Kriszti: jobbulást a csapatnak! Látom, azért Nektek is kijut
Igen, nagy valséggel H1N1 új influenza suhant végig a családon (ma mondta a doki, hogy Zaza egyik osztálytársában kimutatták). Oltatni csak Mesit és Apát tudtuk, de Apa másnap elkapta. Hogy mennyire viselte meg az asztmámat? Hát, őszintén, Apát jobban megviselte köhögésügyileg, mint engem. Én gyengébb voltam viszont. Ami még gáz volt, hogy nem ment le a lázunk SEMMITŐL. Tényleg nagyon vacakul voltunk
Azt is megkérdeztem ma a dokitól (itt volt 11 hós státuszon), hogy milyen járványok vannak a faluban, hát "csak" kettő: ez a H1N1 és egy hasmenős-hányós valami.... remélem, utóbbit nem nyeljük be.
Keresztelő: már aznap köhögtem, ezért úgy döntöttünk sógornőmmel, hogy mindenki a saját gyerekét fogja (dupla keresztelő volt), hogy ne keveredjenek a vírusok/bacilusok (ők is taknyosak voltak). Saci végig nyesztette a hirdetést meg a többi beszédet, majd amikor a keresztelőre került sor, nagy csodálkozó szemekkel nézte a lelkészt, majd "megköszönte" a keresztvizet: elkezdett dumálni
annyira édes volt
Nem ültük végig az istentiszteletet, mert amint a padok közelébe értünk, újra hisztis lett, kimentünk a kocsiba szopizni, pelusozni. Akkor vettem észre, hogy tiszta pötty a kis teste, ami másnapra foltokká terebélyesedett......... a doki azt mondta, adjak claritine-t, attól elmúlt. Soha nem derült ki, mire allergiás...
A templom után a családi rendezvény a helyi kastélyban volt, szerintem jól sikerült, jól éreztük magunkat. Saci is aludt a hordozójában, játszott, nézegette a kertben az állatokat a többi gyerekkel.
A kaja is jó volt, 3 tortát sütöttem (túrós, csokis, puncs), meg a család többi tagja is hozott sütit.
Estére én már beteg, onnantól szürke köd az agyamon.
Mennem kell, sziasztok!