Új privát üzeneted érkezett!

Nadine!
Szerintem tök jó a tábla,a profilos dolog meg igazán extra!Köszi
nyetus76

Nadine

Légyszi akkor írd át a baba korát 14+2-ről 14+3-ra!!!Kép Köszi!!!
Nagyon jó a táblázat!!!Kép

Móni
Monik

Na javítottam

Ha valami változás van csak nyugodtan, nem én számolgatok, csak beírom az adatot a gép meg dolgozik, utána csak beilleztem ide.

Timi
Nekem is a Gréta név tetszik, de egyelőre a férjem nem akarja. Na majd meglátjuk, még a szülőszobán is változhat a név....

<pre>

Anyuka Baba kora Cél időpont Baba neve Testvérek Hol fog születni
Móni 14 hét + 3 nap 2005.02.20 Dóra/Bence MÁV kórház
Nadine 13 hét + 1 nap 2005.02.24 ???/Zsombor Zsanett 2003.06.03 DEOEC
Beatrix 12 hét + 5 nap 2005.02.26 Réka/??? Csabi 2001.04. Szolnok
Vargáné 12 hét + 3 nap 2005.03.01 Gréta/János DEOEC
Nyetus 12 hét + 1 nap 2005.02.28 Kamilla/Vince v. Viktor Dini 2002.05. Szt. Rókus kh.
Zsu 6 hét + 5 nap 2005.03.31 Alexandra/Szabolcs Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi kh.
</pre>

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Húúú, de belehúztatok! Alig győzöm visszaolvasni.

Most értünk haza a dokitól.Megmutatta a gyermeket, aki nagyon aranyos, van már keze, lába, és már 30 mm! (én kisebbnek gondoltam)
Mehetek vérvételre a kórházba, és a védőnőt is fel kell keresnem.
Kezd már egy kicsit "foghatóbb" lenni a dolog, eddig csak a rosszulléteket éreztem, de mostmár hivatalosan is kismama leszek.

Természetesen mi is szeretnénk bekerülni a táblázatba. Adataink: baba kora 10+2; cél időpont 2005.03.13.; baba neve Sára/???; testvér nincs; Szt. István Kórház Bp.

Nadine, remek a táblázat, én is köszönöm.

Most nem is írok többet, mert hulla fáradt vagyok.

Jóéjt mindenkinek.

Zsana
zsana75

Sziasztok!

Nadine, az első tábla pontatlan volt, de aztán kijavítottad. Kép Tegnap kaptam meg az UH szerinti időpontomat, most már ez a hivatalos MÁRCIUS 30.

Timi, tehát ez az egy hónap eltérés magyarázat a kérdésedre. A babócám kb. 7 hetes.

Beatrix, nagyon szívesen nyitottam, és örömmel járok ide közétek!

Mindenkinek puszi
Zsu

ui. Zsana, várom a leveledet!
tothzsuzsi

Sziasztok Mindenki! Fölös időmben a melóhelyen böngészgetem a babás lapokat a neten, így akadtam rátok és a jó hangulat, no meg a tavaszi babavárás miatt gondoltam, beszállok a buliba. Bár én már öreg róka vagyok, most hétfőn töltöttem be a 35.évemet. Szóval a júli 30-ai UH-on 7 hetesnek vettek, így kb. március elejére-közepére vagyok kiírva. Saját számításaim szerint (mert ugye ki tudná jobban, ha nem én), inkább március közepe-vége a jó időpont, de majd kiderül.
Szóval hányingerrel én is küszködök és semmi olyan kaját nem bírok megenni, amit a terhességem előtt jóízűen befaltam. Inni viszon innék rendesen, de nem mindig merek az émelygést elkerülendő. Második babámat várom, nagylányom most ősszel lesz 12 éves.
Nadine! Örülnék, ha minket is felvennél alkalomadtán a táblázatodba. Baba kora (jól számoltam?) 9+5; várható születés: 2005.03.18.(jó ez így?); babszi neve: nagyon tetszik a Kamilla és a Kristóf; tesó: Barbara 1992.09.28. Kaposi Mór Megyei Kórház Kaposvár
Beatrixnak írtam külön is az címére a Down kór szűrésével kapcsolatban, de ha ti is tudnátok valami használható ötletet írni arról, hogy hol és mennyiért végeznek sima anyai vérvételből ilyen szűrést, akkor írjatok!
Addig is csocsi és kellemes gömbölyödést kívánok mindenkinek! Anita
ancsimamóca

Sziasztok!!!

Én már nem tudom melyik születési dátumot vegyem alapul. A doki szerint február 20. (ezt adtam meg a táblázathoz), a védőnő szerint febr. 12., az UH szerint pedig febr.10.

