Jó reggelt!
Melcsi, de régen voltál!!Úgy megörültem, mikor megláttam a neved!Tudod, hogy Bobokának azóta már meg is született a babája?És Ledáak is?Köszönöm a jókívánságokat Neked is!!
Csajszik nagyon sokat agyalok ezen az ide írjak, mit írjak, senkit se bántsak meg, mnidenkinek jó legyen dolgon..
Már többször beszéltünk erről és igazából szerintem totál egyhelyben toporgunk.Én szeretném, ha azok beszélgetnének, akiknek "iagzán " szüksége van a topikra, hiszen ez a topik elsősorban siratónak jött létre, a gyász és a fájdalom hívta életre..De ne haragudjatok, olyan sokszor volt már, hogyha pár napig nem írtam, akkor alig írtatok..és tudom ,hogy Jázmin azért nem ír, mert sokat beszélünk a terhességünkről, de akkor kérlek ne kérdezzetek, ne kérdezzétek ,hogy hogy vagyok, hányadik hétben vagyok, mert a válaszaimmal bántok másokat..ha meg nem válaszolok, akkor megint másokat.
Nem nagyon tudom, hogyan csináljuk..Van,aki hetek óta nem ír, pedig akkor én meg egy szót sem írtam..De ebben a topikban is van ezentúl is mondanivalóm, egészen biztos írtok olyanokat ,ami írásra késztet engem is ,hiszen mindannyiótokat kedvelem és szeretek veletek beszélgetni.
Nem nyitok másik topikot, mert minden egyebet a fehérváriba írok, velük beszélem meg.Ettől függetlenül, ha bárki szertné természetesen nyissa meg, hiszen a topik nem az én tulajdonom, szóval szabad a gazda.