Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok Kép
Mostanság nem fogok tudni jönni mert bedöglöt a hálokártyám a gépben és nem müködik de remélem hamar fogunk tudni venniKépKépKép
De azért elolvasom amit irtatok ha még nem minden nap Kép
Kriszta
Olaszország jó utat a nyaraláshoz és vigyázzatok magadtokraKépKép
Lányok és mikortol mennétek és milyen időpontbanKép
Megy a lányom holnap nyarali a nagyihoz kiváncsi leszek medigfogja birni még sose volt távol töllem egy percig semKépKépKép
Na ennyi mindenki vigyázzon magára sziasztok puszika IldikóKépKépKép
ildikó_4

sziasztok!

látom mindenki nyaral.jo pihenést mindenkinek!

Manoka!

valamikor nem mehetnék el hogy a Shrek-et felird cd-re?
köszi

jo éjt

sziasztok
enci
renci

Enci,
bármikor jöhetszKép

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

jol ünnepeltük Flora 9.-ik honapját. regel kiesett az etetőszékből.KépKépKép
volt sirás rivás. mentünk dokihoz. remélem nem lesz semmi komoly, de lesz egy két kék monokli a gyerek szeme alatt
majdnem szivrohamot kaptunk az apjával.hát nem volt nyugodt reggelizés

Manoka!

jo akkor majd átmegyünk. előtte csörgök

Enci
renci

Enci,
akkor mostmár Imike nagyon utólérte Flórát, nem vár 1 hónapot sem, ő ma sikeresen leöntött engem, és magát forró kávéval, voltunk a klinikán isKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányok!
Sajnálom ,ami a kicsikkel történt.
Manóka, Imike hogy van??
Mi jól vagyunk készülünk hétvégén Sári szülinapjáraKép
Üdv:Kata
jázmin

Sziasztok lányokKép
Láttom mindenkinek kijutot a jóbol de remélem jól vanak a kicsik és nincs komolyab bajukKép
JázimKép
Boldog születés napot SárikánakKépKép
hanyadik?
Szerda ota nyaral a lányom és olyan jól érzi magát szoktam beszélni anyukámal és modja hogy csak ritkán jutok az eszébe mikor elkel aludniKép
de holnap megyünk érte már ugy hiányzik hogy nem fecseg it melletemKépKépKép
Mindenkinek jó hétvégét és vigyázzatok magadtokra meg a picurkákra sziasztokKépKép:
IldikóKépKép:o
ildikó_4

Sziasztok!

Hát micsoda szörnyűségek történtek itt amíg nem voltunk itthonKép
Hogy van Flóra és Imike?
Remélem azért semmi komoly!

Kata!
Boldog szülinapot Sárának!
Kép

Ildikó!
De jó, hogy Anita jól elvan a Nagyinál!
Remélem egyszer Anna is ilyen leszKép

Krisztaa!
Hogy van Gergő?
Én is félek egy kicsit az oltástól, bár Annának még van fél hónapja!

Nagyon jó volt Tokajban!!!
Voltunk Andrással moziban, sétáltunk, meglátogattuk a Nagyikat, fagyiztunk, ettünk finom keszeget, és sokat semmit tettünkKépKép
Egy két kép:

Kép

Dolgozottt a csaj ezerrelKép
Kép

Itt fürödtünk. Ez Mád mellett egy un. Bortó, gyönyörű voltKép
A csajom nem akart kijönni a vízből.

Kép

Megyek még pakolok...
Jó hétvégét!

Era

Era
Kép
era75

SziasztokKép

Ezerrel nézem az olimpiát, de csak benézek ide is.

Era,
de jó újra olvasni, gondoltam ám, hogy tegnap hazajöttetek, mert láttam Andrást biciklizniKépKép
A képek nagyon jók, és az a Bortó is nagyon hívogató. Majd a pontos elérhetőségre is kíváncsi vagyok.

