Sziasztok!
Kezdenek elviselhetőbb napjaim lenni, úgyhogy próbálok visszakapcsolódni. AZ elmúlt 2 oldalt visszaolvastam, tovább sajnos nem jutottam.
Kri: borzalmasan sajnálom ami történt, mielőbbi felépülést, és kivánom, hogy minél hamarabb beköltözzön az a pocaklakó, aki 9 hónapig odabent is marad!
Bibar: sajna anyum elég messze lakik, de múlt hét csütörtökön annyira rosszul voltam, hogy szédelegtem meg ájulás határon voltam, hogy kértem, hogy jöjjön, mert nem merek egyedül itthon maradni a gyerekkel, a férjemnek meg muszáj volt bemennie. Szerencsére ilyen azóta nem volt.
Éva28: üdv itt!
Panny: örülök, hogy minden rendben, mennek a drukkok a jövő heti szivhanghoz!
Meme: örülök, a jó hireidnek, nagyon helyes pocaklakód van
Fehéres folyásom nekem is van, állitólag normális.
Antekrit: látom, téged is kedvelnek a rókakomák, nekem is van egy egész csapat, főleg este kitartás! Mennek a drukkok holnapra!
Barbus: Emmának utólag is Boldog Névnapot! Nálam is van ilyen, egész nap a kaják járnak az eszemben, hogy mit is ennék, aztán ha ránézek valamire, vagy megérzem a szagát már nem kell. Nekem egyébként a hideg almalé jön be, meg a ropi.
Pocaklakó: nekem a fiammal ilyen volt a terhességem. Hol barnázgattam, egyszer-kétszer pecsétlő vérzésem is volt, aztán a 9. hét után elmúlt. A gyerkőc meg itt van és egészséges. Kitartás és pihenj! Jah, nekem a múlt héten volt 15,6mm-es a babám, a dokim UH gépe szerint az 7+6nak felelt meg a méretei alapján ( a hasi UH-n csak 10mm-esnek látszott, azt csak 7+1nek irta)
Egyébként azt mondta a dokim, hogy nincs értelme ilyenkor parázni a méretein, nagyon sok múlik azon, hogy jó szöügből kapják-e le a bébit
Emi: üdv itt!
Manorka: Neked is drukk holnapra!
Köszönöm a hiányolást, meg vagyok, csak napközben nem mindig jutok el idáig, ilyenkor este meg elég rosszul vagyok, úgyhogy általában próbálok minél hamarabb ledőlni. De már csak néhány hét és elmúlik ez az állapot
Jah, amit én kiló számra tudnék enni az a Pöttyös Túró Rudi. Én is hambit akarok, nem ér ennyit beszélni róla!
:D Nálunk holnap tojásos nokedli lesz, plusz csemege uborka.