Sziasztok!
Nálunk mű fenyőfa lesz... Sajnálom a sok fát, amikor kivágják őket néhány nap ékességért, tudjátok, eszembe jut Andersen Kis fenyőfája
A gyökeres élőfenyő jó ötlet, csak nekem nincs hova kiültetni
S nem elhanyagolható szempont az sem, hogy így olcsón megúszom
Az ajándékvásárlás jórészt letudva, most ugyebár szobafogság van a bárányhimlő miatt (de sokat teszveszeltem
)
Csöre: Bálint fényes nyáron volt bárányhimlős, még közösségbe járás előtt (!) fogalmam sincs honnan szedte össze
Egyébként azt olvastam róla a neten (ugyebár jókat olvasgattam róla) hogy jellemzően télen szaporodik meg a bárányhimlősök száma.
A pöttyeitek: nem eszik véletlenül sok banánt Saci? Te elég óvatosan adtad a holmikat, szerintem a legelső, amit megnézhetnél, talán ez lenne. Nem?
Marcela:elég nagyocskák már a fiaink, biztos áhítattal szemlélik majd az illatozó, fénylő csodát
(Csak érdemes valamihez hozzárögzíteni a fát, nehogy felborítsák :S)
Jujjuj: Benedek ma leszedte a konyharuhákat a tűzhely fogantyújáról, oda szoktam tenni őket , és berakta a mosógépbe - milyen rendes gyerek, segít az anyjának - igaz még nem szántam mosásra őket
A maracast kidobta a kukába, milyen jó, hogy pont láttam mit művel.
És mindeeeeeen apró szöszt, morzsát és apró vackot nagy élvezettel pakol a szájába, igaz néha ingerli a torkát és visszajön kicsi az elfogyasztott rendes ételből
(Félre ne értsetek rend van, és takarítok - nem nehéz ekkora lakást körbetakarítani)
Dávid is pakolt mindent a szájába, 2 éves korig eltartott
Most még messzinek tűnik Benedek 2 éves kora...
A szobaszökőkútból kiszedi a kavicsokat - minek egy kisgyerekes családba ilyen
És alapvetően a DVD-k leszedegetése a tv állványról olyan jó elfoglaltság - régen megoldottuk a gyerekbiztos szobát/lakást
mostmár viszont annyira belaktuk a lakást (nevezhetjük zsúfoltságnak is) már nem tudom hova elpakolni őket
Ha túl nagy a csend a gyerekszobában akkor tuti Bálint íróasztalában turkál - ezt ma megoldotta a férjem, végre szerelt rá rendes zárat
Láttátok volna azt a meglepődést, mikor ment oda, és már nem tudta kinyitni
Na most ennyi jutott eszembe Bencus "rosszalkodásaiból"
meséljetek ti is a kicsikről, hogyan játszanak.
Nálunk a fisher price és playskool csodák nem vonzzák annyira a játékra, mint a tesók holmijai, na meg amivel mi foglalkozunk.
A saját játékaival akkor játszik Benedek, ha én odaülök mellé és elkezdem piszkálni őket
A világítós optikai egér az ász, azt mindig meg kell fogdosni, na meg a billenytűket püfölni, azt anya is úgy szokta...
A számítógép ki és bekapcsolása is tökéletesen megy már