Ildikó,
használd ki azt a kis időt a pihenésre, míg a lányod is pihen egy kicsitKépKép

Sára,
Boldog szülinapotKépKép

Enci,
mikor érsz már ide?
Szép a kocsiKépKép

A tornát eldöntöttem, megvan Béres Alexandra új dvdje, azt elkezdem, aztán, ha kitartok, akkor 2-3 hónap múlva megyek az A'beKépKép már csak azért is, mert így, szégyellném magam, olyan kis gyenge lehetek.

Imike jól van, nem fáj a kis bokája, csak kicsit piros, vagyis inkább már jó barna, sztem majd le fog hámlani a kis bőre.
De felkészültem mostantól mindenre, nem is tudom, vagy pólyázzam be 1 éves koráigKépKép

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Örülök, hogy jól van ImikeKép
Puszi a kis bokájáraKép

Szerintem ne 1, hanem 18 éves koráig pólyázd beKépKép
Anna is tele van horzsolásokkal.....hát igen, a sok munkaKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era!

örülök, hogy jol éreztétek agatokat. gondoltam is hogy vajon mijor jösztök haza.látom nagyon jol sikerült a pihenés
szerencsére Florána nem lett semmi baja és kék moniklija sem lesz a szeme alatt. már nem látszik semmi csak a bőre hámlik ott .még szerencse hogy nem volt semmi a kezébe kanál stb, mert nagyobb baj is történhetet volna

Moni!

cszerda ota minden nap tervezem hogy megyek de nagyon mozgalmas volt a hét. ma meg nem akartam zavarni. találkoztam a fiukkal láttam a kis bokáját Imocinak szerencse hogy nem lett nagyobb baj.gondoltam , hogy felmegyek ha már egyedül vagy de nem volt nálam cd.meg siettem haza hátha végre megérkezik Zsolti. átment nagyváradra . még szerencse hogy nem mi is(Florának még nem jött meg az utlevele) mert nagyon sokat kelet várni a vámnál este 9-re ért haza

köszi a kocsi dicséretet. láttalak a dinnyésnél, meg szerdán fagyiztatok Gabival integettem de nem vetettek észre

Sárának!

boldog szülinapotKép

sziasztok
Enci
renci

sziasztok lányokKép
tegnap haza hosztuk a csajt igaz mikor meglátott atol kezdve lesem szált rólam egész nap a nyakamban logot.voltunk a spar elött a rádios banzájon jóvolt csak lenem tudtam volna rakni fáj is a hátam mára.Teljes a végéig voltunk de nem tatot sokáig volt Edda Republik Hevesi meg Somlo de nagyon jó volt ja meg megmegnéztük a tűzijátékotKépKépKép
Na sziasztok puszika
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

MegjöttünkKép

Később jövök bővebben és visszaolvasok. Most megyünk le sétálni/bevásárolni.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Sikerült feltölteni az albumunkat,Cseke Kata Sára
névenKép
Köszönjük a szülinapi köszöntéseketKép
Üdv: Kata
jázmin

Sziasztok,

Jázmin,
megnéztem a képeket, Orsi már igazi nagylányKépKép
Szépek mindanyianKépKép

Krisz,
várjuk a képeket, és a beszámolót, pontosan hol voltatok?

manóka

manóka
manóka

Na sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni, mert kidőlt a családKép

Szóval Balatonalmádiban voltunk 1 hétig. Szuperszónikus voltKép
A Dorka egy tündér volt végig, pedig utólag kiderült, hogy kibújt a 3. fogacskájaKép

Balaton felé Pesten megálltunk cipőt venni mert 50%-os Siesta akció volt, vettünk neki egy szandit és ezt a kiscipőt őszre:
Kép

A Balcsiban sokat fürödtünk, nagyon jó volt a víz. Persze Dorka kifejezte a nemtetszését a víz hőfoka miattKép egyből emelte a lábát, amikor bele akartuk mártani és visított mint egy kismalacKép
Így a parton nézelődtünk, sétáltunk inkább:
Kép

