Új privát üzeneted érkezett!

Judyt,
hihetetlen szívdöglesztő mosolya van a fiúknak :lol: 8)
És a járgányok!! ez az én Beninek is bejönne :D

Kép
nettke

Ditke,
Húúú, nagyon szépek a lányok! A tortához meg külön gratula, igen gazdagon díszített.

Judyt,
Azt a mindenit milyen szép szemük van! A járgányok az én Bencusnak is bejönnének. :wink:

Kép
pramprampram

Judyt :)

Nagyon jóképűek a fiúk! Gyönyörű a szemük. Ákosnak mi van a csuklóján, ahol a macsekot tartja?

Az iwiwen láttam, hogy Gyöngyiék Stuttgartban vannak már, van is kép a 4 csajról. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Lányok, elpirulok :oops:

Annamari!

Nem, sajna idén volt először, hogy nem csináltam tortát :( Direkt hoztam ősszel otthonról marcipánt mert itt nem lehet kapni, de pont a szülinpajukon este 10-ig dolgoztam, 11 után értem haza, akkor meg már nem volt energiám hozzáfogni, hogy másnapra kész legyen :( Így ezt itt csináltattuk cukrászdában. A figurák műanyagok rajta (van hercegnős meg autós "egységcsomag", azt teszik rá) A torták nem voltak rosszak már ahhoz képest amilyen sütiket a spanyolok csinálnak, mondjuk úgy, hogy meg lehetett enni. (otthon kifejezetten vacaknak nyilvánítottam volna, kicsit elázott a krémtől a piskóta, de az itteniek ált. még ennél is rosszabbak, úgyhogy megtanulja az ember értékelni ezt is :? )

Judyt!

Nagyon helyes fiaid vannak :) Mikor közös képen vannak nem tudom őket megkülönböztetni, de a másik két képen talán igen :)
A cicákat is ajándékba kapták? Még a nyakörvek is mennek a pólók színéhez :) A járgányok nagyon tutik! Aksival mennek?

Cat!

Ezek szerint Németországot választották. Én még ott lemaradtam, mikor valamelyik északi ország (talán Norvégia?) meg Németo. között vaciláltak.

Ditke
ditke62

Hogy hívják a macskákat? Samu itt rágja a fülem miatta, hogy kérdezzem meg.

És itt nyafog mellettem, hogy "Jajj Anya nekem miért nem lehet cicám pedig tudn(á)k gondoskodni róluk". :roll:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Ditke,

olyan szépek vagytok így együtt, és tényleg maradt a felállás, Cseni - Apa, Pepe - Anya. Én is azt gondoltam, hogy a tortákat te gyártottad... Simán tudtál volna ilyet !!!

Judyt,

na ezeket a képeket Zsombi sem fogja látni. Egyrészt a járgányok miatt, másrészt Ákos kezén lévő Omitrix ( húú, remélem jól írtam) miatt. Nagyon régóta kéri már.
Nagyot nőttek a srácok, a mosolyuk még mindig huncut.

Cat,Nettke

mindjárt itt a vasárnap!!! :wink:

Meme
szinta

Sziasztok!
Köszike a dicséreteket!!! :oops:

Cat!
Atikáét a kék nyakörvest Pötyinek, Ákosét Cirminek hívják.
Nagyon szeretik őket, a barátnőméktől kapták ajándékba.
Sőt még egy újabb kiskutyánk is van egy kis fekete puli, őt Boginak hívják.
Ákos kezén Ben10 óra van.

Meme!
Majdnem jól írtad Omnitrix. :)

Ditke!
Azért lett a cicusok nyakörve kék és piros, mert ez a kedvenc színük. :) Igen 2db 6V aksival mennek a járgányok.

Judyt
KépKép
judyt

Na ezért az óráért Samu is oda lenne. Olit hidegen hagyná, mint Atikát. :lol: :wink:

Mondjuk nálunk star wars őrület van a Ben10-t nem ismerik, de láttam ilyet Darth Vaderben is. A mekiben most star warsos ajándékok vannak, hát hetente kell menni, hogy mind meglegyen. :?

Meme :)
Visszaszámolom már én is a napokat. :wink: A jegyeket ne felejtsd otthon, cserélünk. :D

Cat
Kép
cateye

Mi ez a Ben10??? Ez óra???
Azt hittem valami vérnyomásmérő-szerűség :roll: :shock:
Lehet hogy megint lemaradtam valamiről, világosítsatok fel, mielőtt Beni kér egy ilyet tőlem és azt sem tudom miről beszél :lol: 8)

Cat, Meme,
Ti mikor indultok Ö-be vasárnap? Ott lesztek hamarabb?
Ilyenkor mindig az ebéd a gondom, itthon már nem lesz idő, útközben meg hol... Nyergest is 2 csokival vészeltük át :roll:

Cat,
Rudolf: az első felvonás felét néztem meg eddig, szuper! :lol: Nagyon dallamos, még elsőre is élvezetes!! És a szereplők.. hm.. 8)

Kép
nettke

Nettke,

2 csoki ???? Hűha... Én nem bírnám ki. :oops: Tudom nem látszik, de az ebéd az szent nálam, így mi elindulunk min. 1/2 11 -kor, hogy kajázni tudjunk. Azt, hogy hol fogunk, még nem néztem ki, de valahol fogunk. SzPSz-t teljes komfort érzéssel akarom hallgatni.
Ja, és a mi összes jegyünk Ridly Katánál van, aki kérte, hogy 1/2 2 -re érjünk oda, hogy menjen a csere-bere.
Ben 10 mesét nem tudom, mert elég futurisztikus és Zsombi nem nézheti. 1-2- szer látta és akkor kinézte ezt az órát, ami a főszereplő kisfiún ( Ben 10 ) van. De, hogy a funkciója mi, azt nem tudom..

