Sziasztok!
Kitudja: üdv a csapatban! És hatalmas gratula az ikrekhez! Ma tudtátok meg vagy már korábban is látszódott? Iwiwen bejelöltelek
Szép menyasszony voltál! A ruhád is nagyon ízléses és nagyon jól áll!
Bibar: megy a drukk hétfőre és várjuk majd este az infókat, ha lesz hozzá enerigád (ha nem, akkor másnap reggel, de akkor nagyon ám!
)
Pocak: körözöttet én is ennék, hozatok is Apával holnap
És sikerült már a túró rudit megenned? Kérdezted, az UH-os képen tényleg látszik-e a kezecske és a lábacska, nos kezdemények igen, látszódtak, de a kép annyira rossz minőségű, hogy ha nagyon kinagyítjuk, akkor látni elmosódva. Jó szemed van!
De ami alul látható a képen pálcika, az csak a mérésnek a végpontjai.
Te is mutizz képet, jó?
Lorcika: Téged is üdv.a csapatban és Neked is gratula a Babóhoz.
H1N1-es oltás még nálam is kérdéses, egyelőre mi is a tömegtől való távolságtartást választottuk, aztán majd meglátjuk, hogy ha letelik a 12.hét, akkor lesz-e még járvány. Nálunk Apa lett beoltva, mi a lányommal nem, mert a gyerekdokink, védőnő nem javasolta. Persze a hatásától én is tartok, így nagy a dilemma, hogy később mi legyen. De már mutálódott is a vírus, ami ellen ugye még nincs védelem....
És valóban az a legnagyobb baj, hogy ha menni kell majd vérvételre, ilyen-olyan vizsgálatra, akkor simán elkaphatjuk a várakozás alatt. Ilyen esetre talán a maszk még jó megoldás lehet. Persze, biztos nézni fog mindenki, de inkább, mint hogy bármit is elkapjunk.
Egyébként mi sosem szoktuk beoltatni magunkat a szezonális influenza ellen.
Antekirt: hatalmas gratula Neked a nagy Babócádhoz! Szuper!!! A hambuci lassan hagyománnyá válik, de tuti van benne valami
) És finoooom!
Fókamóka: Majd ha tudsz, Te is mutass képet az utóbbi UH-ról.
Barbuss: jó, hogy jelentkeztél, hogy vagy? Ahh, most látom, lentebb írtál is. Szegényke! Totál átérzem a helyzeted. Nálam is ugyanez van a folyadéknál. Most majd a teával fogok próbálkozni, csak még nem tudom, hogy milyen esne jól, de az bizti, hogy üres lesz. A szénsavmentes ásványvíztől totál kivagyok. 3 kg rólam is már lement, de egy-két napja esténként iszonyú éhség jön rám. A kefírt valaki írta, kipróbáltam este és jól esett. Ha pedig savam van, akkor eszem egy albert kekszet, kicsit felszívja, de utána éhes leszek, eszem és kezdődik előlről. Kevés olyan hami van, ami után nem vagyok rosszul. Pl. a hamburger az ilyen, bár azt csak egyszer ettem az UH napján.
Én nem bánnám, ha lemenne pár kiló rólam, csak nem most, hanem majd a Tesó Baba születése után, azaz ha már nem szopizik majd.
Nem mondod, hogy az a kismama könyv, amire gondolok?! Tegnap az UH-nál láttam két kismama kezében is. És csak mertem remélni, hogy nem az a könyvecske, amit mindenki kap. Hát szomorú.....
A rosszullétre visszatérve, kitartás! Reméljük a 12 hét körül Nálad is megszünnek ezek a dolgok. Én ebben bízom.
Manorka