbálkozás után érthetően :D

KépKép
picilulu

Sziasztok!

Sellon, de szép számok!
Én hétfőn megyek, már nagyon félek :? Mennyi idő alatt lett eredményed?

Suzy, de jó, hogy "csak" influenza és már jobban is vagy.

Nálunk vasárnap lesz nagy Télapó party :lol: egy hete üvegmatricákat gyártok éjszakánként az ablakokra :wink: vasárnap délelőtt még sütök vmi téli muffint a Téltatának, nálunk tényleg jön, Apukám már tavaly is beöltözött, igaz akkor még kicsit féltek tőle a lányok, nem tudom, idén mi lesz.

Nekünk volt légzésfigyelőnk és az egyik bébiőrös volt, azon hallottuk mindkét csajszit. Angelcare volt, sosem jelzett hiába, egyszer volt egy éles riasztás, Lilkó bukott és belefeküdt, igaz mire odaértünk már megint rendesen lélegzett, de elég ijesztő volt. Én közel két évig használtam :oops: most is fogom.

Nálunk érdekes volt a tesztelés, mert én ugyebár meddő vagyok és már éppen azon agyaltam, hogy mi bajom lehet, amitől nem jön meg (rák, stb :oops: ) amikor Ati javasolta, hogy ugyan már vegyünk egy tesztet, mert olyan fura vagyok. Aztán volt megdöbbenés, mert full pozitív lett :lol:

Kellemes hétvégét mindenkinek! Gyerekeseknek jó Télapó várást!

Judit

jucicuki

Picilulu!

Nagyon jól megfogalmaztad ezt a család-munka témát! Sokban egyetértek benne Veled!

Kicsit már jobban vagyok! A gyógyszer nem annyira, de a bioptron lámpa sokat segített!

:)

Kép
klaccc

engem a pénz csak annyira érdekel h meglegyen ami muszàj, és tudjak utazni és làtni amit szerintem kell, legyen oktatàsra pénz és tudjak természet és embertudatosan élni. nekem nem kell 2 kocsi meg nagy lakàs, én eleve utàlom az autokat, a repulovel is csak akkor nins lelkiismeretfurdalàsom ha dugig van, én vonat és villamos pàrti vagyok. ha tehetném minden passziv-hàz lenne hirtelen, nap és szélenergiàn élnék és geotermikuson, nem lenne auto és nem lenne muanyag. de ez tul szép h igaz legyen, szoval a sajàt kereteimen belul igyekszem ezekre koncentràlni, és majd igy nevelem a gyereket is. ehhez elég pénz jo lesz, ha tobb van az nem baj de eltesszuk, ha sok lesz akkor végre azt csinàlhatom majd amit igazàn akarok - àllatokat és természetet menthetek, onkénteskedhetek a kedvemre.

én a babocàt is igy igyekszem majd nevelni, mert amit néha làt az ember az utcàn gyerekektol, az elképeszto. ossze vissza szemetelnek, belerugnak az àllatokba, udvariatlanok és tiszteletlenek emberrel, àllattal, novénnyel. elképeszto. ezért orulok h van àllatka is, én is cicàval nottem fel, a pàrunk is és biztos vagyok abban, hogy sokat szàmitott abban, milyen emberek lettunk.
Vendég

lányok
ma majdnem elcsábultam egy babahintára olyan amit picibabáknak valo olyan aranyos volt plüs játékok voltak hozá és tejesen lelehetet fektetni ,10ezer ft volt auchanba ,de aztán csak anyit mondtam apának majd ha véget ér a karácsony ,majd januárba .
Én ma voltam vásárolni az auchanba már nagy részt a karácsonyi sütik,és ennivalohoz vásároltam hozzávalokat,és én mint mindig 8óra felé megyek oda és még a nagytömeg elött a pénztárhoz megyek fizetni ,igy nagyjábol kikerülöm a tömeget amit egy ilyen vásárlásnál ALAPBOL utálok és eltud menni az egész vásárlástol a kedvem most meg még rátesz a járvány is egy lapátal .
csics

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?