Detti,

a lovagod bátor volt !!! Bernát nem akart kimenni ?

Kata ??? A vacsin volt ? mi van velük ??

Meme
szinta

Sziasztok,

Ez a Ben10 nem idősebb gyerekeknek - ha egyáltalán gyerekeknek - való? Már csak a rajzolt figurából kiindulva nem egy micimackó stílus... Szerencsére az én gyerekeim még nincsenek ilyennel megfertőzve. Bár mondanak olyanokat, hogy vegyek nekik "tábor réndzsörsz"-t meg valami "batukán"-t, de fogalmam sincs, hogy ezek mik. Ezeket mind az oviból hozzák haza.

Ha lehet, még óvnám őket ezeket a "figuráktól", mert szerintem egy négy éves gyerek inkább szeresse a csipkejózsikát meg a kisvakondot. Ez a lovagos-dolog is aggaszt egy kicsit, megmondom őszintén, de már nem tudom Ambrust leszoktatni.

Judyt,

Éééééédesek a cicusok! Mi gondolkodunk macsekon, csak az a bajunk, hogy elég sokat vagyunk távol, és sajnálnám egyedül hagyni. Persze a fiaid is nagyon pasik már, nagyot nőttek ők is.

Ditke,

Hát, ne tudd meg, hogy megkívántam a tortáidat :) Igen, a spanyoloknak nem a süti az erősségük :roll: Jól néztek ki a képen!

Meme,

Kata nem volt a vacsin, én beszéltem vele telefonon. Mindenféle ügye-baja volt, majd szerintem úgyis elmondja.

Jövőre megyünk Kolpingba közösen? Edit, ha ti is, vállalod a szervezést? :wink:

Ki hogy áll a karácsonyi ajándékokkal? Nekem még csak gondolatban vannak meg...

Detti

KépKép
kiliman

Most egy nagy káromkodás jön :evil: :twisted: :evil: :x :evil: :twisted: :evil: :x hülye, bar*m, f*sz vagyok. Vettem ma fel 9.000 Ft-ot a Babér utcai otp automatából, és a pénzt otthagytam az automatában. :evil: :twisted: :x Láttatok már ekkora ökröt? Persze leterhelték a számlámon, a pénz meg az ablakban. 2,5 órával később vettem észre, hogy a pénzt otthagytam. Na már jobban érzem magam, hogy kikáromkodtam a bajomat.

Nettke :)
Nálunk délre jön a bébiszitter, ilyenkor 1/2 12-kor ebédelünk, délben indulunk.

A Rudolf nagyon szuper, napok óta ezt nézem esténként. A szereposztás parádés, és szinte minden dal fülbemászó, sláger gyanús. Nem is értem miért vették le. :roll:

Detti :)
A Ben 10-t az enyémek sem tudják, hogy mi az, de én sem. :lol:

Mindenhol az oviból hozzák haza ezt, a nagyoknak való játékokat, megóvni nem tudod őket ezektől. Annyit tehetsz, hogy nem veszel nekik.... Szerintem nincs is ezzel gond, a kizárólagosággal van. Ha egy gyerek már csak ilyenekkel játszik, csak ilyen mesét akar nézni stb.

Bevallom én a jármű őrületnek azért jobban örülök mint a lovagosdinak, bár Samut érdekli ez utóbbi is, de csak az autók után. :oops:

Mi mennénk a Kolpingban áprilisban, semmi pénzért nem hagynánk ki! A fiúk már emlegetik is. 8)

Cat
Kép
cateye

folytatás, csak vacsorát adtam...

Karácsonyi ajándékok: A fiúknak már megvan, Zolinál tanácstalan vagyok. Felnőtteknek nem ajándékozunk, megbeszéltük, csak a keresztszülőknek, mert ők gyerektelenek, és a fiúk mindig kapnak tőlük ajándékot. Nagyrészt színházjegy és könyv lesz az ajándék. :P

Amikor a Rudolfban meglátoma Csuha L-t, mindig rád gondolok és röhögök. :wink: :lol:

Cat
Kép
cateye

Cat,
Csuha L kezd az egyik kedvencem lenni :twisted: :lol:

Én is megvettem a gyerek ajándékokat, sőt az ünneplőket is a héten, Tamásnak még semmi, ötleteim vannak, de nem írom ide, mert időnként olvasgat :wink:

Kolping: HÁT PERSZE!!!!! már alig várjuk :lol: :lol: :lol: Ez a fix tavaszi program egyelőre 8) :lol:

Kép
nettke

Sziasztok!

