Magdi, egyedül még nem megy neki, de remélem, eljön annak is az ideje lassan.
Pamukli! R.K. szuper! Csak jókat tudok róla írni. Bár pont most emeltek árakat, de szerintem így is megéri. Nekünk nagy mázlink volt, mert két héttel a szülés előtt volt az áremelés, és még a régi áron megúsztuk egy kis beszélgetés után. De az új árat is kérdés nélkül megéri. Ha összeszámolod, hogy alkalmanként mennyit hagysz terhesrendelésen, utána a doki mennyit kér a szülésért, aztán a szülésznő, stb. szóval nem sokkal kevesebb a vége. A hely pedig szuper. Kétágyas szobában voltam, ami nem pluszba fizetős az alapdíjon felül, itt csak az a különbség, hogy a fürdő nem bent van, hanem a folyosón az ajtóval szemben, de mivel eleve nincsenek sokan, és abból is van aki fizetős szobában van, így nagyon kevesen jutnak rá (konkrétan amikor én voltam, ketten voltunk rá, mert összesen négyen voltunk bent akkor, éa többiek pedig fizetősben) De minden szobában mosdó, lcd tv, hűtő, a kaja menüválasztásos (4 féle közül) kivéve ha császáros vagy, mert akkor ugye fix diéta van. Az ágyak távirányítósak, tehát nem kell meggebedned ha fel akarsz kelni, vagy ha túl magas/alacsony az ágy. Mindig takarítanak, látogató akkor jön, amikor akar este 9-ig. Van egy nagy társalgó, ahova le lehet ülni, a nővérek és a dokik mindig kedvesek, soha nem húzzák a szájukat semmire. A gyereket akkor adod le a csecsemősöknek, amikor akarod, és ők sem húzzák a szájukat, sőt! Nekem volt, hogy éjszakára ők mondták, hogy márpedig elviszik, én meg pihenjek, és tök jól is esett, mert tej még úgysem volt elég, és igazából rám is fért a pihenés. Te is kapsz mindent és a gyerek is, tehát ha konkrétan egy szál bugyiban mész be, az alatt a pár nap alatt akkor sem lesz szükséged semmire.
Na jó, fogkefe, fogkrém.
De hálóinget kapsz, a gyerek pelust, ruhát, mindent. Szóval aki megengedheti magának, szerintem nem kérdés, hogy megéri-e. Én össze se tudom hasonlítani a tavalyi 'élményeimmel' az I-es nőin. Olyan szinten voltam nyugodt és éreztem jól magam, hogy csak na! Mintha szállodában lettem volna.
Na ennyit az ömlengésről, de a lényeg, hogy csak ajánlani tudom!
Müller: voltunk pár napja, és nem volt az a táp, amit írtam. Nem tudom, hogy átmeneti, vagy már nem is lesz, de engem is rosszul érintett...
Oltás... Eddig nagyon ellene voltam, de most gondolkozom rajta, hogy a férjemet oltassuk. Annyi emberrel találkozik napközben, és elég gyenge az immunrendszere, tuti el fogja kapni ha találkozik vírushordozóval... Szóval szerintem neki beadatjuk... Én meg túlélő vagyok.
Na most megyek babázni. Először a naggyal, aztán ha ébred a pici, akkor vele. Meg lehet, hogy kimerészkedünk ebben a napsütésben.