Én viszont megálmodtam, hogy február 13.-án fog megszületni és kislány lesz.(egy jósnő is kislányt jósolt, de én is érzem, hogy az leszKép). Egészségesen, szép nagy fekete hajjal, viszont nem akar majd szopizni. És azóta már többször is álmodtam ezzel a pici kislánnyal, de sose akart szopizni.Kép
Majd meglátjuk mennyire jönnek be az álmaim. Általában nem hiszek bennük, de ezek olyan különös álmok voltak. Mindenesetre megbeszéltem Babóval, hogy csak a februárt érjük el, aztán már megengedem neki, hogy Ő döntse el, mikor szeretne világra jönni.Kép Na nem mintha egyébként nem Ő döntené el!

Móni
Monik

Sziasztok!

Anita,írtam Neked mailt, ha nem kapnád meg, szólj és küldöm másik címről. Üdv közöttünk! Kép

Móni, a dátumot van, hogy többször is módosítják. Nekem az első terhességemnél, április 4 volt az általam számított idő, a doki is elfogadta (mivel nagyon rendszertelen volt a ciklusom, így abból nem is nagyon lehetett számítani), az UH módosította, így a doki is, aztán kicsi fiam megszületett április 4-én. Kép

Üdv Mindenkinek: Beatrix
beatrix28

Nadine

Megváltoztattuk a lánynevet, Kira leszKép

Móni
Monik

Sziasztok!

Üdv az újaknak. Már bele is raktalak a táblázatba Ancsimamóca. Lányok nektek ma nem fájt a fejetek, mert nekem nagyon ráadásul a lányom is az idegeimet tépkedi. Így rémes volt a délelőtt, míg 2-kor ki nem dőlt vele együtt én is, és azóta kicsit jobb.

Na azért dobok egy táblát a változások és az újak tiszteletére:

<pre>

Móni 14 hét + 4 nap 2005.02.20 Kira/Bence MÁV kórház
Nadine 13 hét + 2 nap 2005.02.24 ???/Zsombor Zsanett 2003.06.03 DEOEC
Beatrix 12 hét + 6 nap 2005.02.26 Réka/??? Csabi 2001.04. Szolnok
Vargáné 12 hét + 4 nap 2005.03.01 Gréta/János DEOEC
Nyetus 12 hét + 2 nap 2005.02.28 Kamilla/Vince v. Viktor Dini 2002.05. Szt. Rókus kh.
Zsana75 10 hét + 3 nap 2005.03.13 Sára/??? Szt. István kh.
Ancsimamóca 9 hét + 5 nap 2005.03.18 Kamilla/Kristóf Barbara 1992.09.28 Kaposi Mór kh.
Zsu 6 hét + 6 nap 2005.03.30 Alexandra/Szabolcs Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi kh.
</pre>

Na megyek mert a lányom szagosat csomagolt gyorsan megszabadítom tőle.....

Nadine
13+2

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,
Üdv az újaknak!
Ancsi,látom te is a Kamillát választottad ha lány lesz!Nálunk ez úgy jött,hogy már hónapok óta nem védekeztünk de nem lettem terhes.Aztán egy óriási Kamilla bokor kinőtt az erkélyünk előtt.Ekkor azt mondtuk a párommal, hogy ha most terhes leszek akkor Kamilla lesz(ha lány).És lássatok csodát akkor lettem babás, már nem jött meg abban a hónapban.
Ezek után ma a játszón egy nagymama azt mondta lányom fog születni.Hát most már kiváncsi lettem de nagyon.
Móni,a kisfiammal én is álmodtam ilyeneket.Azt,hogy egy szőke kék szemű kisfiút viszek és nincs ruhája,hiába akarnám felöltöztetni nem tudom.Hát kaptam egy kék szemű fiút,szőke is és még ruha is került rá.
Biztos izgulsz a szopi miatt tudat alatt ezért álmodtad ezt.Ne izgulj,minden rendben lesz!
Sziasztok és bocs ha hosszú lettem.
nyetus76

Szia Lányok!
Beatrix: Köszi az infót, megkaptam!
Nyetus: igazándiból két "virágos" lánynevünk volt a párommal (Margaréta és Kamilla), de a Margarétát már lestopizták a családban, így nem akartunk, hogy egyforma nevü gyerekek legyenek. A lányomnak amúgy is jobban tetszett a Kamilla, úgyhogy asszem, ha puncis lesz, akkor ennél maradunk. A másik "egyszerű" lánynév, ami kedves nekem az Anna (nagymamám neve volt), de a becézett Panni, Panna formájában is tetszik. Ez viszont a páromnak nem szimpi (a piszok!) A Kristóf név pedig egy régi kedves ismerősöm kisfiának a neve. Én úgy vagyok vele, hogy a neveket emberekhez kötöm. Tehát ha szimpatikus valaki, akkor általában a neve is az. Olyan nevet nem tudnék választani a babámnak, amit egy nekem nem kedves ember visel. Különben meg annyi, de annyi névből lehet választani, hogy ember legyen a talpán, aki nem veszik el a rengetegben. Ez a bőség zavara.
Különben észrevettem magamon, hogy most (12 év után) sokkal jobban aggódok és jobban féltem a babámat, mint régen. Érdekes, nem?
Na, most én is belejöttem az írásba, pedig a főnököm itt sertepertél körülöttem. Talán sejti, hogy nem a munka miatt bújtam bele a gépbe...
Akkor most sziasztok!
ancsimamóca

Sziasztok!

