Szaisztok!
Végre
örülök, hogy lett egy kis forgalom itt
Rami: Szép és jó minden az új kecóban? Ház vagy lakás? Csemeték örültek? Fotót nem akarsz róla hozni?
Sok-sok boldogságot Fruzsinak! Úgy szalad az idő
Apple: Kivizsgálás? A széklete miatt? Miket próbáltatok már? Kis mennyiséggel kezditek? Egyébként szereti az új ízeket?
Én ha jól emlékszem, akkor a Brendonban vettem ilyen ujjra húzható fogkefét, de bizitosan van gyógyszertárban is... Nektek lassan már akkor a Rami által javasolt Oralb kéne, nem? Bencének már nagyon nehéz megmosni a fogát ezzel a szilikon cuccal, mert nehezen tudom úgy betámasztani az egyik ujjammal a szájába, hogy ne harapjon meg... Hétvégén szerzünk neki másik fogkefét
Anyooo: jobbulást nektek is! Annyira tele már nekem is a hócipőm ezzel az ősszel és még hol van a tavasz, amikor végre fellélegezhetünk...
Kincs: Tényleg beadattátok magatoknak? Nem félsz Kiskincset beoltatni? Tegnap beszéltük Apával, hogy mi beadatjuk magunknak, de csak Bence miatt. Viszont Bencének nem javasolta a doki, így ő nem fogja megkapni (én ennek örülök, nem is akartam neki beadatni, csak apa megvétózott, de elmondtam neki a doki véleményét és azt mondta, hogy ő tudja, így belement, hogy ne adassuk neki be...)
Jól vagytok egyébként?
Hunci: Sajnálom a történéseket, remélem azért menthető még a dolog. Csuriban értetek az összes ujjam! Gyere majd mesélj, hogy hogy vagytok!
Lányok én kicsit kész vagyok. Ugye Bence már hetek óta beteg. Végre dokit váltottunk, kapott Bence gyógyszert is, így alakulunk, talán hétfőn már mehet bölcsibe. A nagy szívfájdalmam az, hogy az elmúlt másfél hét alatt 1kg-ot fogyott
Az előtt is fogyott már egy kicsit, mert ugye nem volt étvágya az állandó orrfolyás és levegőt nem kapás miatt. Torka is fájhatott, fogzott is szegény rendesen (3 hét alatt 4 foga tört elő...). Tegnap döbbentem rá, hogy tényleg mennyit fogyott, mikor a kolléganőmet meglátogattuk a cégnél, és mondta, hogy nagyon sovány lett Bence... Holnap megyünk vissza a dokihoz, remélem mond erre valamit. Lehet valahogy hízlalni a gyereket? Vagy majd viszaszedi, amit most leadott? 88cm és 11,4kg... Ne tudjátok meg milyen vékony
Lehet kisebb pelenkát kellene vennünk, mert már szinte összeérnek a tépőzár csíkjai....