Kolping: Mi is mennénk szívesen!!!!!

Karácsony: fiúké megvan, egymásnak nem veszünk semmit, mert van mire költeni a bővítés miatt, főleg, hogy Attila már karácsonyra egybe akarja nyitni az új részt a régivel.

Nettke, Cat, Meme!!
Jó szórakozást nektek!!!!

Detti!
Nálunk sem kötelező olvasmány a ben10. Csak tetszett Ákosnak az óra, Atikát egyáltalán nem érdekli.

Csak is, ha érdekel:
"tábor réndzsörsz" - power rangers
"batukán" - Bakugan golyó

Judyt
KépKép
judyt

Kolping : mi is megyünk!!!!

Judyt,

ma reggel is lebukott Zsombi, Ben 10-et nézett. :wink: Hiába, nagyon vonzódik. De, pl. most ráhagytam mert Kristófon tanulva már rájöttem, nem fogom tudni meghatározni az érdeklődési körét. Talán valamennyit egyengethetem, de ennyi.
Köszi, szerintem nem lesz nehéz jól éreznünk magunkat. :wink: De, ahogy olvastam soraidat, te is " megfertőződtél". Ki volt a TOP ? MÁZS ?
Nagyot bővítetek?

Cat,

Rudolf neked van meg? Megírnád Nekem is , ha szépen megkérlek? A musical karaoke DVD esetleg nincs meg? Nagyon szeretünk karaoke-zni, a bulimon is 5 óra non-stop éneklés volt, s tök jó lenne ha ezzel is bővíthetnénk. De, max. megveszem, mert nagyon jók a szereplők rajta.

Karácsony:

holnap megyek, elkezdem....

Meme
szinta

Meme :)
Megírom a Rudit vasárnapra. :wink:

Cat
Kép
cateye

Judyt,
köszi :lol:
Az az óra azért menő :wink: megértem Ákoskát. De azért nyugtass meg, ugye a te gyereked sem tudja még az órát?? 8) :lol:

Meme,
karaoke??? Mamma mia, neked olyan jó a hangod?
Ezek szerint jól sikerült a buli :lol: :lol:

Cat,
ma megérkeztek a tiffanis jegyeim a Menyára, itt vannak kézben :lol: úgy örülök!!!
A pénzedet meg sajnálom. Kicsit szórakozott lehetsz.. :evil:

Kép
nettke

Nettke,

bár, 6 évig jártam zongorázni tanulni, mégsem érzem jónak a hangom. Hallgatható. Igaz, ez azt lehetővé tette, hogy nem hamis. De, egy buliban egy idő után már bátran oda rakom / rakjuk magunkat !!! Bár, volt, hogy egy nőnapon nyertem vele, de ott is inkább a plusz dolgaim ( hangulat csinálás, bohóckodás ) miatt.
A buli hááááát, igen szuper volt. ( ezt a résztvevők visszajelzései alapján bátran merem így leírni). Volt olyan barátnőm, aki még nem karaoe-ott sose, most csak örökölni lehetett a mikrofont. :lol:
Először 2 mikrofonnal folyt, de komolyan kézről - kézre járt.
Megvan hol kajáztok? Ha a közelben tudsz valami jó helyet súgd meg légyszi.. :wink:

Meme
szinta

Meme,
ááá, semmi ötlet :roll: szerintem azt csináljuk, mint Cat-ék, korábban ebéd, dél körül meg elindulunk.
Mindenesetre hamarabb ott leszünk várhatóan. Elhívtam egy kedves kolléganőmet is a vőlegényével, velük is ezt beszéltem meg.

Judyt, Cat, Pram
az Ikeás vasalható gyöngyök, amikről egy hete beszéltünk a vacsin.. hát képzeljétek, Sári és Beni tegnap elkezdték rakni, ügyeskedtek, kínlódtak - ugye nem egyszerű, meg könnyen szét is esik - szóval tényleg nem érdemes egyszerűbbet venni, mert ilyen hamar rájöttek ennek is az örömére! Egy szívet és egy kört raktak ki teljesen egyedül :lol:

Kép
nettke

Ja, Meme,
én 5 évig hegedültem, szolfézsoltam, tudom mi tiszta és mi nem, de még ittasan sem énekelnék 8)

Kép
nettke

Nettke,
Gratula Sárinak és Beninek a gyöngyös kitartásért :)

Kép
pramprampram

Sziasztok :)

Tegnap szétszedtük a járókát, már egy ideje csak a játékok álltak benne. Micike véglegesen kilépett a nagyvilágba. A változatosság kedvéért már megint köhög, taknyos. :roll: De erre én már nem is mondok semmit. Az utóbbi két hétben legalább evett.