Nálunk a fiúnevekkel van a gond. Egyetlen olyan név sincs közöttük, amire azt mondanám, na ez kifejezetten tetszik, csak olyan, ami úgy ahogy elmegy, pl. Bence, Balázs (de ezek meg apucinak nem jönnek be annyiraKép).
Bezzeg a lánynevek közül van vagy 15, ami tetszik, de eddig a Kira volt az egyetlen, amiben egyezett a véleményünk apucival. Teljesen véletlenül jött ez a név, sétálgattunk az utcán, szembejött egy nagyon régi ismerős, tologatta a babakocsis kislányát, mondta, hogy Kirának hívják, és ekkor szerelem volt első hallásra ezzel a névvel.Kép
Úgy vagyok vele, hogy elég lesz akkor töprengenem a fiúnéven, hogyha majd az UH-on meglátom a fütyit a lába közöttKép Egyébként pedig érzem, hogy kislány lesz. Persze nem fogok kétségbeesni egy kissráctól se. 1 hónap múlva az UH-on elvileg már kiderül, persze, ha nem szégyenlős.

Én is hosszú lettemKép
Na sziasztok!

Móni
Monik

Sziasztok!
Én is csatlakozni szeretnék hozzátok.
Elvileg ma 8 hetes, 3005.03.31 van megcélozva.
Név: Kinga/???, Bátyus: Balázs 2002.08.16,
Bp. Péterfy Sándor kh.
Köszi
PSzi
pszi

Bocs, de olvasgatlak Benneteket, igaz én már nov. elejére várom a babánkat!

Nyetus: mi ismerjük egymást a "babaprojekt elött"-böl, nagyon örülök, hogy itt látlak! Kép Szoritok, hogy minden rendbe menjen!
Zitával mi lehet, nekik még nem jött össze??

Pszi: azért ne várj 1000 évet! Kép Szerintem ez a 9 hónap is hosszú néha, persze a végén meg majd azt érezzük, hogy de gyorsan elrepült!

Anita: én is hasonszörü Kép vagyok, mint Te, júliusban voltam 35, a lánykám pedig 92-ben született! Kép Na, majd összeszedem a gondolataimat és irok mailt!

Marica
marica69

Anita!

Ja, most látom, hogy nincs beirva a profilodba emil-cim. Kép Ha gondolod irhatsz, hátha tudok 1-2 kérdésedre válaszolni.

Marica
marica69

Marica

Bocs, hogy én is közbeszólok, (remélem ugyanarról a személyről beszélünkKép), Zitáékkal még sajnos semmi.Kép Most volt a a PCT teszt, az teljesen jó lett, szeptemberben lesz talán a petevezetőátjárhatósági, közben pedig természetgyógyászhoz jár. Reméljük hamarosan ő is ide fog írogatni!Kép

Móni
Monik

Sziasztok!
Marica!Örülök,hogy itt is összefutunk és gratulálok még egyszer!Ti hogy álltok nevekkel?
Pszi,üdv!Úgy látom nálatok is hasonló a korkülönbség lesz a gyerkőcök között!
Hogy bírjátok ezt a meleget?Nekem eddig semmi bajom nem volt de ma jöttem haza a közértből és kezem lábam remegett a szívem meg majd kiugrott a helyéről!Ja és a hasam rohamos növésbe kezdett,mindig éhesnek érzem magam.Pedig hol van még a vége.
pusza mindenkinek
nyetus76

Sziasztok!!!
most beszéltem a dokimmal, és kiderült, hogy Streptococcus tenyészett ki a hüvelyváladékomban, erre Dalacin C-t írt fel. A papírján viszont az áll, hogy csak elkerülhetetlen esetben alkalmazható terhességben. Tudom, valószínűleg ez az, mégis érdekelne, hogy szedte-e más is terhesség alatt? Csak megnyugtatásképpen érdekel.
Köszi

Móni
Monik

Sziasztok!

