Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Mivel nekem mind a 4 gyerkőcöm télen született, ezért a hozzátápit friss gyümikkel kezdtük. Balukámnál ugye mostanság kezdtük, ezért én gondosan faggyasztottam neki gyümölcsöket. Ma elővetteme 1 adag őszibarackot, kiolvasztottam, azután kidobtam, mert mire kiolvadt rettenetesen nézett ki és az illata sem volt valami bizalomgerjesztő.
Tudom, hogy ti is többen fagyasztottatok barackot, hogy adjátok a babáknak?
Szofi, én is nagyon szeretnélek már személyesen is megismerni!
Annus, akkor nagyon szerencsés vagy Izussal!
Timi, nem tudom megköszöntem-e a karácsonyi ajándékötleted!
Bangla, köszönöm!
Hogy van a kis Hősnő??
Trixi, nagyon édes abban az óriási kalapban Marci!
Niki, micsoda télapó, különösen az első kép szuper, szerintem képeslapra illő!!
Lányok, remélem minden rendben a talin és jól érzitek magatokat, ahogy mindig!
Reni, Mirának gyors gyógyulást kívánok, nagyon remélem, hogy nem lesz semmi komoly!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Böbi, Gyöngyvirágnak is jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anita, ahogy mát írtam is Balázs is nagyon nyűgös, napközben folyton ölbekívánkozik, éjszaka ő is kel vagy 8x, de egy kis szopival megnyugszik, alszik tovább, ennek ellenére én is rémesen fáradt vagyok.
Akármi is az oka remélem hamar megoldódik és Hanna alszik majd, mint a tej!
Gyöngyi, akkor téged, mint házigazdát is megkérdezlek, hogy mehetünk-e mi is a karácsonyi talira?
Mint profi e-bay-est
kérdezlek, hogy szerinted, amit most megrendelek karácsonyig ideér?
Barbi, előkerült a csomagod? Én meg úgy jártam, hogy Noéminek vettem egy gatyót a teszveszen. Gyorsan elutaltam a pénzt, erre 5 nap elteltével érdeklődtem az eladónál, hogy mi újság a csomaggal? Azt mondta, hogy még nem kapta meg a pénzt. Megnéztem az OTP direkten, ott az szerepel, hogy tranzakció végrehajtva. Ismét írok, az eladó közli, hogy még mindig nem kapta meg a pénzt, de a nadrágot azért feladta. Ez volt pénteken, a nadrág meg sehol. Nem nagy összegről van szó, de nagyon szép kis nadrág volt, számítottam rá, és különben is milyen eljárás ez??
Évi