Kedden is és pénteken is voltam tollasozni. Jó volt, de úgy elfáradtam, hogy a péntekin úgy mozogtam, mint akinek ragasztós a talpa. Kb. csak utánafordulni tudtam a labdáknak. :oops: De majdcsak belejövök. A könyököm úgy tűnik, hogy nem zavar különösebben. Ami eddig sem ment, azt most sem tudom. :wink: A többire meg ráfogom, hogy biztos kijöttem a gyakorlatból.
Artúr bejött a lányokkal, akik szurkoltak nekem. Állítóleg először a "Sebaj, Anya"-val próbálkoztak, de A rábeszélte őket, hogy inkább azt mondják, hogy "Hajrá, Anya". :P

Mindenkinek szép délutánt.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Kissé lemaradva az írással, de olvasva titeket, itt vagyok...., Mostanság nem voltak túl jó heteim...., Apum után a nagyim is elment, no meg az egészségem is szarakodik, újra a beleim....
De most már jövök...
Múlt héten itthon voltunk Gergővel + Apával, mert köhögtek, Gergő brutálul. Képzeljétek a gyerekrendelőbe 10-12 éves gyerekek maszkkal voltak. Én is paráztam, hogy mit szedünk ott össze, mert Gergőnek a köhögésen kívül nem volt más baja.

Először is Ditke!

Mi is nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Csengének és Pepének! Nagyon jó ez a családi kép!
Én is kiszúrtam a tortát, tök jó rózsaszín.
Dobok képet a mi tortáinkról, mert az lemaradt a múltkor. Saját készítés, illetve Apa érdeme.

Brigi!

Mini már igazi nagy csaj!!!! Már nem is Mini. :D Hogy van ez a tollas, odamész és aki épp egyedül van, azzal tudsz játszani? Egy idegennel, akit nem ismersz? Nekem tuti nem menne....Bár gondolom, ha sokat mész, akkor már nem idegen.

Cat!

A távirányítós autótoknak mi a márkája, fiúk nagyon ilyesmi autót szeretnének. Elég húzós árakon vannak, akkor legalább legyen jó.
Még egy kérdésem lenne, a Hot Wheels játékok milyen minőségűek ?
Ez az automatás dolog elég durva!!!!! :(

Karácsonyi ajándékok még gondolatban érlelődnek. Playmobil darut néztem ki, húzós az ára, de jónak néz ki.
Na meg jó ötletet adtatok a compaya-val, onnan is lesz társasjáték.

Oltás: tudom már "régebben" írtatok róla.., én oltásellenes voltam, most meg egyre bizonytalanabb vagyok. Oviban mondta egy anyuka, hogy ő két pulmonológussal is beszélt és azt mondták, hogy az asztmás vagy arra hajlamos gyerekeket be kell oltani. Mi a miénkhez dec. 3-án megyünk. Szóval csak Gergő tüdeje miatt vagyok bizonytalan, nem tudom mi lenne a jó.

További szép estét.

Kata

Kép
kateduo

Kata :)
Sajnálom a nagymamádat. Pont a múltkor írtad, hogy mennyire közel állt hozzád. :cry:

A tollas nem bizalmi kérdés. Arról szól, hogy hogyan szívasd a másikat a túloldalon. :wink: Simán lehet egy vadidegennel játszani. Sőt, sokszor sokkal jobb is, mert nem ismer annyira. Nem tudja a gyenge pontjaidat. De egyébként én most mindkétszer edzésen voltam. Kb. egy óra irányított gyakorlás, váltott emberekkel, és utána egy óra játék. Most éppen csak egyvalaki volt, akivel tudtam játszani, de nyilván, ha többen jönnek, akkor lehet váltogatni. És ez így tök jó, csak nekem még marha sok egyhuzamban két óra. A végén már csak ténfergek a pályán. :oops:

Minikém meg ma lefejelte az számítógépasztal alatti polcot és felrepedt a bőre kicsit. De szerencsére semmi komoly, csak vérzett kicsit.

Mennem kell mesélni.
Jó éjszakát!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Kata :)
Sajnálom a nagymamádat. :( Őszinte részvétem.

Az autónk márkáját nem tudom, de a Kyosho márkaboltban vették a Mammutba a fiúknak. Megnézem otthon azért. A Cora katalógusban most van benne a játékoknál 10 ezerért aksival per darab.

Brigi :)
Tök ügyes vagy, hogy elmentél tollasozni. Teljesen fel fogsz töltődni tőle. Én is eldöntöttem, hogy megyek kondizni a jövő héttől.

Örkényi csajok!
Na hogy tetszett? :wink:

Cat
Kép
cateye

Hali,

Kata,

Ha kell kineziológus elérhetőség, szólj. Remélem, hogy "rendben" lement a temetés, és nem voltak gondok.

A Playmobilnak van egy nagyon jó daruja, a Müllerben most le van árazva, "csak" 8e ft... Mi is gondolkodunk még ezen, mert Bernát szerintem nagyon örülne egy ilyen játéknak. De még nem döntöttünk, majd pénteken megyünk Bécsbe, és ott is megnézzük, hogy mik vannak.

