Sziasztok!
Mi jól vagyunkl. Tegnap Zsófinak már semmi baja nem volt a szuritól hála
Edina nappal most is nagyon él, de éjjel szunyál. És most többeket is eszik. Már hozza a 180 körüli átlagot napi 5X, és még plusz a tea.
Íme a lányaim:
Soraya-Kriszta: szurkolok a 7végéhez! Te is hamarosan babázhatsz majd!
Jerry: nagy gratula nektek! Nehéz volt a kezdet, csak jobb jöhet! Ami a tejecskét illeti, ne add fel! De tápszerrel is felnőnek a babák (lsd. Zsófi).
Bnm: érdekes ez az éjjeli zaba! Lehet az is az oka, hogy akkor hűvösebb van! Bár éjjel ha alszik, akkor meg nem éget annyit a gyerek. Na, passz!
Anikó: 20 ml tápi az semmi! Az elmarad nagyon hamar! Anyatejes lesz az a legényke látom!
Kitartás neked, és kívános sok-sok alvást!
Orsiék: akkor még nagyobb gratula, ha ennyire ügyes voltál
A képek nagyon helyesek, és a fiatoknak jó nagy lobonca van. : Fityisz
Swen:
1: én mindig adok rá zoknit! Amúgy a keringésük nem tökély, azért hideg a kezük-lábuk! Nem azért, mert fáznak!
2: akkor ajánlatos, ha már jól tartja magát! 5 hó körül.
3: szerintem mindkét esetben beadják
4: nálunk beutalóval kellett menni 6-10 hetesen a Klinikára, és majd 2 hó múlva lesz még egy kontroll is.
Maci: hogy mi van az én cicimben? Passz! Amúgy Edina eleve csak 1X kelt újszülötten is. Most már annyiszor sem! De Lino Katája még többet alszik! Kérdezd őt, hogy csinálja!
Amúgy türelem. Majd hízik a fiatok, és ő is többet alszik majd!
Salla: kép
Szopi
Nanda
Süncsi: remélem nem vagy megsértődve! Andriska ilyen fajta ezek szerint! Szeret enni, és ezt éjjel sem adja alább! Amúgy én nem etetek ugyan, de kelnem kell fejni! Na, melyik a jobb?
3 hónaposan Andris is tuti változik majd.
Szöszi: nagyon helyesk vagytok!
Tudsz valamit Aliceról?
Mariann: mi van veletek? Mi volt a baj?
Lino, Panó, Bellana, Bori, és a többieknek pusz!
Mindenkibnek szép 7végét!
Zsuzsa