Remény: hát, változó a tejcsi szopijának mennyisége, Nándika néha 80 ml-t, de volt már hogy 110 ml-t szopizott, Tamikánál hasonló a helyzet. 20 percnél tovább nem hagyom rajta Őket. Bár tudom, hogy a számított értékek alapján ez baromi soknak tűnik, de még így is megébrednek 3 óránként. Éjszakákat ne is említsd, már kész hulla vagyok és én sem irígylem magam.
Nándika 3590 míg Tamika 3090 gramm volt a tegnap esti fürdetésnél. Szépen gyarapodnak. Állítólag a 6. hét környékén van egy nagy ugrás a Babák által elfogyasztott kajamennyiségben...
Ádi milyen súlyban van?
Egyébként Ő is sokat változott, már nem újszülöttes, nagyon helyes kisfiú. Jók a képek!
Na, ma én is megtapasztaltam a kakis rucikat.
Azt kell, hogy mondjam, szegény kislányom szó szerint összefosta magát az előbb rendesen.
A bodyja a hónaaljáig kakis volt, a rugi is és ami alatta volt a hordozóban törölköző összehajtogatva még az is kakis volt. A pelusról ne is beszéljek, kb. 1 heti adag volt benne.
Csap alatt kellett fürdetni, nem volt egyszerű egyedül, de megoldottam. Volt már hasonló eset, de nem ennyire durva. Gyanús volt nekem, hogy nagyon csendben néz ki a fejéből szegényke, aztán egyszer csak elsírta magát keservesen. Felvettem és éreztem, hogy szó szerint vizes a háta, ekkor azt hittem pisi, aztán döbbenten néztem meg a kis hátát és láttam, hogy barna. Akkor majdnem kétségbeestem. Vanish szappant tudom ajánlani
Dita, Vevikk: Dita már nagyon várom, hogy Te is babázhass végre, Vevikkel. Állandóan én is benézek, mikor van időm, de még semmi fejlemény. Remélem, nagyon könnyű szülésetek lesz. Aranyerem nekem is kiújult a terhesség alatt én Reparon kenőcsöt használtam, nekem is aránylag jó volt.
Szülés óta nem is érzem, szerencsére.
Jelentkezzetek, figyelni fogom az eseményeket!
Vicky: sajnálom, hogy olyan messze vagytok tőlem, én is nagyon örülnék Nektek, de sajnos ez nem megy.
Igyekszem a bodys fotókkal, Nándika már hordja, rá már jók az 56-os cuccok. Sajnálom, hogy anyukáddal nem éppen jó a kapcsolatod, de most első Barbi. Szép neve lesz a kislányodnak.
Akire: köszi a hiányolást! Hát nálunk zajlik az élet. Minden nap csak úgy szalad. Történnek kalandos dolgok, de őrült jó érzés Anyának lenni. Már Ti is nagyon közel vagytok hozzá. Tetszett ez az aranyér elleni krém, karikák ellen.
Örülök, hogy már nem sokáig dolgozol, végre pihengetni fogsz. Pihend ki magad, mert szükség lesz az energiádra a szüléshez és az utána következő időszakhoz!!!
Colin, Brigi: Dita és Vevikk után Rajtatok a fórum szeme. Jó sok fényképet fogunk nézegetni, ha mindenkinek megszületnek a Babócái. Már nagyon várom.
Colin sajnálom a betegséget, akkor tényleg császárod lesz?
Brigi: a fornettit én is szeretem, de már ezer éve nem ettem. Egyébként kíváncsi lennék miket tartalmaz egy ilyen péksüti...
Tigriske: hogy vagy mostanság? Tudsz pihenni?
Mizu a Babákkal, mikor mész legközelebb dokihoz?
Sajtkukacka: ha jól emlékszem azt olvastam, hogy utsó inszem lesz? Húzzatok bele és gyere már sűrűbben ide.
Én mondom, igaz??? Ja, és köszönöm a Babócák dícséretét!
Henikém: én lennék a legboldogabb, ha meglátogatnál. Majd egyeztetünk, rendben? Festő utcában lakunk egyébként. Szorítok a további diétához, ami nagyszerűen csinálsz!!! Nincs képed az eredményről? Kivi lennék...
Remélem hamarosan Te is ikres kismami leszel, én ehhez drukkolok!!! Hajrá!!!
A táblicskut most ki is fejleszti? Egy apróság van benne, ami nem stimmel, hogy Nándika 50 cm-vel született.
Csajszik én folyamatosan fogyok, nincs időm sajnos helyesen táplálkozni. Már 6 kilóval vagyok kevesebb, mint a terhességem kezdetén.