Brigi,

Nagyon jó, hogy végül is elmentél tollasozni. Két órán keresztül rohangáltál a labda után??? Azért az nem semmi :roll:

Én is járok majd spinning edzésekre, remélem, sokáig fogja bírni a térdem meg a bokám :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Kata,

őszinte részvétem. Sok erőt a feldolgozáshoz.
Még itt nem is írtam, de mi megváltoztattuk a véleményünket a H1( üti ) N1 vírus oltásával kapcsolatban. Bocsi a megváltozott elnevezésről , de ezt tegnap hallottam, s bejött.
Na, szóval Lacikám hivatalból megkapta. Kristóf beleesik a rizikó korosztályba, én " szolidarítok ", mi meg is kaptuk Zsófi légúti problémái miatt kapja meg,valamint Zsombi is . Bár, ők náthásak, így most nem, de amint lehet megkapják. Aztán , hogy a döntésünk jó-e nem tudom. De, mi eddig az összes nem kötelező védőoltást kértük.

Detti,

spinning, húúúú az kemény nagyon.

Brigi,

2 óra tollas után szerintem nekem nem a ragasztós talpammal lenne gondom, hanem kb. vizes lepedőben kellene forgatni 2 napig. :wink: Na, de komolyan szerintem belecsaptál a közepébe rendesen.
Mini, már tényleg nem Mini... :lol:

Cat, Nettke

Na , mi z ' újs ????? Én, mi teljesen készek voltunk tegnap. Nagyon-nagyon bejött a tegnapi előadás. Szuper dolgokat muttatak be / meg magukról. Lacikámat teljesen elvarázsolta Pellerke. :lol: No, de SzPSz - ről is végig azt mondogatta, hogy nem gondolta volna ilyen humora van. No, persze én a humoráról már olvastam, így engem nem azzal lepett meg. De, voltak oylan dolgai amit ha nem látok, szerintem enm hiszem el.... :lol: :lol:
Serbi meg egyszerűen fantasztikus volt hozzájuk. Alig fért a bőrébe.
Egy biztos, a legközelebbi ilyen délután is ott a helyünk.

Nettke,

kettőnk zenei múltjával valami zenekar ???? Hm... ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meme
szinta

Oltás: Mi tartjuk magunkat, továbbra sem oltatunk, sem a fiúkat sem magunkat, de lehet, hogy már felesleges is.

Ugyanis tegnap a szitter vigyázott a fiúkra amíg mi Örkényben voltunk, és utána hívtuk telefonon, mondta, hogy rosszul lett nálunk, elszédült, és odahívta a barátját, hogy a fiúkra vigyázzon. Ma hívott, hogy lázas, és volt orvosnál, valószínű influenza. Hogy melyik azt nem tudjuk, nem vizsgálják. :roll:

Amúgy is inkább így akartam átesni rajta ha muszáj, nem oltással.

Meme :) ,Nettke :)
Nekem is nagyon tetszett Örkény, Zolinál meghaladta Nyerges sikerét is. Azt tudtuk, hogy Szil nagyon jó, Anna rettentő nagy komika, na de Serbi tehetsége teljesen elvarázsolt minket. Édes az a kis pali, és olyan boldog volt, hogy ezekkel felléphetett. 8) Olvastam, hogy este még a 100. Józsefben is nagyot alkotott.
Végig vigyorogtunk hazafelé az autóban, olyan jól sikerült Örkény. Egy dolgot bántam, hogy ráadás számmal nem készültek, csak a 9-es jött megint. :lol:

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de tökéletes volt ez a trió, nekem Vágó B. nem hiányzott egyáltalán. :oops:

Cat
Kép
cateye

Cat,

nem tudom milyen színházon kívül Betty, így nem tudom hiányzott-e vagy nem. De, mivel így kerek volt, én sem bánom.
Más lett volna tuti, mivel szerintem párokra osztották volna magukat.Szil-Pellerke, Serbi- Betty.
A ráadással én sem értettem, hogy miért nem készültek, de nem véletlen, hogy ezt a számot akarta SzPSz ismét.....
Serbi olyan bohókás volt tényleg, sokszor Zsombikám arc mimikáját jutatta eszembe. Ezért is lopta be magát különösen a szívembe.

Nettke,

????

Meme
szinta

Karácsony:

hétvégén rájöttem, nem fogom elkapkodni még 1- 1,5 hétig hagyom a tényleges vásárlást.
Nem tudtam vásárolni,mert jöttek velem, így csak nézelődtünk. Zsombi egyszer csak megszólal, hogy ő inkább nem kéri az eddigieket, hanem STAR WARS lego-t kér. Zsófi is valami hercegnőset.
Ennek azért örültem nagyon,mert ezzel tényleg szeretnek játszani, órákra leköti őket.

Meme
szinta

Kata,
nagyon sajnálom :( Kívánom, hogy mielőbb fel tudd dolgozni, anélkül, hogy a Te egészséged rámenne...
Mindenesetre gyere gyakrabban közénk!

