Sziasztok!
Ma megint olvasókártyával, dehogy követhetőbb legyen az egész most jegyzetelek és nem visszafelé haladok, hanem előre. Így több esélyem van arra, hogy érdemben hozzá tudok szólni a dolgokhoz.
Niki: Lili szerkója nagyon vagány! Nekünk is van néhány karácsonyi darabunk, lassan előszedem őket. Remélem Ficus nem nőtte ki egyiket sem. A rénszarvasos a kedvencem, de van rénszarvasos-mikulásos-karácsonyfás verzió is emlékeim szerint. (Mi sok rucit kaptunk és érkezéskor szelektáltam méret/szezon szerint. Erről jut eszembe, képzeljétek, Ficus kinőtte a 68-as rucikat. Néhány hónapja ezek olyan hatalmas ruháknak tűntek, most meg mind kicsi. Nem mondom, hogy nem fura érzés!
Karácsonyi borsó jelmez szerintem is karácsonyi manó. Nem láttad az ELF (Mi a manó!?) című gyerekfilmet? Abban van ilyen szerkója a „manónak”. Meg Jim Carrynek a Grincsben is ilyesmi cucca van.
Altatás nálunk szerencsés, mert Ficus elaltatja magát. Kicsi korától erre szoktattuk. Beteszem az ágyba, oldalra fordul, átöleli a mackót és már alszik is. Amikor már kellőképpen mélyen alszik akkor betakargatom.
Edua: Írtam privit is, de hátha másnak is használható az információ, így írom ide is. Szerintem ha nem ragaszkodsz az új székhez ne vedd ezt meg 17e Ft-ért. Pláne ha a színe nem szerelem első látásra… Mi ugyanezt a típust vettük, de méhecskés kivitelben (szerintem ez elég unisex, jó lesz kistesónak is), mert nekem ez tetszett. Nagyon sokáig kerestem, licit helyett alkudtam teszveszen végül az expresszen találtam múlthéten egyet ami közel van, szinte vadonat új, semmi karcolás nincs rajta és 10e Ft volt (bolti ára 29-35 között). Ha kíváncsi vagy rá melyik ez, teszek majd képet a blogba, csak szólj! A múlt héten egyébként még volt vizilovas, virágos és ugyanilyen méhecskés is 12e Ft-ért. Mindegyik hibátlan. Van ennek egy kerekes változata is (ami szerintem nem előnyös, mert hanyatt tudja lökni magát vele a baba) az vaterán 9e Ft-ért volt.
Trixi: Nagyon aranyos a kisfiad. Sajnos én csak kicsiben látom, mert sehogy nem tudtam felnagyítani a képeket
Iwiw mostmár megy nálam is, de tegnap éjszaka ami már ma hajnal volt, nem tudtam én se belépni, nem egyedi a problémád!
A mi babakocsink is elé fiús sokak szerint, de nekem ez tetszett! Még pocakosságom előtt nagy álom volt. De így legalább jó lesz a kisöcsinek is majd ha eljön az ideje!
Brigi határozottan mászik! Már nem bukdácsol mint a videon amit néhány napja mutattam nektek, hanem rendesen négykézlábazik.
Reny: Nagy kalappal a sürgősségihez! (Remélem, mire a végére érek a visszaolvasásnak csupa megnyugtató hírt találok rólatok!)
Közben most olvasom hogy bent kellett maradni! JOBBULÁST NEKTEK! Küldünk Ficussal sok-sok gyógypuszit!
Adraci: Mi is nagyon izgultunk amikor Ficus beteg volt. Ráadásul nálunk szerencsétlenségek voltak a négyzeten, de szerencsére nem volt annyira komoly mint gondoltuk. Azért én se aludtam 3-4 éjjel, csak lestem nem dugul e el az orra a gyereknek, nehogy megfulladjon! Jobbulást nektek is!
Ici-pici pókfi nálunk is nagy kedvenc, de mi magyarul utazunk benne…
Esernyő babakocsiban nem tudok nyilatkozni. Nekünk egy nagy babakocsink van, amiről már régen tettem képeket. Ennek van sportrésze is és nem tervezem hogy lesz esernyő kocsink. Ez elég praktikus és mi nem sokat járunk tömegközlekedéssel. Vagy gyalog megyünk vagy autóval. Ha gyalog megyünk akkor pedig pont az a jó, hogy Ficus kényelmesen elfér, mert a rendelőintézet legjobb esetben is 40 perc tőlünk, a Spar pedig bő egy óra.
Zili: Elkérhetem én is az ovizenét amid van? Az én mail címem: hunccutka (kukac) gmail.com
Anita: Mi egy zenélő, készségfejlesztő játékot vettünk Briginek karácsonyra. Ha jól emlékszem még a szeptemberi Baba magazinban vagy az Anyák Lapjában volt kuponakciós a Brendonban. A nagyszülőktől pedig valószínű közösen fog vmi spéci babaülést kapni, mivel a hordozót lassan kinövi.
Annus: Köszi az értesítést kariajiról.
Ági: Ti milyen féléves szurit kaptok??? Mi nem kaptunk, csak méreckedtünk!
Bangla: Hova tervezitek a minitali sétát? Csatlakozhatunk mi is, ha könnyen meg tudjuk közelíteni a helyet?