Később megtaláltuk a megoldást és Dorka vízreszálltKép
Kép

Sajnos Jázmin beszámolója nem tántorított el minket a veszprémi állatkerttől, ami tényleg nem volt nagy szám. Viszont Dorka megkergetett egy teknőstKép
Kép

Hazafelé Pesten még eltöltöttünk egy pár napot, így körülnéztünk a Millenáris Parkban:
Kép

És kaptunk egy babakocsit, ebben feszít DorkalányKép Igazi terepkocsi, de megőrülök a kerekei miatt, egyáltalán nem bolyog.

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

Krisz!

nagyon szupik a képek. nagyon vageszul feszit a csonakbanKép Látom lassan már szaladni kell utána.Kép már ilyen szépen megy ?

enci
renci

Sziasztok lányok!

Nagyon régen jártam már erre,de sajnos sok a meló és minden egyéb dolog is.

Nagyon jók a képeitek ,édesek a babák. Örülök,hogy a két kis rosszcsontnak nem lett komolyabb baja.

Tudnátok nekem segíteni. Nem ismertek valami olyan helyet ahol nem csak baba,hanem kismama holmit is lehet kapni olcsón a városban,mert a kismamaboltokba 10.000 Ft-okat elkérnek egy gatyóért. Igaz még nem életbevágó,de már minden gatyámat kihíztam,most éppen a húgoméit nyüstölöm,aki kicsit kövérebb mint én,és ő már kihízta.

Előre is köszi: Timi
vargáné

Szia Timi!

Sajna kismamacuccban nem tudok segíteni, mert én egyet sem vettem. Próbáld ki sztem az 1-2 számmal nagyobb strech farmert, jó kis csípőfazont. Én azzal húztam ki az utolsó hónapokat + vettem egy 2 számmal nagyobb lenvászon nadrágot megkötőset, tuti kényelmes volt, igaz nem túl csini.

Krisz

Krisz
krisszie

Krissz gratula a fogacskákhozKép
Mi a nyaralás alatt egyáltalán nem tudtunk fürdeniKép, olyan szuper időt fogtunk ki.
Timi,Corában, Tescoban,nézted?
Akcióban ott is jó dolgokat lehet kifogni,
de azt vettem észre hogy kismama cuccokat csak időszakosan rendelnek,ha kifogy nincs egy idejig a hiperekben.
jázmin

Kata!

megnéztem az albumot. nagyon szép lányaid vannak . gratulálok hozzájuk! hogy sikerült a szülinapi buli.? hanyadik volt? orsi ő hány éves?igazi nagylány már

Era!
rakok fel képet ez a kép ma készült. miután elváltunk elsétáltunk a garázshoz (Zsolti elvitte a kocsit) és mire visszafele jöttünk ugy bealudt hogy nem tudtuk felkelteni hiába vettük ki utközben, probáltunk neki a fákrol meg mindenrol beszélni. de fent se tudtuk felkelteni pedig levetkoztettük de szeme se rebbent de fél 9-kor felkelt .10-kor aludt el végül
holnap találkozunk

Kép

Kép
Enci
renci

Timi!
még azt akartam irni, hogy esetleg a szuperben is megnézheted én ott vettem 2vagy 3 ezerért már nem emlékszem pontosan

szia
Enci
renci

Sziasztok,

Krisz,
nagyon jók a fotók, és Dorka már milyen ügyesen megyKép Az őszi cipőcske is tetszikKépKép

Enci,
olyan aranyos Flóra, ahogy alszikKépKép
Leírom én a Shrekket, beteszem a táskáába, és majd, ha találkozunk odaadomKép

Timi,
én a Brumiban vettem 1 farmer gatyát,majdnem végig azt hordtam, nagyon szerettem, 10 alatt volt, és sztem megérte az árát.
Most vannak a Corában is kismamaruhák, láttam a múlt héten.

