Sziasztok!
Kriszta! Nagyon sajnálom...
Csak annyit tudok mondani, hogy mielőbbi megnyugvást nektek, aztán csak előre nézzetek, és menni fog hamar
Gyere majd a hírekkel! Vagy ha csak kedved van kicsit benézni!
Panny! Szuper hírek!! Bizti volt már szívhang is, csak a gép nem volt a legújabb
Köszi az Emma köszöntéseket
Utro nekem is folydogál
Reggel max fél órát tudok feküdni vele, de akkor is
Az én dokim szerint is ez hatásosabb mint a szájon át használatos
Talán inkább az van benne, hogy ez lokálisabb megoldás, direktben helyben hat
Folyás normális!
Meme, meg aki még émelyeg: nekem mostanában a kefír segít! Sajnos mostmár szinte fixen rókázom reggelente, plussz egész nap rosszul vagyok
A hideg innivaló is segíteni szokott (én a Lipton zöld jeges teáját iszom reggelente, az rendbe teszi a gyomrom annyira, hogy vmennyi szilárd kaját is be tudjak vinni, mert az éhség azért megvan
) Nektek is van olyan, hogy az émelygés mellett farkas éhesek vagytok, de nem kívántok semmit?
Nekem ez este szokott lenni, és kezd kiakasztani
Anyukám hozott ma a piacról savanyúságot (vagy 5 félét) - na az nagyon jól esik!
Judit kérdezted, hogy hogy bírom a munkát. Változóan
Na meg a sztorihoz hozzá tartozik, hogy azon dolgozom, hogy úgy tudjak elmenni szülni, hogy fenntartsák a helyem, mert nem fogok tudni sokáig otthon maradni és kell a biztonságérzet, hogy tuti visszavesznek, méghozzá a mostani helyemre. Itt olyan rugalmasságot kapok (itthonról dolgozás, elcsúsztatott munkaidő, stb), ami létfontosságú a gyerek/gyerekek mellett! Emmával úgy terveztük, hogy tovább itthon maradok, de hiába a tartalékok, a GYED fényévekre van a fizetésemtől sajos (vagy inkább hála Istennek), szal tuti hogy nem leszek itthon sokáig most sem. A lakáshitelt nem a GYEDre vállaltuk, úgyhogy sajnos alkalmazkodnunk kell, de nem akartuk, hogy ez gátat szabjon a gyerekek számának
Bocs, hogy megint ilyen sok voltam