Jó reggelt!
Úristen Szilvi, megint hajnalban???!!! ÁÁÁÁ, hogy bírod? Bár mostanság nálam is éjfél van, mire lefekszem...
Na jó, a szülés sztorim! senki ne vegye alapul, mert nem ez a standard...
Én dec.6.-án hajnal 1kor ébredtem egy nagy görcsre. Először átfordultam a másik oldalamra, mondván nekem hétfőn este kell mennem, hogy a doki bácsi beindítsa kényelmes Lujzit. Ám ismét rövid időn belül jött a következő. Persze az első gondolatom az volt, hogy most ezt ne, így hajnal 1-kor(igen-igen, ez vagyok én...
). Akkor már fölkeltem elmentem Wc-re és éreztem, hogy eléggé sűrűn jönnek a fájások. Fél óra múlva fölkeltettem Apát, aki halál kóma volt és mondtam neki, hogy mérje az időt(Na ezt nem kellett volna, mert Apa félig aludt,így mért 4-3-2percesek is.
)Persze hajnal 2kor már fölhívtam a szülésznőm(Gondolom örült nekem
), aki azt mondta, hogy ez még nem szükés, de azért menjünk be. Na én gondolván van időm letusoltam(mert rend a lelke mindennek), szerencsére borotválozást már reggel megejtettem, majd még átnéztem a táskám, fölkeltettem Anyut is(mert akkor még nem volt kész aházikónk és nála laktunk), majd elbúcsúztam Iciritől, aki annyira megérezte a dolgokat...Anya mesélte, hogy még reggel is ott ült az ajtóban és tiszta izgatott volt!
Pedig előtte nem mutatott semmit, hogy tudná..
Szóval 1/2 3kor elindultunk, akkor már nagyon fááááájt és dühöngtem, mert a város tele volt jókedvű, piás fiatalokkal, akik mentek haza ALUDNI a buli után(szombat hajnal volt!!!), még megáltunk a kórház mellet vízért(amit egy cseppet sem ittam!!
). kb.3-ra voltunk bent, jelentkeztem, megvizsgáltak (nem emlékszem mit mondtak) és ctg-re kötöttek és szóltak, hog yvárjam meg a szülésznőm. Na mi mást tehettem volna, nem?! Ja, azt mondtájk, hogy itt nem sokára baba lesz(közben beugrott). Vagy fél/háromnegyed órát voltunk Ctg-n, de addigra már annyira fájt, hogy üvöltöttem(pedig én annyira készültem erre, hogy nem fogok, háát nem jött össze). Akkor már könyörögtem egy EDA-ért. Bár amíg Ctg-n voltam 1x néztek rám. A ctg-t nem is kuksizták
Hááát ennyit, ha van fogadott szülésznőd! De aztán végre 4fele megjött atündér megváltom, Zsuzsa, a szülésznőm, aki még próbálkozott egy homeopátiás szurival, na de semmi...
Aztán még mondta, hogy próbáljuk ki a medencét, de az sem használt, addigra már perces fájáseim voltak és mondta a Zsuzsa, hogy akkor szóljunk, ha ezek tovább tartanak, mint 1perc. Na épp kitette a lábát, mikor már másfél percesek voltak a fájások(Úristen, de fájt és tudjátok m8ilyen hosszú másfél perc?!Egy ÖRÖKKÉVALÓSÁGNAK tünt!), akkor mondta, hogy kiszállhatok lassna a kádból és szóljak, ha nyomnom kéne. Mire becsukta az ajtót, már APA ment utána, hogy hááát szülök.
Na akkor úzsgyi a szülőágy és mondta, hogy nincs Eda!!! Persze én könyörögtem végigí! Majd mondta, hogy tartsam vissza...AAAAAAA! Azt nagyon nehezen tudtam. És aztán 5fele végre befutott a dokibácsi is, aki szegény nem hitte,hogy ilyen gyors leszek
. Na már hozta is a kis kínzó eszközét(vákumot), mert nem hitte, hogy Bibu kitud jönni rendesen. Majd VÉGRE nyomhattam és mondta a doki, hogy 3nyomás és kint lesz. Persze nem volt én rögtön reklamáltam
. De aztán 6-ra kint volt a feje. A dokii mondta, hogy nézzem meg, de nem láttam a hatlmas hasam miatt. Majd végre kijött. Jaj, na az olyan jó!!!! Megszűnik minden fájás és olyan boldogság lesz rajtad úrrá. Végül Apa elvágta a köldökszinort, elkisérte Bibut méricskézni, meg öltöztetni(Ő végig ezen aggódott, hogy nem keverik-e össze máséval) Szerencsére aznap csak előttem és utánam szült 1nő, szóval jó kis nyugi volt. Szóval Bibu 5.15-kor megszületett!!!
Hipergyorsan így elsőre. Első fájástól 4óra 15perc alatt. Utána reggel 8ig ott voltam/voltunk a szülőszobán és onnan hívtuk Anyumékat és a családot. Anyuék rögtön el is indultak és ők kísértek le a gyágyra. Persze én gyalog mentem, mert agggóftam, hogy ne tudok többet járni.
De tudtam.
Na "röviden" ennyi. Kicsit kikozmetikáztam nektek, hogy ne ijedjetek meg rögtön!!! De aki azt mondja, hogy nem fáj vagy hogy nem vészes, az hazudik. Ami jó hír, hogy én nem vagyok átlag, mert 3x lasabban szülnek elsőre a nők(12óra minimum). És a doki szerint nekik nem fáj ennyire, hiszen nekem 3x olyan erős volt.
Na remélem még akartok szülni...
Mindjárt leírom a listámat is.