Sziasztok!
Lemaradtam, mint a borravaló
Eltűnésem elsődleges oka, hogy kisebb felújításban voltunk, festés, stb. Modanom sem kell, nem érem utol magam a pakolással. Van vagy 8 tonna iratom, azokat még át kellene néznem, szanálnom... még az összes fősulis/egyetemes jegyzetemet is őrizgetem, de most véget kell neki vetnem, mert nem férünk el a lakásban.
Mi nagyon jól vagyunk, Ákoskámnak kb. két hete kibújtak az első fogacskái, melynek örömére már le is tesztelte édesanya fájdalomtűrési küszöbét
Olyan gyönyörűséges vele, annyira imádom, ahogy kacag és a két fogacskája kivillan.
Múlt héten elkezdtük az almaevést, és mostanra már megszűntek a kezdeti fintorgások, rázkódások, úgy látom nagyon szereti.
Egyelőre csak almázunk, aztán jövő héten kap majd barackot is, remélem az lazít majd a székletén, mert az alma most eléggé összekapta neki!
Jaj, és nagyon ügyes már, a forgás az már rutinból megy, jelenleg a kúszát próbálgatja, meg olyan édes, amikor hason feltolja a popsiját, állítólag ebből lesz majd az ülés.
Gyöngyi,
hehe én is megüzdöttem vele, azt hittem csak én vagyok antitalentum. Végül rájöttem, hogy miután lepépesítettem üvegreszelőn, hagytam egy kicsit állni, akkor szépen különvált a leve. Ezt csak első napon csináltam, azóta én is adom a pépet is.
Kutyafüle,
hallottam a nagy hírt! GRATULÁLOK!!! Én úgy imádtam a terhességet, alig vártam minden UH-t.
Adri, Annus!
Köszönöm szépen a köszöntést, Emese átadta. Most már tényleg csak nyanyulok
Azt látom, hogy időközben több új tagja is lett a fórumnka, üdv. midenkinek.
Bangla,
írok privit!
Remélem mindenki jól van!!! A babák szép nagyok és ügyesek már.