Örkényi lányok 8)
Hát mi nagyon elégedettek voltunk :lol: Nekem kb. ua a szint volt, mint Nyerges, mert fergetegesen szórakoztam, node a visongó nőkórus piszokul zavart most :roll: Viszont Anna apukája ült a hátunk mögött, és édesen mesélt a lányáról a szünetben a mellette ülőknek :D
Serbi hatalmas meglepi volt, arany van a torkában a fiúnak!!! Úgy döntöttem ezek után, hogy valamikor megnézem a Józsefet is , persze csak Vele. És tényleg hihetetlenül lelkes volt, hogy ezekkel a művészekkel léphet fel, de megütötte a mércét abszolút módon.
Nekem Szilveszter betegnek/lázasnak tűnt, ez azért zavart. Szóval ott a helyünk a következőn is :lol: :lol: :lol: (A barátnőmék is nagyon elégedettek voltak, valami másodrendű haknira készült a srác, előre fázott tőle, szóval csak nézett nagyokat:) )

Csajok, mindenki nagyon sportos lett hirtelen!!! Én nem terveztem semmit, de most mélyen magamba fogok nézni :roll: Lehet hogy egy gyors diétát elkezdek 8) :lol:

Kép
nettke

Szil tiszta takony volt, az látszott, és a szeme is furcsa volt, de Nyergesen is. :? Még minden ilyen musical délutánon kehes volt. Azért nem semmi, hogy ilyen állapotban ilyen teljesítményt produkált.

Jellemző egyébként a visongó női kórusra, hogy jegyzeteltek apám, és azt is tudják mikor fingottak a művészek, ki van elemezve a fórumon minden mozdulatuk. :lol:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok

H1N1: megkérdeztük az otthoni gyerekdokinkat és a legnagyobb meglepimre nagyon javasolta. Azért vettem komolyan, mert a sima influ-ról mindig lebeszélt. Ezt ő is az asztmás tüneteik miatt mondta. Úh pénteken beadattuk nekik. Aztán szombat éjjel Dá olyan durva asztmás rohamot produkált, nagyon ijesztő volt. Nemcsak köhögött ahogy eddig, hanem fulladozott is. Még sose volt ilyen egyiknél se. Szerencsére a Ventolin és végül egy Rectodelt kúp helyrehozta és nem kellett kh-ba vinni-bár egy pillanatig az is megfordult a fejemben. Szerencsére azóta csak kis nátha és köhögés van náluk. Azért itthon tartom őket, nehogy komolyabb legyen, szerda éjjel meg amúgy is indulunk cocoa beachre Hálaadás négynaposra.

Szóval én most így érzem a jogosságát ennek az oltásnak: ha az elölt vírus erre képes, képzelem mi lett volna ha élesben kapják meg. Remélem már nem lesz folytatás és a kis köhögéssel megússzuk. A tenger biztosan jót tesz majd.

Ditke

Boldog Szülinapot a csajoknak! Jó a közös kép!

Kata

Írtam választ

És sikerült végre felraknom a képeinket: http://public.fotki.com/FloridaLilla/szak-karolina/

Cat

Drukkolok, h ne kapjátok el a szittyótól!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Képzeljétek most hívott a fiókvezető az otp-ből, hogy megvan a 9000 Ft-om. Mivel 30 mp-ig nem vette el senki az automatából, visszaszívta az atm. Ma rovancsoltak és ennyi többletük volt, így visszakapom. :D Hurrá!

Lilla :)
Fúú ez durva, hogy mit okozott az oltás Dá-nál! Ez magyar oltóanyag volt? Itthon még senkinél nem hallottam ilyet!

Nagyon nagyok lettek a kölkök! Niki már olyan nagylányos, Dá meg olyan pasis. Azért a cápajelmezért mindkét fiam meg lenne bolondulva. :D Imádnák.

Én is tervezek egy Józsefet Serbivel január-februárra. Ezek után muszáj megnéznem színházban is. Cska nehogy Puskás P. legyen. :evil: :twisted:

Cat
Kép
cateye

Lilla,

Húúú, Niki nagyon csajos lett, nagyon tetszik a haja. Én úgy szeretem a hullámos hajú gyerekeket :) Dávid nekem kevésbé változott, de már rajta is látszik a kor :lol:

Cat,

Mekkora mázlid van! Tök jó, hogy meglett a pénzed.

Én oltatok, mindig minden ellen. Nem érdekel senki véleménye sem, se a politikáé, se a hozzá nem értő okosoké. Mivel a családunk 50%-a orvos, ezért max. az ő véleményükre szoktam adni. Ők mondjuk az oltás mellett álltak. Egy dolog tart(ott) vissza csak: én nagyon félek a tűtől, és úgy sajnálom a fiúkat, ha szurit kapnak. De nagyon bátrak voltak, Ambrus nem sírt, Bernát is csak egy kicsit.

Mondjuk az nem értem, hogy ovikban hogy oltanak? Nekem nagyon nem lenne jó, ha úgy kapnának oltást a gyerekeim, hogy nem vagyok ott, nem tudom őket megvígasztalni.

Ja, kérdés: valaki próbálta már a gyerekeknél a jégkorcsolyát? Én három éves koromtól kezdve minden télen korizom, de én két élűvel kezdtem, viszont már nem emlékszem, hogy mikor tanultam meg egyélűvel korizni. A fiúk nagyon szeretnének, múltkor próbáltunk is korcsolyát.

Detti

KépKép
kiliman

két élű=kétélű :lol:

KépKép
kiliman

Detti :)
Nálunk úgy oltottak az oviban, hogy ott kellett a szülőknek lenni. 2 gyereket oltottak csak, ők ott voltak.