Már hirtelenjében azt se tudom örüljek-e vagy sem, hogy szednem kell a gyógyszert. Egyrészt bepánikoltam rendesen, mert mint írtam, a papírja szerint, csak elkerülhetetlen esetekben szedhető terhessén idején.
Másrészt, iszonyúan örülök, hogy kiderült a fertőzés, mert közben kinyomoztam, meg egy másik topikban egy dokitól is megérdeklődtem, és ő is azt mondta, nagyon veszélyes állat ez a Streptococcus, mindenképpen időben ki kell írtani. Több helyen is olvastam, hogy a babát is megfertőzheti és sokszor okoz koraszülést. Hát marha jó. Még ma este elkezdem szedni, és apucinak is szednie kell, nehogy visszafertőzzön.
Még belegondolni is rossz, mi lett volna, ha várok a soronkövetkező, 24.heti vizsgálatra, az még 2,5 hónap, micsoda károkat okozhatott volna annyi idő alatt ez a baci.
Tényleg a megérzésemnek köszönhetem, semmi panaszom nem volt, max. csak már kitaláltam egy párat, eltöprengtem, hogy milyen hosszú idő ez a 2,5 hónap vizsgálat nélkül, másnap felhívtam a dokit, harmadnap felmentünk Pestre, és mik ki nem derülnek?!
Légyszi drukkoljatok, hogy se a baci, se a gyógyszer ne ártson a kisbabámnak. De azt hiszem este elbeszélgetek Vele errőlKép

Móni
Monik

Sziasztok!
Nyaralásból írok, de már hiányoztatok. Nekünk volt két izgalmas Kép napunk a székesfehérvári kórház gyerekosztályán, mert Bálint (a kicsi) belekóstolt anyu egyik cigarettájába, majd közölte "finom!" és nagyokat vigyorgott hozzá. Én pont nem túl régen tanultam, hogy a nikotin oldott állapotban iszonyú mérgező. Egy fél szál halálos lehet, ráadásul ha felszívódott, már nem lehet mit tenni! Sprinteltünk a kórházba, ahol épphogy megúsztuk a gyomormosást, mert bevittem a megkóstolt szálat, meg egy eredetit, és a dokik is úgy döntöttek ez olyan minimális kóstolás volt, hogy csak megfigyelésre tartják bent, de gyomrot nem mosnak. Közben felfigyeltek egy szívzörejre is, amit alaposan kivizsgáltak (ezért megérte tulajdonképpen a bentlét - a cigi nem!), és kiderült, hogy egy inhúr van a bal kamrában, ami ugyan hangot ad, de nem kell vele semmit kezdeni, nem okoz bajt.

Tegnap este jöttünk vissza anyuékhoz. Most volt egy kis időm írni.

Zsana75! Mi igazából egy napra vagyunk kiírva, de a védőnő babonából 12-ét írt a kiskönyvembe Kép

Nadine! Köszi a táblázatot, nagyon jó ötlet volt. Megadom a mi adatainkat is, ha ráérsz, légyszíves vidd be! Köszönöm!
Dorka - 3. baba - 2005.03.12. - Csenge Dorottya / Bernát? Mihány? Kolos? - HIETE, Szabolcs utca Bp. - Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves - 10+6

Puszi mindenkinek!
Dorka
dorka

Zsu!
Most néztem, hogy Te a Kútvölgyiben fogsz szülni. A gyermekorvosotok is ott van? Mi oda járunk Berend Katalinhoz, nekem a világ legaranyosabb orvosa Kép
Dorka
dorka

Sziasztok!

Csak gyorsan dobok egy táblát az újak tiszteletére... Majd máskor mesélek mi volt ma...Borzalom. Holnap nem leszek, majd szombaton jövök megnézem mit írtatok.

<pre>

Móni 14 hét + 5 nap 2005.02.20 Kira/Bence MÁV kórház
Nadine 13 hét + 3 nap 2005.02.24 ???/Zsombor Zsanett 2003.06.03 DEOEC
Beatrix 13 hét + 0 nap 2005.02.26 Réka/??? Csabi 2001.04. Szolnok
Vargáné 12 hét + 5 nap 2005.03.01 Gréta/János DEOEC
Nyetus 12 hét + 3 nap 2005.02.28 Kamilla/Vince v. Viktor Dini 2002.05. Szt. Rókus kh.
Dorka 10 hét + 6 nap 2005.03.12 Csenge Dorottya/Bernát? Mihály? Kolos? Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE Szabolcs u.
Zsana75 10 hét + 4 nap 2005.03.13 Sára/??? Szt. István kh.
Ancsimamóca 9 hét + 6 nap 2005.03.18 Kamilla/Kristóf Barbara 1992.09.28 Kaposi Mór kh.
Zsu 7 hét + 0 nap 2005.03.30 Alexandra/Szabolcs Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi kh.
Pszi 8 hét + 0 nap 2005.03.31 Kinga/??? Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor kh.
</pre>

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Örömmel látom, hogy nyílt egy olyan topic is, ahol velem egykorú kismamákkal beszélgethetek.
Jelenleg 13 hét + 4 napos vagyok, és a dokim szerint február 28-március 2 között fogok szülni, SOTE II-es klinikára járok.Eddig teljesen problémamentes és hányingermentes volt a terhességem, a baba is szépen fejlődik. Most viszont van egy nagy problémám, amire remélem tudtok valamit mondani. Tegnap felfedeztem, hogy a bugyimon világosbarnás foltok vannak. Beszéltem a dokival, aki azt javasolta pihenjek, ha esetleg piros vér jönne menjek be az ügyeletre, és ha tovább is barnás foltok lesznek hétfőn keressem meg őt. Azt mondta sok oka lehet.
Volt már hasonló cipőben valaki közületek? Hétfőig én be fogok dilizni az aggodalomtól.

