Sziasztok!
Brigi:
Nem is értem miért akarnak az emberek beleszólni a névválasztásba, max. kíváncsiskodjanak, oszt jóvan! Amúgy sem könnyű eldönteni, hogy melyik a legmegfelelőbb név...
Fornettit már ezer éve nem ettem, pedig hmmm... vannak kedvenceim!
Jópofa lehet a pocidban tartott tornaóra, talán felnőttkorában sem lesz lusti.
Vicky:
Pedig a szülőktől való elköltözés, távolság inkább rendbe szokta hozni a kapcsolatokat. Nálad ez nem papírforma szerint zajlik. Anyukádnak az unokával biztos jobb lesz a kapcsolata (szerintem).
Nekünk ugyebár titkos, pici-óccó-gyors esküvőnk volt, pucc nélkül, mert sietni kellett a papírral a BMC-be. Azért én is szeretnék "álomlagzit", talán egyszer, a templominál összehozzuk, ha lesz rá zsé.
Tök jó, hogy vannak még udvarias pasik (és nemcsak a postán), ritka kics, meg kell becsülni!
Miért baj az, ha magas a kálcium-szint? Mit okozhat, illetve minek a jele?
Én eddig két bakot ismertem, az egyikkel nagyon nem voltunk egy hullámhosszon; a másik a FÉRJEM és imádom!!! Érzem, hogy megtaláltam a másik felemet benne, kész vagyok a személyiségétől, nagyon szeretem.
Vevikk:
Hála az égnek, hogy a párod le tudja szerelni anyukádat és nem neked kell még ezzel is foglalkoznod. Ahogy írtad, látszik, hogy fejlődött anyukád személyisége. Tapintatosabban vált rá a témára, ez dicséretes, nem minden szülő képes erre!
Trix:
Irígyellek is + nem is...
Kemény próbatétel a két lurkó egyszerre, te nagyon ügyes vagy és jó anya! Gartulálok hozá!
Mikor tudsz pihenni? Van olyan egyáltalán? Másrészről alig várom, hogy én is így "szenvedjek"!
Szerintem agyon fogom kényeztetni!
A kakis sztorin meg akkorát nevettem, mert magam elé képzeltem a pici pofiját!
Hova fogysz má annyira? Vigyázz magadra is, mert a bébikhez erő és egészség kell, egy energikus anyuci!
Dita:
Bizony igazad van, a vitázás komolyan felőrli az emberi energiákat, tehát nem jó dolog. Elvileg nem kéne belemenni a vitába, gyakorlatilag meg nehéz szó nélkül hagyni bizonyos megnyilvánulásokat. Mégis jó lenne megtalálni a megoldást, hogyan lehetne elkerülni...
Ez a fránya mani! Múltkor is milyen nehezen jutottál a pénzedhez!
Kívánom, hogy minden sikerüljön, aludhass sokat és jól, mert a szülés után úgysem lesz rá időd egy darabig. Az viszont jó hír, hogy az eredményeid javultak.
Igen? Költözöl? Ki segít csomagolni?
Colin:
Inkább picit aggódós legyen az anyukád, azt jobban lehet tolerálni.
Hűha, ti is a finisben vagytok nem sokára! Drukkolok nektek!
De izgi, ha nyílik a méhszáj, utána kb. mennyi idő múlva indul meg a szülés? Fogadjunk ez is egyénfüggő. Szerintem nem baj, ha skorpió a csillagjegye a babának, mert az aszcendens is sokat számít - én úgy hallottam.
Remény:
Nagyon ügyesen fogod fel a nagyszülők viselkedését, gratula érte!
Fölösleges paráztatni az embernek magát a kisebb dolgokon. Tesódék adnak tejcsit? Milyen rendes tőlük! Közel is laktok hozzájuk?
A pukiról és a ráetetéses mizériáról beszéltél már a védőnővel?
Tigriske:
Sajnálom, hogy nem vagy olyan szuperül. Lehet, hogy butaságot kérdezek, de az a kismama bugyi, ami jól feljön a pocira is és tartja a hasat, az nem segítene? Felálláskor talán nem zuttyannának akkorát és olyan hiretelen a bébik a hasadban...
Milyen színekkel operáltok a babaszobában? Mivel díszíted? Drukkolok csütörtökre!
Heni:
Te annyira pozitív csajszi vagy, hogy azt is el tudnám rólad képzelni, hogy újranöveszted a p.vezetékeidet!
Bár úgy lenne! Amúgy meg tuti sikerülni fog a baba nálad, mert múúúszáj! Annyi mindent megtettél érte, hogy meg kell lennie az eredménynek!
Csajszik, annyit beszéltetek a zserbóról, hogy a végén én is megsütöm, pedig nem is szeretem, de úgy megkívántam.