Tavaly próbáltuk már a korit. Sima egyélűt kell venni nekik, aminek nincs rece az orrán. Idén mi is újra próbálkozunk, mert én is nagy korcsolya fan vagyok.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Kata!
Sajnálom :( Őszinte részvétem!!!

Lilla!
Tényleg nagyon sokat nőttek a gyerkőcök!!!

Cat!
Nagyon örülök, hogy meglett az elveszettnek hitt pénzecskéd!!!
Biztos jó volt Örkényben!!! Irigy-irigy.... :wink:

Nettke!
Nyugi még nem tudják az órát a fiúk!!!
Nem folytatok zseniképzést otthon!!!

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Köszönöm.....

Cat!

Nagyon jó, hogy meglett a pénz!!!!! :D
Remélem megússzátok az inflút. Szittyó jelentkezett, hogy végül is mi baja van? Írtad, hogy vizsgálják.

Detti!

Nálunk is oltottak az oviban, hogy ott van a gyerek szülője. csoportunkból 6 gyereket. A többieket nem tudom, lehet hogy vannak akiket a saját háziorvosuk olt be. Mi jövő hét kedden megyünk, egyszerűen nincs hely, sorban állni meg nem fogok a betegek között.
Megírod priviben a kineziológus elérhetőségét?

Lilla!

Már megint nőttek a gyerekek, olyan nagyfiúsak-nagylányosak!!!!!! Niki haja meg tudod...., ismered a véleményem!!!! Imádom!!! :D És nagyon klassz helyen laktok, ha ilyen a környéketek. Jó pihit cocoa beach-en!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Detti!

A Müllerben Playmobil daru van?

Kata

Kép
kateduo

Kata,

Kép Ez az a daru

Mi ezen gondolkodunk.

A kinez elérhetőségét holnap küldöm, mert az benn van a munkahelyemen, én meg már itthon.

Detti

KépKép
kiliman

Cat,
Akkor próbáljunk együtt szerencsét József-ügyben is :lol: Majd ott is figyelem a weboldalt :wink:

Lilla,
végignéztem, csudajók a képek!! Jól néztek ki!
tényleg ilyen szép ez az egész Raleigh? Hegyes-völgyes-erdős-parkos?? Hasonló a klíma az itthonihoz?
Sajnálom Dávidot.. lehet hogy az oltás + valami kósza vírus okozta ezt a rohamot, tényleg itthon nem voltak ilyen erős reakció visszhangok :roll:

Kép
nettke

Judyt,
pedig azt hittem Te is kicsi szupermeneket próbálsz otthon nevelni :lol: :lol: 8)

Kép
nettke

Kedves Mindenki!

Olvassátok el Ti is, milyen vicces történetek kapcsolódnak a Mikuláshoz, és szavazzatok a legjobban tetszőkre!

http://koloknet.hu/975-mikulsok-innen-onnan/

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Nagyon összesűrűsödtek a dolgaim, még olvasni sem tudtam. :(

Most vasárnap tudtunk egy kis spontán programot csináltunk. Kismarosra mentünk és onnan Királyrétre a kis vonattal. Egy fűtött vagonja volt és szépen fel volt már díszítve. Nagyon jó kis program Lehet a végén kirándulni és van egy 300m-es hajtánypálya is. Dec.5-én állítólag Mikulás is lesz rajta. Sejtem mennyien lesznek...
Elhatároztuk viszont a nyáron, hogy minden kisvasútra felülünk az ország területén. Amíg még megvannak.

Cat!
Nem hittem volna, hogy meglesz a pénz! Hihetetlen, hogy még fel is hívtak! Mondjuk egyébként normális lenne, de sajnos nem ez az általános.

Néztem a képeket! Nagyon helyesek a gyerkőcök! :)
Ditke! Nagyon szép kis család vagytok! :)
Kata!
Őszinte részvétem!

Oltás:
Nekem egy hétig fájta a fejem. :( Azt hittem a melegfront, de arra már évek óta nem voltam érzékeny. Ráadásul a Párom és két kolléganőmnek is fájt. Nándi is panaszkodott egyik délután, de többet soha.

Karácsony:
Nem tudom én még mindig mit kapjanak a svájci bicskán kívül. Arra ugyanis nagyon vágynak. Ezért már hetek óta figyelem őket hogy bánnak a "rendes" késekkel. Játékok ügyében meg Anyós szerintem már kifosztotta a társasok polcát az áruházban.
Születésnapjukra meg a méregdrága bringa.

Dominancia:
Nálatok kialakult melyik gyerkőc a dominánsabb? Én nem tudom meddig fog ez még tartani, de nálunk egyik se akar lemondani erről a posztról. :( Sokszor cukkolják egymást, veszekednek a tettlegességig. :( Mondjuk ez valahol jó, hogy egyik sem hagyja magát, de ugyanakkor rossz is, hogy már csak azért is piszkálja egyik a másikat, hogy érezze a törődést. Azét persze nem ez teszi ki a napjukat, sőt az iskolába nem is szokták csinálni.

