Orsi, nagyon sajnálom a kutyust
nekünk egy másfél éves labradorunk van, múltkor megijesztett minket, azt hittük, üveggyapotot evett, de szerencsére nem... de át tudom érezni, amit érzel most.
Szilvi, Nóri is nagyon édes!
Edina, köszi
Marcinak olyan adventi naptára van, hogy egy fából kivágott, festett képről lógnak piros zsákocskák megszámozva, azt elővesszük idén is.
Emese, Bogi
)))) de még az uram is azt mondta, hogy még így a vicces fején is látszik, hogy milyen gyönyörű kislány
Bangla, Hanni is édes! Azok a szemek
Na hogy döntöttél talival kapcsolatban?
Dóri, Dani ügyes, gratula a mászáshoz!
Zsuzska, én nem jártam Fehérvárra, akkor még siófoki voltam
de egy csomó ismerősöm, kollégám igen, esetleg megprivizhetjük a lehetséges ismerősöket
Milyen gyakran jártok Fehérváron?
Reny, szegény Mira
jobbulást neki, még mindig!
Nóra, ez a hat hónapos kor körüli rosszabbodás tipikus, Marcinak is ez volt, 8-9 hós kor körül volt a legdurvább, aztán apránként javult, de jó sokára aludta át újra. Ringatón most kezdtem gondolkodni, én szeretnék járni Regővel. Nevéhez hűen remélem, szeretni fogja a zenét
Berci is egy tündér, aztaaaaa, ezek a szemek!
Meg az újszülött Berci is, hatalmas haja volt már akkor is!
Szia Novygirl, Veled sem "találkoztam" még, mióta előbújtam, gratula Ákosnak a fogakhoz és a mozgáshoz!
Na most olvaslak Tinu, most értem oda, ezek szerint Te sem utáltál nagyon
Gyöngyi, bébik asszem minket jól bírtak, a hideget Csongi kevésbé, Regő prériviszonyokra volt öltöztetve
Tüci meg megcsodálta az úrhidai tyúkokat. Na közben olvasom, Tinu is írta, szóval úgy volt minden.
Andi, nem baj a tejcsi, így majd kopogtat három hónap múlva a kistesó.
Na most teleírtam egyedül egy oldalt... Gyermekem a veszprémi talin nem volt képes aludni, szerintem meleg is volt neki, most itthon horpaszt, apját meg várjuk haza fürdetni, majd akkor ébresztjük.