Már mászunk előre is, a fiúnak most a labda a kedvence,csak mindig elgurulKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Enci,Sárika kétéves, jól sikerült,a szülinapja,
szerettünk volna egy kis kertipartit is rendezni,
de reggel esett picit az eső így nem mertem beválalni,maradtunk bent.Kb két hete van füvünk,
azóta mindig készülünk ,kint főzni de mindig közbe jön valamiKép
Orsi májusba,volt hét éves,nemsokára kezdődik
az iskola,már nagyon várja,egyáltalán nem vágyik vissza az oviba,pedig azt hittem hogy hiányolni fogja hogy vége az ovis éveknek.
Megvettük a táskát, füzeteket,úgy vigyáz a kis kincseireKép
Azt gondoltam hogy milyen ,sok féle dolog fog kelleni az iskolába,de még a papirirószerben is megjegyezték hogy ez nem sok ,van olyan suli ahol kétszer ennyi dolgot kérnek bevinni ,iskola is válogatja,hogy mit kérnek.
Flóra nagyon édes a képekenKép
jázmin

Sziasztok csajokKép

Tegnap megtanultam mászniKép,azóta is gyakorlomKép,rögtön sikerült is kimászni a konyhába, ahol nagyon jól lehet olvasni
Kép

Miután mindeg újság unalmassá vált, új célt is könnyen találtam
Kép
ja, és ez már este uncsi volt, kipróbáltam a felállást, még jó, hogy apa kéznél voltKép

Kép

Imike

Sziasztok,
Flóra nagyon aranyos a képekenKépKép
már olyan nagylány.

Délelőtt van vmi lemenetel, séta? Az én fiam még alszik, de gondolom, hogy le kell majd vele menni délelőtt is, mert sztem nam bírja ki fenn.
Ha bármi van, üzenjetek!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Húúúú Imike milyen ügyi vagy! Azta milyen klasszul szétszórtad az újságokatKép azt én is imádomKép

Dorka

Na ha a lányom ideenged jövök én isKép

Ma még nem tudom mi lesz, de holnap délutánra terveztünk egy strandolást. Du 4 körül kimennénk, amikor hazajött a kedvesem és kint lehetnénk ameddig bírják a cseppek.
Mitszóltok?

DM-es babakupon nem kell senkinek?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Sajnos senkit sem sikerült meggyőznöm a strandolással kapcsolatbanKép

Mi kint voltunk és szuperjó voltKép
Dorka kicsi tündér módjára ücsörgött, játszott és sétált a babamedencében.

Annyira jól sikerült, hogy jövő héten megismételjükKép Hátha addigra kedvet kaptokKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Krisz,
még írni sem volt erőm, olyan bolondokháza volt itt tegnap, de a jövőheti strandolás lehet, hogy érdekel majd minketKépKép CVsak, még mindig nem érzem úgy, hogy szalonképes lennék levetkőzveKépKépKép

Tegnap este 9 után sikerült eljutnom utazóágyat venni, akkor már csak a Tescó volt nyitva, de sikerült, volt még 1. Azt nem mondom, hogy olcsó volt, de van, tetszik, és jó is, és ez a lényeg.

Ma, délután kicsit elutazunk, majd vasárnap este jövünk, addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokraKépKép

Era,
jó volt a sütögetés?

Ja, és azt hallottam, hogy aug. 27.-én újra lesz nyílt nap az A1benKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Lehet, hogy offtopic, de kerdesem lenne. 6 hetesek vagyunk, de kene valasztani egy megbizhato nogyogyaszt-szuleszt. Mivel szoboszloi vagyok, Varga Tamast sokan ajanlottak, a Kenezyben dolgozik. Tud valaki segiteni, sajat tapasztalatokkal?

Koszi szepen,

bogi
bogi191

Hali csajok!

Bogi!
Sajnos nem tudok neked segíteni, mert a Kenézyvel nincs semmilyen tapaszatalatom.

