lányok jó reggelt! Legyen ez egy szebb nap, mint a tegnapi! (Khm, bár nekem a tegnapi is elég szép volt
)
Én szeretném elmondani, hogy annak ellenére, hogy sok konfliktusban benne voltam, (a mostaniban pont nem), de ennek ellenére nagyon szeretem a babanetet, és mivel Csani nem csak az én első gyerekem, hanem a családban is egy új generáció tagja, illetve a barátaim közt is az első, minden tudományom innen van. Olyan jó tudni, hogy biztos lehetek abban, bármilyen gonddal jövök, valaki az 50 közül biztosan tud sagíteni, ha másért nem, mert az ismerőse ismerősének volt olyan esete. És sokatokat személy szerint is nagyon megkedveltelek.
Annus, neked köszi, hogy ennyire moderálod az egészet, a blogot, a videót! Gyöngyi, neked a sok nevetést, Barbi, Tinu, a jó beszélgetéseket, panndi, Zsófi poénjait, Böbi, Anita, Dóri, a ti jóságotokat, kedvességeteket, Anikó, a szép sminket, Vanni a sok kerti talit, de kérlek, ne érezze magát senki kihagyva, mert nekem így jó a fórum, ahogy van, és a konfliktusok is - úgy érzem . sokszor előrevitték a társaságot, a kapcsolatokat.