Hali!
Engem a doki küldött mindenféle vizsgálatra. Keddhez 2 hétre megyek hozzá megint, azt mondta, hogy addigra legyenek meg a leletek. Védőnőhöz pénteken megyek, oda is ő küldött. Emmával ugyanígy volt, pedig nem ugyanaz a doki
Nem írattam ki magam. Ha nem muszáj, akkor azért nem fogom, mert pénzben baromira nem mindegy, főleg Karácsony előtt...
Emma meggyógyult, köszi a kérdést
Ja és megkapta az oltást is: kutya baja!
Bibar, jó a vonalzód!
Én is nyűgös vagyok ma, jó nagyot sétáltunk du, amit érzek is, kicsit sok volt... Olyan rossz, hogy ilyen hamar sötétedik - ma direkt megnéztem az órát: negyed négykor már kezd
Fogzásra mi anno a Chamomila-t használtuk (lehet, hogy nem jól írom
) meg a Dentinox-ot, ill. van egy homeos kúp éjszakára, asszem Viburcol a neve!
Fejfájás. Huhh nekem nem kell bemutatni
Iszonyú migrénes vagyok... Amíg Emmával terhes voltam egyáltalán nem fájt a fejem, most is ebben bízom
Mert egyébként most semmit sem lehet bevenni ami használna
bár sokszor semmi sem használ, még az alvás sem
röhögtünk is sokszor, hogy nekem csak a terhesség a megoldás
Cigi. Főiskola alatt dohányoztam, aztán a munkahelyen csak koca módra - hol sűrűbben, hol kevésbé, de már egy jó ideje egyáltalán nem! A férjem egyáltalán nem dohányzik és nagyon ellenzi! Én nem tudom elfogadni ha valaki terhesség alatt dohányzik! Szerintem ez iszonyatos felelőtlenség, és nincs rá kifogás!
Antekirt, hogy vagy? Nálam is beköszöntött a gyomorsav
Jutottál is eszembe
Nekem Emmával ez volt az, amire nem sikerült igazán megoldást találni
Hízás a terhesség alatt: én 18 kilót szedtem fel Emmával
Most 13-14nél szeretnék megállni!
Gyerek vitamin. Egyetértek Pannyval: ha már közösségbe jár, akkor kell vmi kis "támogatás"
Emma elég beteges volt tavaly ősszel-télen, úgyhogy idén elkezdetünk egy immunerősítőt már augusztusban (Rybomunil), és eddig nagyon bevált! Emellett kapja a Cebion cseppet meg az Aloés mézet (multivitamin helyett).
Ezt a Marslakócskát eddig csak a reklámban láttam, de nem vmi szimpi
Én Gravidát szedek, tudtommal ugyanazok vannak benne mint az Elevitben
de lehet, hogy nem jól tudom
Eleinte szedtem mellé a folsavat, de aztán a doki leállított
Na elég belőlem mára