Manóka!
Jó utat nektekKép
Hová mentek?
Nagyon jó volt a sütés! Anna és Flóra olyan édes voltKép
Bár Anna lányom hozta a formáját, Flórát etette paradicsommal, egy algás vizesbödönben nyulkált állandóan, füvet tépett, tehát jól érezte magátKépKép

Krisz!
Képeket csináltatok a strandon? Ha igen, muti meg!

Enci!
Képzeld, Anna nem aludt el hazafele, nagyon jó kedve volt még. Megfürdött, még vacsizott egy kicsit és csak 3/4 9-kor aludt elKép
Flóra?

Na megyek még pakolgatok, mert ma sógoromékhoz megyünk sütni.
Jó hétvégét mindenkinek!

ERa

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Sehol senki?
Merre jártok?

Mutatni szeretnék nektek egy pár képet!
Ezek sógoroméknál készültek:

Kép

Kép

Szerintem annyira szépek a fekete fehér képekKép

Ez pedig tegnap este történt. Úgy aludt el, hogy András kezét símogatta.....Kép

Kép

Na ennyi voltam.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Bogi,
Én a Kenézyben szültem és többen is ajánlották Varga Tamást. Állítólag nagyon profi és jófej is. Ami miatt nem őt választottam, nem akartam olyan orvost, akihez ennyien járnak. És nem akartam órákat várni, mert ő Varga TamásKép

Era,
csodásak a képekKép a 2. nagyon-nagyon szép, én bekeretezném, annyira jól sikerültKép
Az alvó Anna is gyönyörűKép

Tegnap nagypapázni voltunk Dorkával, persze oda se vittünk gépet, ahogy a strandra semKép

Dorka nagyon nyűgi, bár az éjszakát még mindig átalussza, de a jobb kettes már majdnem kint van. Úgy jönnek mint Annának, előbb a kettesekKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Velünk semmi komoly most mindenki jól van nagyon szépek a képekKépKép
Lányok nemtud valaki valahol ólcsó sport babakocsit pl valahol bozományit estleg ahol lehett kapni,már néztem a Tescoban Sparban a,Corában de olyan drágák 6000-8000ft közt van.
na puszi Ildikó
ildikó_4

Sziasztok,

Látom, mindenki inkább kint van, mint a gép előtt, de helyesKépKép

Bogi,
én a Klinilán szültemKép

Era,
dédiékhez mentünk,favágásra, na meg egy kis pihire.
Nagyon jó volt, fürödtünk a Tiszában, végre, amire már vágytam, úszhattam jó kis selymes vízbenKépKép
A gyerek is bemártótott, igaz csak egy kicsit, mert neki az még hideg. Viszont bepótolta a medencéjében.
Voltak fogók is, a dédiken kívül a keresztlányom, ikertesójával ( 13 évesek) és egy másik lányka. Nehezen is viselte a fiú sok szeretgetőt, de azért kiharcolta magának a szabad terepetKép
Ment a fűevés, tépkedés, földkaparászás, szóval minden jó.
Kijött a 3. fogacska, úgy, mint Dorkának, a jobb felső 2.
A mászásban már profi a fiú, már a felállás megy, ez új távlatokat nyitott a szopásban is,oldaltfekvésből nyénykézláb, aztán felállva csináljaKép csak bírja a ciciKépKép
Volt falunak is, így voltunk Imivel táncolni, meg tüzijáték is.

Ildi,
bizományit az Árpád térnél a Gólya áruházat, és az István úton tudok.

Era,
a képek nagyon jók, igazad van, én is szoktam próbálgatni fekete- fehérben isKép

Ha valaki esetleg menne a DMbe kuponnal, akkor csatlakoznék egy kis pépecskére ma.

