Sziasztok!
Tegnap olyan szép idő volt, erre ma ilyen csúnya ködös, párás.... és még a déli híradóban azt mondták, hogy felszakadozik a felhőzet sok helyen. Na, de hol? Komolyan ez a legjobb állás. Mellé lőni nem nagyon lehet, mert imitt-amott esős, de lehet felhős is, máshol napos száraz idő.
Na, most hogy kielemeztem a mai időjárást, válaszolok is egy-két nekem szánt kérdésre. Meg amihez még hozzá tudok szólni
Kriszta, kérdezted, hogy Nextet kedvelő anyuka lennék? Nos, igen. Nagy Next imádó. Ismered Te is gondolom a minőségét. Gyönyörű rucikat árulnak és hát nagy a kereslet is rá pont ezért. Így az én álláspontom az, hogy megveszem lehetőleg újonnan és igazából elnyűni nem lehet, nagyon szép állapotban el lehet adni. Persze mindent félre tettem tesókának, hátha kislány lesz. Ha mégis kisfiú, akkor meg skót lesz
Vagy rózsaszín naciban fog járni
Na persze, ez vicc volt. Ebben ez esetben lecserélem szépen lassan a rucikat kislányosról kisfiúsra. De kb. 86-os mérettől vásároltam Nextet. Ja és hát nem az itthoni boltban veszem meg, mert az méreg drága.
Még a képszerkesztőt kérdezted. Hűű, sokféle van a gépemen. De általában a Picassát használom.
Niki! Bocsi, valamit összekevertem az UH-gal kapcsolatosan. Valamiért azt gondoltam, hogy már másnapra be is jelentkeztél. Na, de tévedtem.
Azért ha mész, majd írd meg.
Judit: én is azt mondom, hogy a hasszurkát, meg apróbb (enyhe) mensi szerű fájdalmat teljesen normálisnak lehet venni. Nő a méh, tágulnak a szalagok. De azért pihizel sokat még, ugye?
A sírhatnék is teljesen normális a hormonok ingadozásától és nem vagy vele egyedül. Minden kismama extra érzékennyé válik ilyekor.
Én egész nap aludnék, iszonyatos álmosság tört rám. Tegnap még eléggé hánykolódtam, folyton gyomorsavam volt, ami eléggé zavart, rosszullétek is gyakran rámjöttek. Ma jobban vagyok, csak aluszékony.
Tamara75: üdv.köztünk és gratulálok Neked. A saját UH-ért meg irigyellek, bár valóban biztos nehéz megállni, hogy rá ne pillants a Babócára.
Vitaminok: pár hónappal ezelőtt az Elevitet szedtem, gondolván arra, hogy felkészítsem a szervezetem, abban minden benne van, amire szükség van. De csak híztam tőle vagy 4 kg-t és a közérzetem is nagyon rossz volt, így abba is hagytam. Most pedig a Gravidát szedem a dokim tanácsára. De még majd magnéziumot szeretnék szedni. Lányomnál a magnesium citricum vált be, hamar felszívódó. A Magne B6 nem vált be nálam, mert hányingerem lett tőle, amint bevettem. Nem tudom, miért. Folsavra pedig én azt a választ kaptam szintén a dokitól, hogy az elég, ami a Gravidában van. A védőnőm pedig ajánlja. Így ezen még vacilálok.
Antekirt: én háztartási kekszet vagy albert kekszet szoktam egy-egy szemet elrágcsálni, jótékony hatással van a gyomorsavra.
Manorka