Vevikk!
ÓRIÁSI GRATULA DONÁT BABÁHOZ! NAGYON SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!
Nagyon szép neve van a fiadnak
MOst pihenj amennyit még tudsz és utána gyere mesélni, mert kíváncsiak vagyunk!
Vicky!
De jó, hogy jelentkeztél végre. Reméljük minden OK lesz és legalább a karácsonyt otthon töltheted majd.
Barbinak meg üzenem, hogy nem ér minket beelőzni, maradjon még bennt egy kicsit, mert BRIGI után mi jövünk és nem TI
Colin!
Köszi az infót Vevikkről. Ne hagyd magad, a nevet úgyis Te mondod meg a szülőszobán és a család nem tehet semmit
Én most kezdtem elbizonytalanodni, hogy jó lesz-e a Nimród név a kisfiamnak
Mondjuk mást végképp nem tudunk kitalálni
Trix!
Jól vagytok? Minden OK a picurokkal?
Remény!
De jó, hogy minden OK volt a vizsgálatokon. Kell azért még folytatni a diétát? Nem csinálsz Ádámos vonalzót? Olyan furik így a hozzászólásaid
Tigriske!
De jó, hogy túl vagy a vizsgálaton. Sajnálom a hányingert
Mikor lesz meg az eredmény? Még mindig nem híztál egy dekát sem?
Brigi!
Mostanában sütöttél valami fincsi sütit?
Én is azon gondolkodom, hogy mit csináljak, mert pénteken lesz az utsó munkanapom (itthonról még dolgozom tovább, csak nem kell bejárnom
) és illene valamit bevinnem. Bár nem tudok róla, hogy búcsúztatót szerveznének Nekem
Heni+Sajt@!
Tényleg siessetek, mert kihal a fórum! Várunk már Titeket nagyon!
Detti!
Igaz én is inszemes voltam, így csak 3x1 utrót kellett csökkentenem, de én úgy csináltam, hogy a betöltött 11 hét után 2x1 (reggel és este), a 12. hét után 1x1 és utána elhagytam.
Szerintem Te csökkentheted 3 naponta. Először délben csak 1-et használj, aztán este is csak egyet, aztán naponta 3x1 és így tovább. Ha esetleg görcsölsz vagy barnázol, akkor folytatsd a normál adagot, de a 16. hétig mindenképpen el kell hagyni!