Sziasztok
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de - bár nyomon követtem mindenkit - írni egyszerűen nem volt időm.
Zsu
Nagyon szorítok, hogy kapaszkodjanak a Manók, és annyian maradjanak, amennyien jól érzik magukat odabent. Én úgy használtam az Utrogestant, hogy (napi 4X) minden 6. órában helyeztem fel a soron következőt. Tehát 6-kor, 12-kor, 18-kor, és 24-kor. Ebben csak az volt a rossz, hogy éjfél után már teljesen kiment az álom a szememből, és mire visszaaludtam - 2 körül - 6-kor már szólt a vekker. Szóval szédelegtem az álmosságtól, de megérte
Később, a szülés utáni 6 hétben sokat álmodoztam erről az álmosságról... Akkor ugyanis rájöttem, milyen az, ha egyáltalán nem vagy csak 2-3 órát alszik az ember éjjelente
De azért akkor is boldogan voltam fáradt, és majd ti is így lesztek
Brigi
Mikor várható valami fejlemény az ügyetekben? És, ha lesz lombikprogram, az kb. ősszel indul majd? Kulin doktorral mikor találkozol?
Orsi
Bocsi, hogy még nem válaszoltam a mail-re. Nem szoktam így tele lenni programokkal, de ez a nyár vége... Lilu bölcsibe megy délelőttönként, mert nekem lejár a GYES ősszel (3 éves lesz a drága!) Nekem pedig munkát kellene találnom, de csak 4 órását, vagy távmunkát vállalnék, mert nem szeretném őt olyan hosszú időre másra hagyni. Szóval ilyet keresgélek, de nehéz ügynek tűnik. Ha van ötleted, milyen lehetőségekről hallottál, oszd meg velem, légyszi!
Mekkora pocid van? 100 cm-t elérte már? Nekem 104 cm körül volt a végére, de ikreknél hallottam már 140-ről is
A házgondot megértem, nagy logikai feladat megfelelőt találni. Mi Nagytétényben lakunk (XXII. ker. pereme), és olyan, mint egy kis község. Csendes, de közel a forgalmas út, BKV, posta, rendelő, gyógyszertár, üzletek, stb. Este tücsökciripelés... Szóval jó kis hely, és viszonylag jók a telekárak is. Mi 1983-ban költöztünk ide
Kriszta
Felhívtad a Kovács doktornőt? Mikor mentek? Miben maradtatok? Kell a hisztero? Szerintem, ha volt laparo, nem feltétlenül kell a hisztero. Persze, elképzelhető, hogy ő ragszkodni fog hozzá, de akkor, hidd el, biztosan jobb úgy. Ha viszont nem lesz, akkor elképzelhető, hogy már köv. ciklusban kezdődhet a stimuláció és az inszemre is sor kerül. És onnantól már repül az idő
Mindannyian vigyázzatok magatokra!
Dóri