sziasztok,
megjöttünk, Kováts doktornő egy tünemény!!! Nagyon szimpatikus, emberséges, céltudatos. Nem beszélt sokat a programról, az inszemhez képest annyiban más, hogy azokat a petesejteket ott leszívjuk, belerakjuk a spermiumokat és már mehetnek is vissza
. Tehát lesz ICSI is meg sima is, mert a sok inszem után nem lehet tudni, hogy mi a gond... persze minden függ a tüszőcskék számától, meg minőségétől, stb.
Jövő hét kedden megyünk uhura, akkor megnézi a mai hormonlabort, meg lesz Apának spermiogram, nekem citológia, aztán ezek függvényében megbeszéljük a következő lépést. Ha minden oké, akkor JANUÁRBAN MÁR INDUL IS A PROGRAM
. Én is így szerettem volna, most két hónap pihi, aztán azt hiszem kész leszek egy újabb próbálkozásra
. De ha addig spontán jön kistesó, hááááááááááááát, én leszek a legboldogabb!!!!!!!!!!!!!
Bumi,
nagyon sajnálom a temetést, gondolom most borzalmasan érzitek magatokat, de holnaptól új nap és új élet kezdődik!!!!!!!!!!!
Bikfy,
vásárolj csak és légy dögös!!!!!!!!!! Utána tényleg csak a gyerkőcre költ az ember
Timejka,
én a pestiben voltam. Nekem nagyon tetszik, reméljük sikerrel járunk!!!!
Beze,
gondoltam éjszaka rád!!! Bencus vagy háromszor kelt, de lehet, hogy többször is... zombiként járkáltam át hozzá
Tetszik az új vonalzód!!!
Rodi,
láttam ma kétszer is a dokidat... hát... sose kedveltem az ilyen "debella" embereket
Megértelek!!!!! Eredmények vannak???
Kiki,
hogy vagytok??????