Timka
timka

Sziasztok!

Tegnap munka után hazaértem, és rögtön el is aludtam. Mire felébredtem, már foglalt volt a gép.

Üdv az újaknak.

Ancsi, hogyhogy ilyen sokáig vártatok a második gyerekkel?

Pszi, nem vagy valami bőbeszédű :-). Megnéztem a fiadat a profilodban, vagány gyereknek néz ki.

Dorka, nekem ez a 13-a fel sem tűnt, de most megnéztem, legalább nem péntek, hanem vasárnap.

Jó lenne, ha múlna már ez az állandó fáradtság. Most legalább van három munkahely-mentes napom.
Persze tennivaló így is van bőven, sőt a ruháimat is kinövöm lassan, vásárolgatni kellene. Talán ilyenkor a legnehezebb, mikor még nem kell igazán kismamaruha, de a régiek már nem jönnek rám.

Jó hétvégét mindenkinek, azért majd benézek időnként.

Zsana
zsana75

Timka

Reméljük tényleg semmi komoly. Elvileg sokaknál előfordult már és nem lett semmi baj. Nálad se leszKép
Bár a helyedben én is agyon aggódnám magam hétfőigKép Próbálj meg tényleg sokat pihenni! És bocsi, hogy nem tudtam segíteni!

Móni
Monik

Dorka!

A mi gyerekorvosunk itt Budaörsön dolgozik. A Kútvölgyiben Pétsch Endre gyerekorvost ismerem, Ákos születésekor ő volt ott, a doktornőt nem láttam.
Mindenkinek szép napot!
Zsu
tothzsuzsi

Sziasztok!
Látom fiú nevekkel bajban van mindenki.
Dorka,azóta már biztos minden rendben de nem lehetett semmi ezeket az izgalmakat átélni!
Móni,már láttam,hogy másik topicban kaptál választ.szerintem is lehet szedni nyugodtan.Én is szedtem anno vmi ilyen gyogyit és adokik azt mondják inkább gyógyszer mint fertőzés.
Timka,mi egyszerre szülünk ha minden jól megy.Nekem dokim február 28-at mondott,a védőnő pedig március 2-át.Sajnos barnázás ügyben nem tudok mit mondani mert nekem nem volt de inkább nézzen meg orvos.Általában nem komoly ha jól tudom.
Tüzijátékot megnéztük tegnap,Dini tátott szájjal nézte olyan édi volt!
pusza
nyetus76

Sziasztok!

Zsuzsa! Egy-két adatunk nagyon összevág. Kép
Üdv közöttünk! Kép

Timka! Reméljük, nem lesz semmi gond, ilyen sokaknál előfordul. Sok-sok pihenés, aztán hétfőn menj el a dokidhoz. Nagyon szorítok Neked, hidd el, minden rendben lesz. Kép

Móni! De jó, hogy időben elkaptátok! Azt hiszem én is "kedvet kaptam" egy hüvelyváladék vizsgálathoz. Biztos, ami biztos alapon, hiszen Nálad sem voltak igazi tünetek. Gyógyulj ki belőle mielőbb! Kép

Dorka! Cigi Kép. Remélem, most már "eseménytelen" lesz a nyaralás. Kép

Mindenkinek jó pihenést!

Üdv: Beatrix
beatrix28

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat, már egy kicsit megnyugodtam, ráadásul tegnap már kevésbé volt barna, az a bizonyos "barna". Utánna olvasgattam és a következő írást találtam. Bemásolom, hátha érdekel valakit: "A terhesség elején, amíg a petefészek sárgatestje termeli a terhességet fenntartó hormonokat, előfordulhat komolyabb következmény nélkül is egy-egy spontán elmúló barnás folyás, hiszen a terhesség stabilizálódása a méhlepény kialakulása és hormontermelésének beindulása (" a vezérlés átvétele") után következik be. Ez időben a 12-13. hétre esik."
Pihenni sajnos csak tegnap délelőtt tudtam, de fekvésből nekem annyi is elég volt, nem bírok sokáig egy helyben ülni. A férjem szigorúan ügyelt rá, hogy fel ne keljek.
Azért hétfőn mindenképpen elmegyek dokihoz, legalább láthatom majd a picurt. Legszívesebben egy uh készülék előtt ülnék egész nap és nézegetném, hogy mit csinál a babóca.

Jó hétvégét mindenkinek!
Timka
timka

Zsuzsa!

