Szaisztok!
Cat!
Megnyugodtam, hogy nem csak az én férjem ilyen
Mondjuk igazad van, ahol együtt élnek a szülők ezt könnyű megoldani, de ahol külön ott tényleg lehet hogy csak a legközelebbi láthatáskor találkoznak és lehet hogy az csak 2 hetente van...
Amúgy az én lányaim többnyire szóltak az apjuknak, illetve mikor kérdeztem, mindig mondták, hogy "mondtuk apának, hogy nem akarjuk felvenni, de apa azt mondta, hogy hideg van, fel kell venni és kész"
Mert annyi eszük nem volt, hogy azt mondják, hogy nem az övéké...
A sürgősségin nem tudom mennyivel van több helyes doki mint máshol, bár az tény, hogy a belgyógyászok többnyire nagyon bénák... De nekem leginkább az egyenruhás pasik jönnek be mint rendőr, katona, sebész műtősruciban
Lilla!
Gratulálok! Még jó, hogy itt vezethetek a régi jogsimmal, tuti megbuknék vizsgán
Meme!
Biztos azért tudod nehezen elképzelni mert ti sokat jártok társaságba. Tőlünk is mindenki azt kérdezi, hogy vannak-e barátaink. Jelentem nem nagyon, de tök jól megvagyunk nélkülük
Skype-olunk az otthoniakkal, nyáron volt aki ki is jött hozzánk látogatni, van e-mail, stb., szóval neme ez így pont elég is. Van itt is néhány család akikkel néha összejövünk, de mondjuk nekem eddig is elég volt havi egy társasági kimozdulás, ha most dolgozni fogok szerintem negyedévente is elég lesz
Pram!
Drukk Katának! Miért is kell pontosan megint műteni?
Meme!
Vonalzó:
profilban kell módosítani, és külön tedd be ha kettőt csinálsz. Illetve te hármat.
Ha részletesebben kell akkor majd leírom, de indulnom kell a suliba a csajokért.
Ditke