Sziasztok!
Mi is megjöttünk, már szerdán, csak most jutottam el idáig.
Fcs. Kár, hogy nem találkoztunk !
Vagyis lehet,hogy nem is kár.
Ugyanis nagyon rosszul sült el a nyaralás vége, de először is az elejét mesélem el.
Szuper volt minden!
Hétfőn tök későn értünk le, mivel én skót sajnáltam a pénzt arra a hülye matricára, ezért cammogtunk 20 km/órával a 7-es úton.
Nem is tévedtünk el, és majdnem elsőre megtaláltam az épületet is.
Még aznap sétáltunk egy jót, és Éváék annyira aranyosak voltak!
Azt nem is írtam, hogy elvittem a legjobb barátnőmet is, mivel úgy volt hogy Éviék elmennek az anyukájához, de aztán mégis maradtak.
Az éjszaka is szuper volt, vagyis nekem ugyanolyan, mint itthon, sok szopival.
Másnap fantasztikus jó időnk volt! Peti és Sami sokat fürcsiztek a 3 centis vízben, ami jól felmelegedett. Peti volt a legkisebb az egész parton, de nagyon bírta! Mindig meg akarta inni a vizet.
Az éjszaka is jól telt, bár Sami nagyon korán még sötétben felébredt és szegény Éviék nem tudták sehogy sem visszaaltatni. Már nagyon fáradtak voltak.
Kimentünk a strandra, megint szupi idő volt.
Délután kezdett Évi hányni.
Szegény nagyon szarul volt.
Én reménykedtem, hogy ez nem az ami nekünk volt, csak elrontotta a gyomrát.
Este mi eljöttünk, mert csak szerdáig volt megbeszélve a maradás.
Másnap már Sami is és Miklós is betegek lettek.
Most esz a penész, hogy remélem nem tőlünk kapták meg, de tényleg nálunk pl. Kitti el sem kapta.
Peti is csak 2x hányt pénteken, de szinte csak egy nagy bukás volt. A férjem tényleg beteg volt, de ő nem jött le a Balcsira. Megkérdeztem a dokinkat, hogy le tudtuk-e vinni a vírust, és ő azt mondta, hogy mindenhol nagyon terjeng most ez a rota vírus. Mégis annnnnnnnnnyira bánt, hogy talán mi ferőztük meg őket.
Pedig tényleg nem érdemelték meg.
Úgyhogy Évi, ha megjöttök, kérlek bocsáss meg nekem, ha én voltam ilyen elővigyázatlan, de olyan ártalmatlan dolognak tűnt nekem, tényleg rajtunk nem is jött ki igazán!
Szánom-bánom minden bűnömet,de nagyon jó volt a nyaralás, és nagyon köszönjük a lehetőséget!
Úgyhogy ebből kifolyólag jobb, hogy nem is találkoztunk több emberrel.
Azért még mindig van rá egy x százalék, hogy nem is mi voltunk! Vagy nem?
Most megyek, Peti hív!
Ő is már majdnem mászik ám!
De azért a feltérdelés még nem megy.
Felülni is csak 2x tudott még.
Dehát mi még picik vagyunk!
Puszi mindenkinek!
Andiék.