Kevemoncsi: Örülök, hogy jobban vagy. Én sem értek ám még semmit...
Végképp összevagyok zavarva a vérvételek miatt, mert nekem már a 12. héten azonnal vizsgáltak mindent a vérvétellel, Hep-től elkezdve a rhesusig, meg mindenféle betegségeket, stb. Nekem nem kellett éhgyomorral menni. Na de baromi tök mindegy, csak érdekességképen írtam ám. Kedden megyek dokihoz eredményekért. Remélem megnézi dopplerrel a szívhangot!!!
Mi is szerzünk majd be bébiőrt
Lyly: Nálunk apás szülés lesz, a párom ragaszkodik ahhoz hogy ott legyen mellettem. Nekem is nagyon jól esik, mert sokkan nyugodtabb leszek ha látom.
Susy: Szuper hogy te is jobban vagy.
Sellon: Mi is lemondtuk a berlini hétvégénket, csak hogy nehogy feleslegesen kockáztassunk bármit is. A karácsonyi piacra tutira el akartam menni, de akkora tömeg lesz ott, plusz repülés, stb, hogy inkább maradunk. Rengeteg pénzem úszik vele, mert minden ki volt előre fizetve, de inkább nem aggódunk, ez úgyis csak pénz. Majd máskor megyünk.
Mérleg: Hát én úgy tűnik hogy 2 hónap alatt 2 és fél kilót felszedtem, hihihi
Sellon én is pont 60 vagyok
Hatossal még sosem kezdődött.
Ann: Teljesen egyetértek veled a munkával stb. kapcsolatban. A szüleim halálra dolgozzák magukat a saját cégnél, éjjel-nappal más sincs, mint hogy a munka miatt vitatkoznak, meg halálra idegesítik egymást és magukat, mert xz bunkó cég átvágja őket, stb. Állandóan cseszegetnek, hogy menjek haza, mert akkor magamnak dolgoznék és többet keresnék mint itt. Köszi, itt is elég jól keresek, nem panaszkodom, valóban másoknak dolgozom, nem a saját bulim, de fél 6kor hazamegyek, pénteken 4kor és tojok az egész világra, már elnézést. Inkább keresek kevesebbet, de nyugodt legyen az életem, legyen elég időm a gyerekeimre, ne rajtuk töltsem ki a munkahelyi frusztrációimat, s a hétvége csak a pihenésről szóljon. De sajnos a szüleim ezt nem értik meg. Lehet hogy nagyon naív vagyok, de inkább legyen kevesebb költenivalóm, minthogy tönkremenjen a családi béke és nyugalom. (bocs hogy hosszú voltam).
Hibernia: Hogyhogy elküldött az előző védőnő??? Ez olyan hülyeség, hogy így rádförmednek, hogy tök mindegy mikor fogant a baba, a mensi számít. Szerencsére az én védőnőm tök rendes volt, és még értékelte is, hogy mondtam, hogy tutira 1 héttel "később" vagyok, mert hosszú ciklusaim vannak. Ráírta a papírjaimra és az első UH tutira meg is erősítette a dátumomat. A második aztán módosított, de ezt előre úgysem lehet tudni.
Klacc: Jobbulást!
Sellon és gtimi: Egyszer szerintem nekünk is lesz kiskutyánk és akkor szálkásszőrű tacskó lesz. Otthon is az van, s soha mást nem is akarnék
Az "őziketekintet" elméletet én is aláírom, hihihi. Imádom!!
Sellon: Gratula a szuper eredményekhez!
Susy: Nálunk mózeskosárban fog aludni a pici az első 6 hónapig, az ágyunk mellett lesz az én oldalamon.
Tesztelés: Én egy csomó ideig nem akartam tesztelni, mert annyira tudtam, hogy úgyis negatív lesz. Annyi ilyenem volt, hogy már nem akartam többet látni. Aztán mikor már azt hiszem a 43. napomon jártam, és tutira tudtam, hogy 21 napja volt ovulációm, akkor már nagyon szurkált a kíváncsiság. Ugye a luteális fázis állítólag nagyjából mindig ugyanolyan hosszú, nálam 14-15 nap szokott lenni. Délig azzal szenvedtem az ágyban, hogy akkor vegyek tesztet vagy sem. Aztán mégis kiugrottam, lezuhanyoztam (azt hittem becsurrantok, de ki akartam bírni az első pisiig), bementem a városba meg vissza (el tudjátok képzelni mennyire szorítottam össze a két lábam, hahaha), s fél percen belül megvolt a pozitív. Aztán jól kibőgtem magam a boldogságtól
13-14 hónap próbálkozás után érthetően