Ja, és hajnalban jutott eszembe, hogy nekem a héten mennem kellene suliba, de most nincs nagyon kedvemKépKép
Na, mindegy, délután ki kell mennnem.

manóka

manóka
manóka

Voltunk lent délelőtt, most jöttünk fel mert a csaj beájultKép

Manóka,
hiába ajánlgatom neked a Huggies kuponomat?

Ha valakinek megvan még a Nestle tejpépes, akkor azt szeretném esetlegKép

Tegnapi fürcsis képekKép

Kép
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Ja és gratula a 3. fogacskához Imikének.
SzopcsiKép,
Dorka is dettó négykézláb, odamászik és röptében:D

Krisz
krisszie

Krisz,
már feljöttünk, kicsit Annával nézegettük a szökőkutatKépKép
Jók a fotók, megmutiztam a fiúnak is.
Elfogadom a kupont, köszike előre isKépKép

Nekem nincs ilyen kuponom, mi 2003ban születtünk, olyan papír meg már sajna nincsKép
Ja, de sztem én ma menek a Corába tejpépért, ott olcsóbb volt a múltkor, nézzek neked?

manóka

manóka
manóka

Manóka,
KösziKép
hoznál egy kekszes Nestle tejpépet? Az olyan fini, még az apja is imádjaKép

Ti milyet esztek?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Suttyomban 4 fogú lett a lányom, de nem a fenti, amit vártam, hanem a bal alsó 2-es bújt kiKépKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hát, hogy hogy belehúztak ezek a babócák a fogzásbaKép
Anna is gyűrkőzik mostanában eggyelKépDe hogy hol lesz a vége..?

Manóka!
Képzeld, farkas éhes volt a csaj, azért sírdogált ( a liftben már üvöltött). Megevett egy óriás rudit, egy tejszeletet, és még egy kis grízgaluskás levest, répával. Most meg még mindig szunyálKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,
egy pillre ugrottam, menek a sulibaKép, itt kell hagynom a gyermeket.

Krisz,
nem volt tegnap az a kekszesKép, de Imi találkozott ott az egyik kisfőnök barátjával, ígéretet tett,hogy utánanéz, de nekem már akkor is szét akart menni a fejem, így nem vártam, de úgyis menek még holnap, vagy aztán, és hozok.
Ja, és megnéztem az említett 7 gabonást is, te azt mivel csinálod? az van ráírva, hogy tejjel, vagy táppal, így nem vettem.

Dorkának KépKépKép az újabb fogacskához, ügyes a csaj, a lépegetés az új cipőcskében hogy megy?

Era,
szegény AnnácskaKépKép jól lakott, és ez a lényegKépKép
űEsta jövök, sziasztok

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka,
nem irigyellek, olan jó, hogy nem kell suliba menniKépKép

Szóval 7 gabonás, forralt vízzel megcsinálom jó sűrűre és gyümölccsel, gyümilével, joghurttal hígítomKép

Dorka nagyon vagányul sétál már, folyton csak menni akar. Most járunk ott, hogy megpróbál elengedett kézzel állni, de még fél kézzel biztosítja magátKép
Cipőcske nagyon jó, amúgy a Centrumban nagyon akciósak a szandik, a téli cipők is, bár már nem nagy a választék.

Holnap megyünk sétálni? Jó lenne délelőtt.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manóka!
Milyen volt a suliban? Elintéztél mindet?
Kicsi fiad hogy bírta az Anya nélküli délelőttöt?

Lányok!
Vasárnap (aug.29.) a Csónakázó tónál lesz a 3. családi vizikarnevál. Ami engem annyira nem érdekel, de életem párja és zenekara fellépnek, eme neves eseményen. Azt meg már csak meg nézemKép
Ha van kedvetek gyertek ti is, bár nem igazán gyerekbarát zenét játszanak, de Anna is bírja.
Elvileg 3-kor lépnek fel, de ez még nem 100%. Majd megírom a pontos időpontot, ha érdekel titeket.

Holnap jön a családom, mi pedig Andrással megyünk csempéket nézni, mert a gépészek azt szeretnék, ha rögtön de már le lenne csempézve, és ki is lenne festve. Csak eddig nem volt sürgős a dolog....

