Sziasztok!
Dita!
Te szegénykém, már csak úgy számolod az idő múlását, hogy Ricsike megint ott van. Tényleg kivi vagyok milyen lesz a hozzáállásuk, ha már Milóval otthon lesztek!!
Látom mindenkit felbosszant a téma.......jogosan
Ugye mondanom se kell, hogy amikor kétszer is műtöttek a petevezetékem miatt, mindkétszer abortuszosokkal kerültem egy szobába. A szívem majd megszakadt.
Én hülye meg egyik csajt még meg is sajnáltam, mert mikor kihozták a műtőből félkómásan úgy sírt, hogy megölte a kisbabáját, az ápoló srácnak kellett nyugtatgatnia, hogy majd lesz később, nyugodjon meg. Persze én is bőgtem, hogy nekem meg sosem lesz ( normális természetes úton) ( mondjuk én nem tudom nézni ha valaki sír, mert akkor én is bőgök )
Úgyhogy fasza volt a kórterem, pont jött a vizit aztán szinte mindenki bőgött!!! Olyan aranyosak voltak a nővérkék ( János nőgyógy osztály ) ott vígasztaltak, persze főként engem, mondanom se kell, hogy mégjobban elkezdtem sírni. na és persze anyósom is pont akkor jött látogatni, így ő is beszállt a buliba
Most így utólag "poénosnak" hangzik, de akkor nagyon szar volt.
Kár, hogy így áll az egészségügy és nem tudnak arra lehetőséget biztosítani, hogy külön külön szobában legyenek az abortuszosok ill. akik babát szeretnének és azért vannak bent.
Na eldugulok........
puszi