Ditke!
Nagyon szép kis család vagytok! :)

Judyt, Lilla! Nagyon szépek a gyerkőcök! :)

Megyek... fellövöm a pizsamát....

Vikics

KépKép
vikics

Kata!
Sajnálom a nagymamádat, őszinte részvétem! Nekem egyik nagymamámmal sem alakult túl jól a viszonyom, így irigylésre méltónak találom, hogy ti ennyire szerettétek egymást.

Vikics!

Nálunk időről időre cserélődik a poszt. Harcolnak is keményen érte. Az oviban nem, mert nincsenek rászorulva, hogy egymással játszanak. De az oviban is volt olyan, hogy Gergő nem akarta, h Bogika Ádámra ragadjon, így aztán bevetette magát és mindketten a Bogi szerelmei lettek.

Lilla!
Tényleg gyönyörű helyen laktok! És persze az a legjobb, hogy ki is mentek kirándulni. Niki pedig olyan gyönyörű!

Cat!
Ezen teljesen meglepődtem, hogy felhívtak a pénz miatt.

Nálunk a fiúk betegek. A héten itthon maradnak. Gergő kezdte 2 hete pénteken, aztán egy pillanat alatt helyrejött, s ment is oviba 2 hétig. Én 2 hete hétfőn oltattam be magam, kedden már lázam volt, szerdán már 39,5. Szerdán már Ádám is lázas volt, a mandulái összeértek. Kapott antibiotikumot. Aztán pénteken én is kaptam. Aztén szerdáig semmi nem történt, Ádám is ment oviba, de szerdán ismét belázasodtam az antibiotikum mellett. Most újabb antibiotikumot kaptam, s péntekre Ádám ismét lázas lett. Gergőt elvitte a férjem oviba, én nem bírtam felkelni. Az oviban 7-en voltak a 24-ből, a másik csoportban csak 5-en. Aztán pénteken Ádám újabb antibiotikumot kapott. Most már aggódok miatta. Engem teljesen kikészített ez az új ab (Avelox). Ádám ospent kapott most, ő jobban bírja. Gergő vasárnap lett újra lázas, most már el sem viszem orvoshoz amíg nagyobb bajt nem látok, mert a végén ő is antibiotikumot kap :? Már kezdek erősen belefáradni a betegségbe, betegápolásba. Ha a jövő hetet végigjárják az oviban, térdre borulok, komolyan. Az idén minden hónapban volt egy hetünk legalább, amikor nem mentek oviba.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Vikics :)

Ne keseríts el, hogy még mindig harcolnak a fiúk egymással, majdnem 9 évesen. Én ettől kivagyok. Állandóan egymást nyúzzák, hol szóban hol tettel. Egész apró hülyeségeken megy a vita, veszekedés, nyígás, de egész nap. Rivalizálnak, versenyeznek, lebutázzák egymást stb. Az oviban persze nem, más a baráti körük.
Otthon ritka, hogy békében elmolyolnak kettesben. :?

A karácsonyt idén minimálra fogom, 1-1 játékot kapnak és 1-1 társast. Egyrészt mindenük megvan, másrészt kell a pénz színházjegyre. :lol: :lol:

Annamari :)
Nagyon sajnálom ezt a betegeskedést. Még olvasni is durva volt, nemhogy átélni. Az antibigyó kúrát meg külön sajnálom. :(

Nálunk az oviban még nem túl sok a beteg gyerek, ilyen járványszerű megbetegedés egyenlőre nincs. A fiúk sem kapták el a bébiszittertől, nem is akarom, hogy a héten jöjjön, mert hétvégére nem akarok betegséget.

Holnap nálunk az oviban karácsonyi vásár lesz, csak szülőkkel lehet menni, így annyira könyörögtek a fiúk, hogy menjek, mert részt akarnak venni, hogy kivettem erre fél nap szabit.

Cat
Kép
cateye

Annamari,

Szegények! Jól kifogtátok ezt a betegeskedést :( Fura, mert a gyerekek már elég régóta járnak közösségbe, és azért ennyi idő alatt kialakul és megerősödik az immunrendszerük.
Immunerősítésre adsz valamit? Mi most Béres cseppezünk, szerintem próbáld ki te is.

Vikics,

Nekünk a legtöbb konfliktus a fiúkkal abból ered, hogy folyamatosan vitatkoznak, versengenek, verekednek (3 V... :lol: ). Én már nagyon kivagyok ettől, egyre kevesebb a türelmem. Az oviban ők ugye külön csoportban vannak, tehát ott ez a fajta probléma nincs, de mihelyst megyek értük, és összekerülnek, egymásnak esnek.
Ambrus mostanában nagyon kezelhetetlen. Rondán beszél, felesel, nyújtogatja a nyelvét. Totál tehetelen vagyok. Már az ovőnővel is beszéltem, mert szerintük se normális az, ahogyan viselkedik. Nagyon-nagyon remélem, hogy ez csak egy átmeneti állapot. A hétvégén beszélek majd az anyósommal, hogyan kezeljem, mert már nagyon kivagyok az egésztől :cry:

Detti

KépKép
kiliman

Kata,

Boldog névnapot! Ma ünnepled?

Detti

KépKép
kiliman

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?