Olvastam a másik topikban a Praxis-os kérdésed.
Csupán videókazettát kell vinned, a többit, ha szeretnél, CD-t, DVD-t, azt ők adnak. 1db CD-re tesznek rá 6 képet, 5db színes 4D-s képet, plussz 1db hagyományos fekete-fehér képet, 1000Ft. (olyanokat, amilyenek a profilomban is megnézhetszKép)

Móni
Monik

Sziasztok! Most találtam rátok! Szia Jimbone! Örülök, hogy itt is összefutunk.
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Első babámat várom, januárban volt egy missed ab-m(nem nőtt a baba) Név még nincs eldöntve, de tetszik a Hanna És a párom után a János Kornél. Igaz még nem ment bele , hogy Kornél is legyen, de mondtam, hogy amig nem biztos a neme, felesleges veszekedni.
Miskolcon a Semmelweisben fogok szülni, 2005 febr 23ra vagyok kiirva. 13 hetesen voltunk a PRaxisban nagy élmény volt. Megpróbálok feltenni képeket. Van még valamilyen adat ami a táblázathoz szükséges?
Kellemes babavárást!!!

Kép

KépKép
búzaszem

Azt elfelejtettem, hogy ma vagyok 13+4 napos.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!
Bevallom, már egy pár hete szép titokban olvasgatlak Benneteket, bízva, hogy talán én is társaloghatok veletek, bár eddig babonából nem mertem. Ma a párom azt mondta, hogy na jó, most már írhatok én is, tehát ezennel szeretnék csatlakozni, ha lehet.
Ma töltjük be a 14-ik hetet. Előtte volt két elhalt terhességem az utóbbi egy évben, amik nagyon megviseltek, így nagyon féltünk, félünk, hogy nehogy megint valami gond legyen. Ezért is nem mertem írni sem, és ezért estem kétségbe, amikor másfél hete elmúltak a reggeli émelygéseim és az iszonyatos mellfeszülésem.
Ezért tegnap voltunk mi is a Praxisban, tündéri fickót fogtunk ki, már nagyon jól látszott mindene a pocaklakónak. Már majdnem 9 cm az ülőmagassága és kb 8-9 dkg. Megnyugtatott, hogy jól van, nyüzsgött rendesen, mindene megvan, megszámoltuk.
Nevekkel még hadilábon állunk, most töltöttem le a választékot, még csak az olvasgatásnál tartunk.
A védőnő szerint 2005. február 16-án fogok szülni, a doki szerint kb egy héttel később, szerintem hamrabb, majd meglátjuk.
Ja, a Kistarcsai kórházban fogok szülni, a "szuper" pesti I-es, II-es klinikáktól örökre elment a kedvem.
Húúú, azt hiszem nagyon hosszú lettem, bocsánat, és első baba lesz!!!
Jó pocaknövesztést és pihenést a mai délutánra!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

En marcius 3-ra vagyok kiirva, vagyis ma vagyok 12+2 hetes. Szerdan voltunk UH-n, 4 dimenzios volt, marha jo! Az elso terhessegemnel meg nem volt ilyen. Legalabbis itt nalunk nem. En nem Magyarorszagon elek, hanem Calgary-ban Kanadaban.
Van egy kisfiam aki oktoberben lesz 4 eves.
Ha lehet en is beiratkoznek kozetek.
Eddig nagyon jol telt a terhessegem, semmi emelyges vagy rosszullet.
Most nezem, hogy mi van meg a tablazatban. Szoval elso gyermekem neve: Devon Bence, 2000 oktober 15-en szuletett. A ferjem kanadai ezert van angol es magyar neve is, es igy lesz ez a masodiknal is.
Masodjara szeretnenk majd megtudni, hogy milyen nemu babat varunk (eloszor nem tudtuk). Ha lany lesz mar tudjuk a nevet, ez volt a lany nevunk a Bencenel is: Hannah Luca. A fiun meg nem gondolkoztunk, nekem tetszik a Gergo, a Samuel, de meg nem is beszeltunk errol a ferjemmel az az igazsag.
Na nem huzom tovabb az idot, mert mar igy is hosszu voltam.

Agi

Kép
Kép
agi

Timka!
Anno nekem is volt ilyen a kisfiammal, pihenni kellett, de szerencsére nem volt semmi gond vele, és már 2 éves a kis gengszter.
Doki persze jó hat lát.
Szóval fel a fejjel!

Zsana75,
Hát így elsőre nem igazán tudtam mit írni...
Bazskónak most hétvégén tartottuk a szülinapját, és eléggé elvezte, hogy ő van a középpontban, meg persze imádta a tortáját is.
Hát ezek a rucis gondok valahonnan ismerősek...

Rám is sajna elég jellemző az állandó fáradtság. A héten pl. nincs is kedvem főzni, így inkább rendelek magunknak hami. Hát a párom nem volt túl boldog az ötlettől, de a mindennapi főzés elég sok pacsmagolással jár. A mini gengszetrem, meg nem eszi meg két nap ugyanazt a kaját.
Bazsit is át kellene állítani anyakímélőbb üzemmódra, de nem igazán sikerül, még elég sokszor cipelnem kell a popóját, pedig már közel 13 kilós. De eddig még jól bírom a strapát.

