Sajti , öreg ám Ő már! - hát ő sem volt mindig ilyen, ahhoz képest, hogy 81 v 82 éves látsztra fialabbnak tűnik, az utóbbi két évben lett ilyen szörnyű az állapota, egyértelmű rajta a szellemi hanyatlás. Hát persze, hogy a férjem nem ilyen!!!!
Tavaly nyáron combnyaktörése volt, azt hittük ottmarad, abból nehezen épült fel, szellemileg jobban megviselte, azóta hallucinál meg képzelődik, az utóbbi egy év minden jót kiölt belőle.
Amiben tudunk segítünk neki, minden vasárnap itt van, ünnepkor itt is alszik
férjem megy hozzá egy héten többször is, bevásárol neki, orvoshoz viszi, de szegény csak egyedül él és örülhetünk hogy még egyelőre elég jól elvan, leszámítva, hogy néha irtó hülyeségeket csinál. A műtét után én vagy férjem fürdettük amíg nem tudott egyedül beszállni a kádba. Ide venni nem tudom akármilyen rosszul lesz, mert nincs rá helyem.
A múltkor míg kimentem, mert csengettek a kelésben lévő lángosaimat az összest benyomkodta az ujjával
és utána letagadta, pedig amikor bejöttem akkor jöt el mellőle. Tiszta diló.
Egyébként van ilyen, de a férjem ma telefonált mindkettőjüknek, hogy nem hozza ki őket
,kettesben maradtunk, jó volt ez a nap így -
ilyen is van hála- ennek mindig nagyon örülök, mert utálom a monotonítást és nekünk is kijár egy kis együttlét.
Elnézést, ez egy kcsit más téma volt és túl hosszú. Bocsi