Bikfy,
hát, nem is tudom, hogy mit mondjak... vészes cukorbetegség és IR. ez nagyon rosszul hangzik... de annak nagyon örülök, hogy Tű doki tud megoldást rá és hogy bíztat, no meg hogy megbízol benne!!!! Én tényleg azt gondolom, hogy ez nagyon sokat jelent!!!!!!!!!!!
Aludj egy nagyot!!!!
Kiki,
hát, továbbra is vérzik a szívem, hogy nektek még pluszban nehéz, nem elég az inszem... Egy vagy két ciklust kell kihagynod most?? Azt tudom, hogy a kaáli két hétre zárva lesz, lehet, hogy ezért is kell most várnotok. De elhiszem, hogy te már mennél, nekem is folyamatosan voltak az inszemek, de volt, hogy stimu nélkül is volt, hogy pihenjen a petefészek, mivel nekem stimuval és anélkül is 1 petém érett meg
.
Egyébként felháborítónak tartom, hogy fizetni kell a donorspermáért!!!!!!!! Ezt is támogathatná a tb. Nem azért kell donor, mert magasabb gyereket akarsz vagy szőkébbet!!!! szőrnyűűűűűűűűű
Rodi,
Te mikor mész Dévai doktorhoz?? A könyv amit olvastam, őt és az intézetét, az ott kezelteket mutatja be (Várva várt babák). Mindenki nagyon pozitívan nyilatkozik róla (naná, hisz náluk lettek babásak
). De akkor is. És ő indította ezt az egész lombikos dolgot itthon Kiss doktorral. Szóval biztos otthon van a szakmában. Azt írják, hogy nagyon emberséges, de nagyon szigorú is, mindig minden eshetőséget elmond és felkészít a legrosszabbra is. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy melyiket választod!!! Tényleg, a BMC-be is mész???
Timejka,
Te a múlt hónapban elkezdtél szedni valamit, nem??? Nem azt írtad, hogy most azt fogod szedni 3 hónapig??? Mi lett vele???
Beze,
mi 7e-ért vettük az auchanban pár hete, akkor ott akciós volt. NEm mondom hogy Bence elájul tőle, de pár percig leköti
. Ma 39 fokos láza lett a múlt heti oltástól
. Szegényt, úgy sajnáltam és egész nap hisztigép volt - persze estére én is az lettem
Vius,
a mi drukkjainkon nem fog múlni, hogy hazajöhess!!!!! Örülök, hogy Darinka eszik!!! Hidd el, most még bent vagy, megfigyelnek, kezelnek, jobb, mintha otthonról kellene visszamennetek. Aztán uzsgyi haza és minden szép és jó lesz otthon!!! !
DY,
veletek mi van??? Sikerült megúszni a műtétet??
Vagy a másikba már írtál???
én bevallom őszintén, kezdek kétségbe esni
Eddig nagy volt a szám, hogy ha nem jön össze, sebaj, megyünk a kaáliba, de most elég mélyen érintett, hogy vége az inszemes időszaknak
.
De remélem, hogy ha kisüt a nap, akkor túlleszek ezen is