sziasztok,
vagyok egy kicsit, de Bencus sajnos rózsahimlős lett a 15. hós oltás reakciójaként, láza már szerencsére nincs, csak pöttyös. Extra nyűgös szegénykém, és aludni is nehezen tud napközben
.
Köszi az együttérzést, nem esett jól, hogy nem vagyok terhes, de most nem sírtam.... várom pirit, mint a messiást
Egyébként a 11. dpo-tól teszteltem és jósoltam. A 13. napon látszott egyértelműen, hogy erősödik a jós, aztán a 14.en már halványabb volt. A sima csíkos teszten soha nem volt csík, a gravi hcg-n meg pár óra múlva jelentek meg a második csíkok, még mos is ott vannak... nincs szívem kidobni őket, bár tudom, hogy nem igazi ereményt mutatnak De már nem bánkódom, hétfőn megyünk a kaáliba. Nagyon aranyosak voltak, ma még fel is hívtak, hogy biztos megyünk-e, meg hogy milyen papírokat vigyünk, stb.
Rodi,
a PCT vizsgálatról én is lemaradtam itt fehérváron, most meg már nem csinálják, mert megszorítások vannak
frankó!!!! de hétfőn megkérdezem a kaáliban.
Lassan már lesznek eredmények, igaz??? Nagyon kíváncsi vagoyk, hogy mi lesz végül is a végeredmény!!!
Akkor marad a Dévai intézet, vagy azért még vársz? A forgácsba mikor mész???
Bikfy,
uncsitesód jól van?????? Minden okés a bébivel???
Az én férjem ebben a hóanpba volt 39, és bár van már egy Bencénk, én mégis úgy érzem, jól jönne már egy kistesó vagy kistesók!!!!!!
Kikida,
nem gond, ha nem tudsz mindennap jönni, de azért jó lenne
Örülök, hogy folytatjátok, már időpont is van , vagy most vártok két ciklust???
Timejka,
jobbulást neked, reméljuk csak egy sima vírus és nem a h1n1.
A kistesó miatt mi holnap végülis beadatjuk Apával a védőoltásokat. A gond, hogy nem tudom meg, mikor döntök jól, de így legalább a lelkiismeretem tiszta, hogy amit tudtunk védekezésből azt megtettük. Persze marad az extra higiénia és társai...
Bumi,
de ügyes vagy!!!! - 5 kg. Szuper!!!!! Nekem is kezdenem kell valamit magammal... hétfőn újra diéta szezon jön
Beze,
várjuk ám az új képeket!!!!!!!!!!!!!!!!! HOgy áll Lexi a felállással, elindulással??? nem esik túl sokat???
kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!