huuu, hat nagyon mashogy latom most levit ezen a kepeken, foleg az elso ketton, mint eddig. olyan kis nagyon helyes jolfesult urigyerek:-) tetszik:-)
hat borisz beszedfejlodesenek azert megvan a hatulutoje is, mar nagyon adekvatan hasznalja a "haggyá bétén-t", ma pl. akkor mikor letettem aludni, s kertem meg egy puszit:-). s multkor meg azt skandalta, hogy "buta, tujva, picsa" (tudom, kitol hallhatta vmikor - aliz, bar o a btuta helyett kakafej-et szokott betenni a felsorolasaba, azaz borisz kreativkodott), bar ezt a szep szosort meg csak versikekent mondja, nem duheben, bar mivel nem hallottuk meg, s megszokta, hogy mindenre reagalunk, ezert a vegen mar az arcunkba uvoltotte.
mostanaban inkabb azt vettem eszre, hogy "feleslegesen" bonyolitja a mondandojat, minpa azt kialtotta delutan, mikor felebredt: "anya, gyeje, itt alszom a masit szobaban!", pedig eddig megelegedett egy "anya gyeje"-vel!
evi,
fujoszal!!!:-)))) ez nagyon tuti, s nagyon kreativ, hiszen ketsegtelen, hogy eza funkcioja is szorakoztato. szokott fujni vele??? mert ha nem, akkor meg meglepobb, hogy a szivast es fujast osszekapcsolja:-)
egyebkent a fonoknem elhulyulese es/vagy rendessege - sztem - nincs osszefuggesben azzal, hogy mikor vehetem ki a szabimat, hiszen ez nekem visszamaradt szabim, hogyan tudnam akkor kivenni, amikor masok???? a tanarok nem vehetnek ki barmikor szabit, ha meg szunet van, akkor az ugyis jar nekem, sztem kenyelmesebb nekik, ha meg a konkret munka megkezdese elott egyben kiveszem, nem?????? vagy hogyan ertetted, hogy akkor, amikor masok. tan jobb lenne, ha aprilisban (evkozben) inkabb visszamennek???).
egyebkent sok feszultseget okoz, s meg mindig azon agyalok, mitol valhatott ilyen modortalanna a modora. nagy csalodas ez nekem, eleve nehezen turom, ha emberek egymassal lekezeloen bannak, hat meg ha olyan, akirol aszittem, ismerem...! ugyanezt lehet szebben is kozolni valakivel, akar ugy, hoyg meg en legyek halas!!!
szal nem amiatt vagyok kibukva, hogy akkor most mi lesz, bar az is szar, mert igazan csak a pedagogiaban (tanari palyan) tudom magam elkepzelni, mind habitusomban, mind idobeosztasban a kolykok mellett, s tanarkent, plane nemettanarkent allast talalni most, majdhogynem lehetetlen. de ez most nem is izgat annyira, mint az igazgatonom stilusa. hogy ne nezzetek paranoiasnak idemasolom a leveleit.
szal en irtam neki egy hosszut, reagalva arra, amiert meg o hivott fel egy honapja, hogy vmit tanulnom kellene, s meg akkor mondtam is neki, h. az angol nem fog menni...most meg irtam, hogy a kozgazon kineztem egy MA kepzest, de o is igerte, h. szol, mire lesz szukseg. ezt szerettem volna megtudni, az o javaslatait!!!
erre o:
"a kozgazzal is ott tartassz a sulinkban, ahol a part szakad. egy konyvtari aszisztenci allast tudok felajanlani, ha ugy jo a kozgaz, akkor ok, de hazon belul nem lesz orad..."
majd en erre irtam egy kedveset, h. nem tom, mit csinal a konyvtari aszisztens, rovid tavon meg be is vallalnam, de akkor talaljunk ki vmi hosszu tavu strategiat.
erre o:
"nincs eleg kozgaz ora. ennyi a titok nyitja.
a konyvtari aszisztens kolcsonoz, nyilvantart, konyveket rakosgat"
amit errre valaszoltam, hogy bemennek vmikor szemelyesn, alkalmas-e, ha kerek idopontot, arra mar 5 napja nem jott valasz.
ez a ket db level nem kiragadt reszlet volt, hanem ennyit irt: 2-2 sort. de mondjatok, ha csak en ertem felre, s paranoias vagyok, mert nem egy suttyo, lekezelo, folenyes stilus ez???!!!!
timi,
en akar evekig is elucsorognek egy konyvtarban, s tanulnek melle valamit, de csak es kizarolag tanari idobeosztassal (nyari szunet stb.) es a sajat berkategoriammal. elvileg a sajat munkakoromben es beremmel kell visszavennie, azaz ezen nem valtoztathatna, gyes alatt meg meg fel sem mondhat, ugyhogy - ertem en - o is meg van love, s tehetetlen, s engem akar ezzel a stilussal sarokba szoritani, de en ezt akkor is durvanak tartom.
...penteken meg beviszem a gyerekeimet a sulis mikulasra, s ha letolja a kepet az igazgato csaj is, akkor kerek szemelyesen idopontot tole, s amugy nagyon kivancsi vagyok, hogyan fog viselkedni szemtol szembe...pl. alizzal, mert alizt nagyon szereti, joban vannak, tancolni szoktak egyutt a sulis bulikban, ezert pl. minden mikulasbulin is alizzal dumalgatott eddiga legtobbet!
(bocs, hogy ennyit irok errol, de higgyetek el, azota ezen gorcsolok, hogyan lehet valaki ennyire suttyo, valaki, akit eddig ugy gondoltam, ismerek, s bar - szerenytelensegnek tunik - de neki aztan semmi alapja, hogy velem lekezelo legyen hirtelen!!)