Sziasztok
Pszi
pszi

Nyetus: mi nagyon egyszerüen eldöntöttük a neveket: ha fiú, akkor az apja nevét + egy családi örökséget kapja: Róbert János. Ha lány lesz, akkor az én nevemet kis módosítással: (Marianna vagyok, de majdnem ezen a névnapon fog születni, igy: ) Mariann. + lehet hozzá még valami rövid, egyszerü, de az még nem tuti. Nekem mindkettönk keresztneve tetszik, igy ez mellett maradunk. Kép (a nagylányom Dorina Kép ) Akkoriban 1992-ben ez még elég ritka volt!

Vigyázz magatokra, jó egészséget!

Marica
marica69

Sziasztok,
Üdv minden újnak!Már olyan sokan vagyunk,hogy nem győzöm visszaolvasni.Azt szeretném kérdezni azoktól akik már voltak,hogy mennyivel előtte kell bejelentkezni a Praxisba?Igaz,hogy 2-3héttel mert olyan nehéz időpontot kapni?
köszi és szép napot!
nyetus76

Szia NYetus76!
Én ma hívtam a Praxist délelött és 30-ra, azaz egy hét múlva hétföre kaptam idöpontot.
Vackor
vackor

Szia Lányok! Mit tudnak ott a Praxisban, írjátok már meg nekem, mert most olvasok róla először és teljesen fel vagyok csigázva!
Marica: Örülök, hogy hasonló dolgaink vannak, itt a címem: anita.pauer@eon-deldunantul.com. Írj nyugodtan, szerintem lesz közös témánk.
Zsana: A nagylányomat az akkori szerelmemtől szültem még lányfejjel, később elváltak az útjaink, de szerencsére normális gondolkodású ember, így jó a kapcsolata a lányával és velünk is (a mostani párommal.)
A mostani életpárommal 3 éve élek együtt, ő fiatalabb nálam 4 évvel és eleinte nem akart gyereket, mondván nem az ő stílusa és neki nem is való. Hozzáteszem, hogy az öccse gyerekei mindig a nyakán lógnak, ha összejövünk és semmi kifogása ellenük. Aztán úgy néz ki, hogy Ő is öregszik, mert tavasszal kijelentette, hogy mégiscsak jó lenne egy "saját" töki a háznál, így hát belevetettük magunkat a realizásába. Az eredmény most 10+3.
Tamesz: "beszélgess" sokat a pocaklakóddal, hogy TUDJA, ti már alig várjátok!
Ja! És jó, hogy már ilyen sokan vagyunk! Írjatok, írjatok!
Ancsi
ancsimamóca

Ancsi!

Én múlt hét csütörtökön hívtam a praxist, szombaton reggelre kaptam időpontot, egy tündéri fickó nézett meg, Győrfi Miklósnak hívják.
Kb. 20-25 percig voltunk benn. Kaptunk egy videókazettát, amin az egész vizsgálat rajta van, ahogy mozog a pocaklakó, lemérte a baba összes méretét, megnézte, hogy megvan-e mindene és meg is mutogatta, de legfőképpen mi nyugodtunk meg, hogy jól van a baba.
Majd egy Cd-re kiírt 8 fotót, amit további 1.000,-Ft-ért vásárolhattunk meg, grátisz kaptunk két fekete-fehér képet a gyerkőcről.
Mivel a regisztráltattam magam, így kaptunk 1000 forint kedvezményt a 8.000-ből.
Az Afp után a 18-20. hét között megint el fogunk menni, nagyon nagy élmény volt, megéri!!!!
Beszélgetek sokat, és a páromat is nyüstölöm. hogy ő is gyakorolja!
sziasztok, most kicsit dolgozom!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Ancsi

A következő címre kattintva a Praxis UH Rendelő oldalát találod:
http://gribedli.eblap.hu/4duh.htm
Innen szerintem sok mindent megtudhatsz a 4D UH-ról!

És még egy kérdés: Nem tudja valaki, hogy mitől fájhat a köldököm körül? Nem is igazán fáj, inkább szúrkál körbe-körbe. Ott is a méhszalagok lehetnek? Mert az első hetekben a szeméremcsontom tájékán volt hasonló érzés, arra azt mondta a doki, hogy nyúlnak, feszülnek a méhet tartó szalagok. Most pedig a köldököm körül feszülnek a méhszalagok? Vagy ez hülyeség?
Babuci még csak nem okozhatja, mert a méhem még 16 hetesen nem ér odáig, de akkor mi???

