Sziasztok!
Nagyon tündéri egy társaság vagytok, köszönöm szépen a sok gratulációt! (Ezt sikerült jól kierőszakolni magamnak! ;)
) Puszi mindenkinek!
Szívesen megkínálnálak Benneteket valami finomsággal, de így a neten keresztül nehezen fog sikerülni..
/Majd elkérem a licenszet a Mézga családtól a fénypostához, ablakokat kinyitni!
/ Azért a kollégáim kiborítanak a "Na milyen 30 évesnek lenni?" kérdéssel.. "csak" 15-en vannak ma bent, de nem emlékszem, hogy bárki kihagyta volna...
A "vén trotty" megszólításokról pedig már nem is beszélek!
Andi! Köszi a figyelmeztetést, nem veszem okoskodásnak egyáltalán!
Most már amúgy is megfogadtam, hogy kímélő programra kapcsolok!
/Jelentem: ma is volt már 1 jó kis jóslóm!
/
Efgabi! Tóth-dokis vagyok!
Nálam bonyolult a terhesség meghatározása, a lényeg, hogy az első ultrahangos méretek alapján mondják a szept.6-ot. Viszont a "tünetek alapján" szerintem picit hamarabb jött össze a babus. Majd meglátjuk
Azért nem bánom, hogy későbbi időpontot írtak ki, mert így biztosan nem akarják majd ideje korán megindítani a szülést, ha mégis lusti lenne a manó!
Bár ha így haladunk, akkor erre reményem sincs!
Lau! Azért Te is óvatosan duhajkodjál ablakmosás ügyileg, a nyújtózkodás sem az igazi már ilyenkor... Csak szépen, komótosan!
Magi! Ezért vagy Te ki! Mert pörögsz 1000-rel mint a mérgezett egér!
Te is vegyél picit vissza a tempóból!
Gyomlálás közben nem szokott gyomorégésed lenni? - nekem a hajolgatástól igen.
Akkor Téged meg tömény szénhidrát-kúrára fognak fogni, az alacsony cukrod miatt?? Hű, asszem egy páran irigykednek most
Liv!
Én már csak ilyen kis odafigyelős vagyok!
Legalábbis igyekszem!
Alma-nap
Kitartás!
Noémi! Azért jó, hogy nem történt nagyobb baj, jobbulást kívánok a mamádnak! A fő, hogy nem veszti el az optimizmusát, remélem Te is az ő természetét örökölted /vagy tanultad el/ és így sokkal könnyebben lehet venni az akadályokat!
Mi bajotok a péntek 13-mal???! Tök jóóóó nap, már 74-ben is az volt!
/azért aug 13-án volt a Világosi fegyverletétel, és Berlin kettéosztása, nem fura? - a harmadik "gyásznap" meg az én születésem lenne?/
Eszti! Gratula a kislányhoz, és a jó eredményekhez!
Pusz mindenkinek, jó "frontátvészelést"!
Macs