Hello,
na végre itt! Az elmúlt 2 hétben nem sokat ülök gép előtt, vagy max. éjjel, és akkor már semmi erőm sokat írni, épphogy a méljeimet meg tudom nézni.
LUCA MA HÓNAPOS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennek örömére ma még több csókot nyomok le neki, és agyon tapperolom!!! Szegény kiscsaj, muszáj elviselnie, de hát addig kell csinálni, amig el nem fut mutter elől.
Tegnap mértem: 6.31 kg, és kb. 66 centi hosszú lehet.
Már javában eszi a gyümiket és zöldségeket: alma, őszi, sütőtök, krumpli, répa, mindet imádja. Szoktam neki SINLAC pépet csinálni, meg DM-es kölespépet is, belerakok gyümiket azt is szépen eszi. Tegnap rizst főztem neki, és tökkel turmixoltam össze, szó nélkül nyomja. Szóval eddig szavam se lehet a kajálásra, ráadásul nagyon szépen eszik kanálból, tök ügyes.
Hamarosan elkezdjük a körtét is, meg a hétvégén céklát is adok neki.
Tejpépet egyelőre még nem adtam neki, pedig van itthon egy csomó, de azt hiszem h vacsira beiktatjuk, mert az utóbbi 2 napban nem hajlandó az esti tápszer adagját meginni, csak max. a felét, sztem már marhára unja. Jövő héten megyünk dokihoz, majd rákérdezek, h nem kéne-e vmi laktatóbb, tartalmasabb cuccot felirni neki?
Azért a napi fél lityót lenyomja, ennyit meg is kell innia 1 éves koráig.
Gyümiből, meg gyümis pépekből akár a 140-et is megeszi egyszerre, és rányom még 100 tápot, főzikből meg a 100-120 lecsúszik és arra iszik 100-120 tápot, szóval jó az evőkéje.
Nagyon nagy dumás, egész nap jár a szája, nagyon cukifalat! Már fordul hasról hátra is, a legújabb hogy oldalt fekve játszik, és ha fáradt, játék közben úgy belaszik 1 másodperc alatt, hogy közben még szorongatja a játékát.
és képes igy aludni akár 1 órát is.
A rácsvédő textilt szorgalmasan tépkedi, húzza-vonja, szóval kezdi lebontani az ágyát, a feje fölötti zenélő-pörgőt is eléri már a kezével.
Jövő héten meglesz a járókája, végülis egy ismerőstől veszünk 7 ezerért egy nagyon kafa színes műanyag járókát, könnyen szédszethető, és nagyon jópofának tűnik, remélem beválik.
Orsi, a ROTA-t mi is beadattuk, azonnal jeleztük a dokinőnek h kérjük, ez nem volt kérdés. Két barátnőm gyereke is elkapta, azonnal kórház, olyan hamar ki tudnak száradni. Sztem adassátok be ha tudjátok!
Sétálni mentek ebben a trutyi időben? Mi járunk, de bevallom nem minden nap, ha épp bealszik Luca vagy nekem van több dolgom a kelleténél akkor itthon bandázunk-játszunk. De ma akarok menni, mert elég enyhe idő van, és ha jól látom nem esik.
Tengdi, a képek tényleg nagyon jók! nagyon édes a kis Ábel, Mátéval a közös kép nagyon jó! CUKIK!
A lányod hogyhogy visszaköltözik? De ez vhol jó, mert lesz segítséged, nem?
Van egy rakás friss képem Lucuról, igyekszem ma letölteni, és küldök majd egy párat. A januári találkozóban benne vagyok, szívesen megyek!!!
na most lépek, kaját kell csináljak a kölöknek!
R.