mi voltunk sétálni, igyekszem minden nap eljutni velük. pedig bevallom ez az egy rémálom számomra a 2 kisgyerekes létben elindulni sétálni.
ömlik rólam a víz, mire leérünk. brrr
ma megvolt a hathetesbőél lett kilenchetes kontroll...rákszűrés brrr
Mátéval többet éjszakáztunk az elmúlt 2 éjjel, mint Ábellel. Mindig pocsék alvó volt, de mióta volt ez a bő 3 héten át húzódó betegsége, azóta még rosszabb, és most meg!!! Kétszer volt fenn, ebből egyik másfél órán át tartott. Mostmár addig megyek, míg nem lesz erre megoldás...miután elalszanak, egy görcs vagyok, lábujjhegyen járok, ráreccsenek a családra, ha valami kicsit hangosabb, egyszerűen rettegek, hogy fel ne ébredjen. Ábellel is ezt csinálom, annyira bennem van, pedig vele nem kéne, bár elég éber alvó.
Holnap megyünk a két hós oltásra, kíváncsi vagyok hány kiló a lelkem. Így olyan érdekes, hogy csak egy hónapban egyszer van mérve.
Andy akkor nem irigylem az éjszakádat! Foga jön Hannának, vagy más oka van, hogy nem alszik? Jó lesz így tanulni
örülök Tücsi, hogy nincs semmi baj Bulcsúval, azért neked is gondolom jobb így, hogy egy szakorvos megnyugtatott.
Hát nem tudom a kis zsarnok Ábel milyen lesz később, mert, ha fenn van, kiköveteli magának vagy a beszélgetést, vagy a ringatást. De hogy ő csak úgy magában nézelődjön???? na azt már nem!!!
Esztke!
Azt hiszem leírtad már, de nem emlékszem, utána keresni meg nincs kedvem. Ez a zenebölcsi mikor van, hol? És milyen korúaknak? Vihetem mindkét csemetét? Persze nem biztos, hogy egyszerű lenne, Ábelt fogni kell, de még Mátéval is nekem kéne valamit csinálni?? Mit csináltok ott?
Míg nem lettem hetedik hónapos, addig mindenhova mentünk Mátéval, csavarogtunk, nem itt ültünk a panelben, és most nagyon látom rajta, menniyre hiányzik neki. Viszont a tél miatt és Ábel még kicsi hozzá, nem igen tudunk hova menni, valamit meg csak ki kéne találni, hogy kicsit színesebbek legyenek a mindennapok.
Jaj de várom a Karácsonyt!!