rencsike
nem azért mondom, de te olyan kis sudár vagy, hogy még1x 10 kiló is simán rád férne
Ha meg belegondolsz, hogy a 10-ből mennyi Domika súlya, a méh, plussz vér, stb, akkor még lehet kevesebb is leszel, ha megszülsz, mint azelőtt...
moncsika
Én az elején hiztam kb. ilyen tempóban és most kb az utolsó 6 hétben nem hiztam semmit, csak talán 1 kilót(ezért is dicsért meg múltkor apánk), de nem tudom ez mitől van, nem átom, hogy másképp ennék, talán csak többet mozgok!
Nekem tetszett az expó, igaz nekem minden új
, szóval én jól éreztem magam, mondjuk én nem is vártam semmit tőle, lehet ezért nem csalódtam benne...
julcsi
Jó lehetett a jóga, biztos vagyok benne, hogy a babaák érzik ahogy az anyukájuk érez, Szonja is érezhette, hogy te most jl érzed magad, nyugodt vagy, stb és őrá is hatással volt ez!
Ma az én babáim is feltűnően virgoncok, már nem is tudom, hogy ülljek, mert szétrugdossák mindenemet
Az egyikőjük épp alul van a köldököm alatt a másik meg a jobb oldalon a bordáim közé küldi a jól irányitott rúgásait, ütéseit.
Persze birom a gyűrődést, mindig örülök , ha érzem őket
Én kaptam az expón egy konditeremtől ingyenes bónt, kismama tornára, plussz van náluk edvezmény, hogyha bérletet vesz az ember, kap ajándékba egy 4D-s uh-t is, a XII. ker-ben vannak én nem használom fel, mert nekem eléggé kiesik, de ha esetleg neked kell, vagy bárki másnak , szóljatok...!
Hát lehet a 28. hetet én is kivárom az uh-val.
Rencsike, te mikor voltál? Már nem emlékszem