sziasztok
Edina, az én fiam se csinál olyan torna és akrobatamutatványokat mint a többi gyerek itt a fórumon. hátról hasra fordul, néha vissza is de nem sokszor, nem kúszik, nem mászik. háton fekvésnél szokta csinálni, hogy kukackodik ahogy az apja mondja, kinyomja magát hídba (a fején támaszkodik, még nézni is rossz) felhúzza a lábát és hátracsúszik, a fejével töri az utat magának
nem túl okos és hatékony módja a haladásnak :p amúgy én örülök hogy még nem garázdálkodik négykézláb, mert nincs még teljesen bababiztossá téve a nappali.
Niki
Lili édespofa ebben a szerelésben
Gyöngyi
nem, karácsonyi tatuszerelést nem találtam bár nem is kerestem
az is egy nagyon jó rész volt egyébként
karácsonyi superman by Joey
Reny
jobbulást Mircsinek!
Ildi
háááát, szerintem 8 eFt-ot kicsit húzós kiadni csak azért hogy más színű legyen, legalábbis én nem tenném. és ha mondjuk mindig rózsaszínű előkét adnál hozzá hogy ellensúlyozd a fiús színét a széknek?
köszönöm a köszöntéseket, most csak ennyi reagálás telik tőlem. tegnap vendégek voltak nálunk és még nem teljesen hevertem ki a vendégvárást. Pepe eléggé meg volt illetődve, mostanában csinálja hogy megijed az idegenektől és elsírja magát
nem örülök neki igazából, mert a szűk családdal is ritkán tudunk sajnos találkozni, olyan kellemetlen ha a gyerek elsírja magát nagymama/nagypapa láttán.
jó talizást csajok, szép napot mindenkinek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fitie 2009.11.23 13:08-kor.
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]