Sziasztok!
Tegnap tök sokáig fent voltam, kimentünk Hüvösvölgybe este, hogy megnézzük a Perseidák meteorraj érkezését (csillaghullás), hát a.) a Hüvösvölgy úgy ki van világítva, hogy ezzel az erővel a Gellérthegyre is mehettünk volna, b.) a felhők pont 11 körül másztak be a képbe, amikor a csillaghullás kezdődött volna. Pedig jó lett volna egy kicsit paltói romantikázni apucival..
Viszont az ágyneműből kész 1 db takaróhuzat..
A többihez lusta voltam
Már szült anyukák! Van egy kérdésem. Hogy néz ki az, ha elmegy az ember lányának a nyákdugója? Milyen mennyiség? Előre is bocs a gusztustalan leírásért, aki nem bírja ugorja át a szakaszt, de nagyon foglalkoztat, hogy mi lehetett: tegnap a hüvelyemből valami kocsonyás, takonyszerű anyag jött ki, kb. egy ujjpercnyi mennyiségben. Ez lehet az?? Ugye jól tudom, hogy az még nem jelent semmi különösebb előjelet, hetekig is lehet húzni így, csak azért jön ki mert kicsit nyilik a méhszáj? VAGY? Menjek el orvoshoz mert ez valami újfajta folyás?
Homályosítsatok fel, kedves szaktársak!
Pocó! Szerintem, /bár hangsúlyozom elsőbálos, tapasztalatlanka vagyok/, fontos, hogy a gyerek tudja, hogy hol vagy, lásson is közben. Ha fel van rá készítve, hogy a kórház picit máshogy néz ki, miért van más szag, stb., akkor szerintem nem érheti "trauma", sőt, nyugodtabban viseli amíg kijöttök. Szerintem így is lehet némi féltékenység a gyerkőcben, ne kezdjétek rögtön azzal, hogy "teljesen elveszi" a kistesó az anyukát. /Ismét hangsúlyozom, hogy ez csak az én elméletem!
Így gyerek nélkül még olyan könnyű okosnak lenni...
/
Dino!
Hajnalok hajnalán a viaszosvásznon jár az eszed?! Irgumburgum!
Igen, lehet varrni, de figyelni kell a szálfeszességre, a túl erős, apró öltések elvághatják az anyagot, ezért én szélesebb "szúrásközzel" és kicsit lazább szállal szoktam varrni!
Linato! Nekem ma reggel nem sikerült megnézni a weboldalt, dolgozol rajta?!
Pusz mindenkinek:
Macs