Na megyek olvasgatni.
Szép álmokat!
Era

Kép

Era
Kép
era75

Uppsz, még valami....

Van egy nagyon jó kis oldal
http://egyszervolt.hu/ret/fomenu/index.html

Ezen Annának az animációkban van a kedvence, a Kárókatona.
Nagyon aranyos dolgok vannak rajtaKép

Na tényleg mentem.
Pusszz.

Era

Era
Kép
era75

Na még valami, már sosem szakodok el a géptől.

Krisz!
Annyira édes Dorka a képekenKép
Nekem a kádas tetszikKép
Olyan nagy már!

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Era,
mindenkép elmegyünkKép
A suliban nem tudtam semmit intézni, mert a tanulmányi felelősöm nem volt ott, uindexem nincs, így nem is volt értelme maradnomKépKép
Azt remélem, ha a vizsgákat elfogadják tavalyról, akkor ne kelljen már az aláírásos tárgyakon bent lennem újra. Így, holnap mehetek megintKépKép
Viszont, végre vettem a gyerekenek egy fürdőköpenytKép

Voltak ma délitán a fiúk fodrásznál is, mindketten olyan szépek lettekKép

Dorkára már nagyon kíváncsi vok, de délelőtt nem hiszem, hogy tudunk találkozni, vagy mikor gondolod, 10 után akarok kimenni.

Jól bírta a fiú, nem volt sok idő, csak 2 óra kb, játszottak mamival.

Dorka is mindig pakol, rendez, veszélyezteti magát, vagy ez csak Anna és Imike szokása?
Voltunk délután a játszin, szinte a felét bemászkáltaKépKép

menek, alszok, pusz

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Era,
kösziKép én is imádom ezt a képet, egész sorozat készült ilyen habkoronásanKép

Érdekel a koncert, jó lenne megnézni. Kivonulunk kollektíven, babakocsi-konvojjalKép

Mindenki,
Zsu által küldött macis PO body (86-os)nem kell valakinek? 1000 Ft-ért vettem tőle, rendelnék egy másikat, mert rájöttem, hogy nem vagyok oda a macikért, pedig ariKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Debreceni anyuka vagyok, a babanetet is olvasom, írogatok is néhány topikba, de nálatok még nem jártam...bár Erát és Manókát ismerem Kép
Abban szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy tudtok-e ajánlani nekem egy jó debreceni bölcsit, ill. van-e olyan, amivel kapcs. jó vagy rossz tapasztalatotok van. A nagyobbik fiam nem volt bölcsis, de a kicsit (most múlt két éves) be kell adnunk, hiszen lejárt a GYED, építkezünk, hitel stb. (gondolom más is jár ebben a cipőben). A segítségeteket előre is köszönöm!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Bogi191!
Én a Kenézyben szűltem mindkét fiamat, Dr. Székely Péternél. Csak jót mondhatok róla. Nagyon lelkiismeretes orvos. Danit (most múlt két éves) éjszaka szűltem, amikor elment a magzatvíz (éjjel 2-kor) felhívtuk. Kiderült, hogy éppen Miskolcon van, de kocsiba ült, és mire kellett ideért. (pedig még pénzt sem adtam neki előre, csak a szülés után). Szóval őt csak ajánlani tudom!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Szia Jubi,
Üdv ittKép, aranyosak a srácaidKép
Bölcsikről nem tudok semmit, még előtte vagyunkKép

Manóka,
nem láttam, hogy írtál előttem. Bedobtam a kupontKép
Ha látnád Dorkát mit művel, igen pakol is, de mindenhol feláll és indulna el, egyensúlyoz 1 kézzel kapaszkodva, a frászt hozza rám. Most is plezúros a térde, az első plezúr:D

Enci,
hova lettetek, készülődtök már Párizsba?

Krisz

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?