Sziasztok!!!!!!!!!!!
ma megkaptam a H1N1 elleni oltást........még élek.......
nőgyógyásznál is minden ok!!!!!:)))
Barnit elvittük csípőszűrésre....vele is minden ok...api volt bent vele.....én nem tudtam bemenni..
Köszi, hát remélem, de ha nem is, akkor meg legalább rendeződhetne a ciklusom Nem tudom ezt a hetet még megvárom, mi lesz, majd azután tesztelek (ha kibírom).
Nem tudom, kinek ártott, elég nagy volt már ahhoz, hogy ne vegye észre
Én ma csak tésztát főzök , du. meg jön vmi biztosítós nő, akit nem lehetett lerázni, pedig megmondta neki a párom, hogy NEM kötünk semmilyen biztosítást
api most mondta hogy karácsonyra és szilveszterre is beosztották....de két ünnep közt persze nem kell dolgozni.......GYŰLÖLÖM A BKV-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mondtam apinak vagy betegállomány vagy szabit vesz ki.....különben össze akasztjuk a bajszunkat!!!!!!!!!
más faszkalap aki egyedül él nincs családja tuti otthon rohad!!!!!!!!!
bocs hogy így kifakadtam...
teljesen elment a kedvem a karácsonytól.....abba is hagytam a takarítást..
Én meg ha idén nem kapok idegbajt, akkor sosem. Sógoromat elütötte egy autó, szerencsére semmi komoly baja, csak megütötte magát.
Anyu rosszul van, holnap megyek hozzá, és ott is maradok pár napig.
Köszi, anyu változóan, tegnap kapott infúziót, holnap meg két egység vért. Remélem, attól már jobban lesz végre.
Sógor javul, már nincs úgy feldagadva a szája, meg most itthon pihen (amúgy ő még suliba jár).
Jobbulást!
Ma van a bnőm szülinapja, este megünnepeljük, meg holnap is Meg holnap hívott vmi Amway-os bemutatóra, ingyen lehet kipróbálni mindenféle krémet, sminket.