Hát ez nagyon szupi ks szülés volt neked,monjuk maga a szülés nekem is gyors volt csak mi hamar entünk egy kicsit..
Röviden leírom nektek,remélem nem untatok vele senkit.
júl.6 este 9 fájdogál a hasam,de aznap reggel voltam nst-n még nem látszott semmi,utánna akupunktúra (az volt az 5.alkalmam,előtte 3 héttel kedtük...).Szóval este fájdogált,lefeküdtem éjfélkor felébredtem,még mindíg fáj 10 per,8,7 szépen lassan sűrűsödött nek is volt vészes,lefürödtem,összepakoltam,5-kor 5 perces fájásokkal elindultunk,csak azt felejtettük el,hogy a dokim azt mondta min.50 mp-ig tartson 1 fájás,akkor menjünk,hát az enyém ekkor tartott 10 mp-ig....bementünk,felvettek,megnéztek 1 ujjnyi FRANKO mondom ennyit az akupunktúráról....pihenjek,fél 9-kor jön a dokim-nem lesz itt semmi jól lecsesz iért jöttem de haza nem enged...pihenjek,5 perces fájások maradnak,nem fáj de pihenni nem lehet tőle.....api hazajött,én járkálom egész nap,görcsoldó nem hat semmit...este semmi,nem tágulok....pihenjek.....persze,könnyű mondani én járkálok,úgy jobb....éjjel semmi....se alvás se pihenés semmi,reggel 6 vizit,na jó kismama menjen az előkészítőbe valami majd lesz mert már elfáradt (ÉPPENHOGY!!!)Beöntés-tiszta buli....api felhív,41 perces utat 20 perc alatt megteszi
,már együtt megyünk a szülőszobára,ott beindul minden,fájások az ébe,majd betojok és még hol a vége...ügyeletes doki NYUGTAT,ha ügyes leszek délre meglesz...k....a be!!
semmi erőm ,fáj mindenem,api maszíroz a szülésző-nagyon aranyos volt-nyugtat,fáradt vagyok,nem akarom,vegyék ki,különben is hol a dokim.Hívják,jöjjön burkot repeszteni-fél 7 kor-na én dokim odaér fél 9-kor (ő is k...ja be!!)
Burkotrepeszt,akupunktóra én üvőltök mint az állat,api tiszta ideg,meg a többi doki aki a többi kismamával volt,tojok rá,nekem fáj mint az állat...ja,kimaradt,repesztés előtt kaptam egy labdát kb.fél órára-az nagyon jó volt,de már nem engedtek vissza,doki nyugtat 9-kor még kb.3 óra és vége...
de nekem nyomnom kell...ő-ne csesszek ki vele-de nekem kell-mondom én,és nyomok majd meghalok úgy fáj,erőm semmi,nekem mindegy,hogy szedje ki onnan,könyörgök a dokinak....4 tolófájás apa felkiált-Megcsináltad!!
Én már azt se tudtam mi van...kéjgázt kaptam közbe,de túl gyorsan rángattam a fejem,api nem ért utol vele...
10:38!!!Zétény megvan,anya nincs....Doki varr,de nem éreztem,hozzák kisfiam,meg se tudom fogni úgy remeg a kezem....
2 óra pihi,gyerünk a szobába,délután sok látogató,anya nemsokat pihen 2 nap után,így az első wc-s kísérletnél elájul,de aztán renbe jön...
Fájt a sebem,de akkor már nem számított,ott volt ő.Mikor a pocakomra tették,lepisilt,megnyugodtunk-vese működik
Ja,3090 g,49 cm 9/10 apgárral...