Sziasztok!
Kissé lemaradva az írással, de olvasva titeket, itt vagyok...., Mostanság nem voltak túl jó heteim...., Apum után a nagyim is elment, no meg az egészségem is szarakodik, újra a beleim....
De most már jövök...
Múlt héten itthon voltunk Gergővel + Apával, mert köhögtek, Gergő brutálul. Képzeljétek a gyerekrendelőbe 10-12 éves gyerekek maszkkal voltak. Én is paráztam, hogy mit szedünk ott össze, mert Gergőnek a köhögésen kívül nem volt más baja.
Először is Ditke!
Mi is nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Csengének és Pepének! Nagyon jó ez a családi kép!
Én is kiszúrtam a tortát, tök jó rózsaszín.
Dobok képet a mi tortáinkról, mert az lemaradt a múltkor. Saját készítés, illetve Apa érdeme.
Brigi!
Mini már igazi nagy csaj!!!! Már nem is Mini.
Hogy van ez a tollas, odamész és aki épp egyedül van, azzal tudsz játszani? Egy idegennel, akit nem ismersz? Nekem tuti nem menne....Bár gondolom, ha sokat mész, akkor már nem idegen.
Cat!
A távirányítós autótoknak mi a márkája, fiúk nagyon ilyesmi autót szeretnének. Elég húzós árakon vannak, akkor legalább legyen jó.
Még egy kérdésem lenne, a Hot Wheels játékok milyen minőségűek ?
Ez az automatás dolog elég durva!!!!!
Karácsonyi ajándékok még gondolatban érlelődnek. Playmobil darut néztem ki, húzós az ára, de jónak néz ki.
Na meg jó ötletet adtatok a compaya-val, onnan is lesz társasjáték.
Oltás: tudom már "régebben" írtatok róla.., én oltásellenes voltam, most meg egyre bizonytalanabb vagyok. Oviban mondta egy anyuka, hogy ő két pulmonológussal is beszélt és azt mondták, hogy az asztmás vagy arra hajlamos gyerekeket be kell oltani. Mi a miénkhez dec. 3-án megyünk. Szóval csak Gergő tüdeje miatt vagyok bizonytalan, nem tudom mi lenne a jó.
További szép estét.