Halihó!
Én vagyok, csak semmi érdekes nem történt a hétvégén. A csajos este jó volt, már hiányzott, de majd az lesz az igazi, ha nemcsak forró csokival öblögethetem a torkomat
Nekem is mondta a dokibácsi, hogy egy kis bor jöhet vagy vmi lightos rövid, pl. baileys, de úgy vagyok vele, hogy kicsit minek inni?!?!?
Én sem oltatok továbbra sem, de a férjem úgy néz ki, hogy beoltatja magát, kicsit beparázott itt a hírek hallatán és ősziontén szólva nem is bánom, mert ő nagyon fogékony a betegségekre. Remélem, Esztike ebben a vonatkozásban ( is
) rám fog ütni.
Ja, és olyan szőrös se legyen, mint az apja
Fanni, a cukros vizes cuccba lehet tenni citromlét? És mennyit kell várni a két szuri között? Jaj, én nagyon nem várom ezt a cukor vizsgálatot, de hát ezen is muszáj túlesni.
Ma kaptam a keresztlányomtól egy csörgőt, megtalálta a játékai között és elhozta ajiba az uncsitesójának, tök édi és ebédnél megbeszéltük, hogy ha megszületik Esztike, akkor nekifogja adni az összes cumisüvegét. Ugyanis a tesókám már megelégelte, hogy Barbika még mindig cumis üvegből issza az esti kakaót, és arra gondolt, hogy a Mikulás bácsi csak akkor adhat Babunak ajándékot, ha cserébe Babu nekiadja az összes cumisüvegét, de ez nem tetszett a kicsinek, így megbeszéltük, hogy kitoljuk ezt a nagy eseményt az unokatesó születéséig.
Nem szabad főzős műsort néznem. Délután megnéztem a Viasaton a Mesterszakács-ot és azóta éhes vagyok, pedig csütörtökig ki kellene bírni vacsi nélkül, ugyanis újabb köröm lesz a védőnőnél, mázsálás, bár már lesz....m ezt az egész súly-problémát, jól érzem magam, rendszeresen tronázok, feljönnek rám a régi ruháim, egyedül a pocak miatt nem ér össze, az meg úgyis a picurka. Egyébként is azt mondják, hogy a comb körfogatát kell nézni, mert amit oda hízol, az nem a gyerek, hanem a saját súlygyarapodásod és sztem nekem még az utóbbi időben a sok taposástól fogyott is a lábam. Úgyhogy most meggyőztem magam, hogy ne idegeskedjek a mázsálás miatt.
Nálunk a tegnapi napsütés után ismét esik egész nap az eső! Megőrülök.
Jó éjt és szép jövő hetet Mindenkinek és megyek dolgozóba, de nem fogok idegeskedni!