Móni 15+2
Monik

Tettem fel képeket amik 13+1 naposan készültek a Praxisban. Tényleg megérte elmenni. Azóta annyira nyugodt vagyok.
http://babanet.hu/album/main.php?album=3248

Kép

KépKép
búzaszem

BúzaszemKép

Nagyon édi a kisbabád!!!Kép

Móni
Monik

Sziasztok,
tényleg jók ezek a felvételek.Mi 2éve a Megatoysban voltunk ahol akkor még működött Győrffy Mátyás és hasonló szép képeket meg videót csináltak a kisfiamról.Most hallottam,hogy már más cég működteti az uh-t a Megatoysban,így valszeg a praxisba megyünk majd a 18.hét körül.Bár az nekünk egy kicsit messzebb van.A 12. hetemnek már vége de nálam most kezdődött valamilyen fajta émelygés,hányinger.A gyomromat a torkomban érzem,mintha mindig túl ettem volna magam és semmi nem segít.Hát ez van,remélem csak átmeneti.
sziasztok
nyetus76

Sziasztok!

Láttam eredményes volt a hétvége és sokan csatlakoztak hozzánk. Üdv az újaknak. Dobok is egy táblát és rohanok altatni a lányt....

<pre>

Móni 15 hét + 3 nap 2005.02.20 Kira/Bence MÁV kórház
Tamesz 14 hét + 2 nap 2005.02.16 ???/??? Kistarcsai kh.
Nadine 14 hét + 1 nap 2005.02.24 ???/Zsombor Zsanett 2003.06.03 DEOEC
Búzaszem 14 hét + 1 nap 2005.02.28 ???/???
Timka 13 hét + 6 nap 2005.02.23 Hanna/János Kornél Semmelweiss kh. Miskolc
Beatrix 13 hét + 5 nap 2005.02.26 Réka/??? Csabi 2001.04. Szolnok
Zsuzsa 13 hét + 4 nap 2005.02.26 Réka/??? Bajcsy kh.
Vargáné 13 hét + 3 nap 2005.03.01 Gréta/János DEOEC
Nyetus 13 hét + 1 nap 2005.02.28 Kamilla/Vince v. Viktor Dini 2002.05. Szt. Rókus kh.
Agi 12 hét + 4 nap 2005.03.03 Hannah Luca/??? Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
Dorka 11 hét + 4 nap 2005.03.12 Csenge Dorottya/Bernát? Mihály? Kolos? Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE Szabolcs u.
Zsana75 11 hét + 2 nap 2005.03.13 Sára/??? Szt. István kh.
Ancsimamóca 10 hét + 4 nap 2005.03.18 Kamilla/Kristóf Barbara 1992.09.28 Kaposi Mór kh.
Zsu 7 hét + 5 nap 2005.03.30 Alexandra/Szabolcs Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi kh.
Pszi 8 hét + 5 nap 2005.03.31 Kinga/??? Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor kh.
</pre>

Nadine
14+1

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!
Összecserélted véletlenül a nevünket. Az én adataim a Timka neve mellett vannak, és fogok a Semmelweisben szülni. Köszike

Kép

KépKép
búzaszem

ÓÓÓÓÓ ezer bocsánat, ez teszi a sok új név. még egyszer bocsi.

Na akkor a jó táblázat, remélem minden adat stimmel benne, ha nem visítsatok Kép

<pre>

Móni 15 hét + 3 nap 2005.02.20 Kira/Bence MÁV kórház
Tamesz 14 hét + 2 nap 2005.02.16 ???/??? Kistarcsai kh.
Nadine 14 hét + 1 nap 2005.02.24 ???/Zsombor Zsanett 2003.06.03 DEOEC
Timka 14 hét + 1 nap 2005.02.28 ???/???
Búzaszem 13 hét + 6 nap 2005.02.23 Hanna/János Kornél Semmelweiss kh. Miskolc
Beatrix 13 hét + 5 nap 2005.02.26 Réka/??? Csabi 2001.04. Szolnok
Zsuzsa 13 hét + 4 nap 2005.02.26 Réka/??? Bajcsy kh.
Vargáné 13 hét + 3 nap 2005.03.01 Gréta/János DEOEC
Nyetus 13 hét + 1 nap 2005.02.28 Kamilla/Vince v. Viktor Dini 2002.05. Szt. Rókus kh.
Agi 12 hét + 4 nap 2005.03.03 Hannah Luca/??? Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
Dorka 11 hét + 4 nap 2005.03.12 Csenge Dorottya/Bernát? Mihály? Kolos? Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE Szabolcs u.
Zsana75 11 hét + 2 nap 2005.03.13 Sára/??? Szt. István kh.
Ancsimamóca 10 hét + 4 nap 2005.03.18 Kamilla/Kristóf Barbara 1992.09.28 Kaposi Mór kh.
Zsu 7 hét + 5 nap 2005.03.30 Alexandra/Szabolcs Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi kh.
Pszi 8 hét + 5 nap 2005.03.31 Kinga/??? Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor kh.
</pre>

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!

Nagyon jó a táblázat, kösöznjük!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Jimbone!
Láthatnánk a többi képet is? Milyen értékeket irt a doki? Számolj be részletesen! ÉS láttátok a nemét?

Kép

KépKép
búzaszem

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?