Én nem is tudom, hogyan írjam le, hogy ne ijedjetek meg. Most már minden rendben velem, de ma megjártuk a nőgyógyászat sürgősségi osztályát.
Annyira erősen véreztem, jujj, le sem tudom írni. Ömlött. Persze a munkahelyemen voltam, de fél egyre tarthatatlanná vált a helyzet, úgy volt, hogy mentőt kell hívni. Na én ettől beszartam, összeszedtem magam, még hazavezettem, otthon már várt férjem, gyors tusolás és irány a kórház. Ott viszonylag rövid idő alatt sikerült megtalálnom a saját orvosomat, aki annyira rendes volt, áááááááá le sem tudom írni. Segítőkész, nyugtató, bíztató, csak rá kell néznem erre a pasira és megnyugszom. Nagyon hálás vagyok neki.
Megnézték, mi a helyzet, mert azt hitték vetélés. Vizeletből már nem tudtak kimutatni hcg-t, így Uh, meg 800 vizsgálat után kaptam vérzés csillapítót. Azt mondta semmi rendellenességet nem lát, szerinte szépen kijött aminek ki kellett. Azt mondta, van olyan, hogy időnként így megvastagszik a nyálkahártya és egyszerre leszakad. Ha a vérzéscsillapító nem hat, akkor irány vissza a kórház és megműt. Remélem minden rendben lesz és erre nem lesz szükség.
Vasárnap újra be kell mennem hozzá a kórházba. Akkor megbeszéljük az átjárhatóságit is.
Ez az én mai történetem, de semmi gáz, örülök, hogy hozzá kerültem, ez olyan Isten keze volt. Tudom, ha a dokim azt mondta minden rendben lesz, akkor ez így is lesz és kész. Most pihizek és várom, hogy múljon a vérzés.
Azt már nem is írom, hogy közben összeszedtem valami nátha félét. Ebből is kúrálom magam.