Sziasztok!
Én is kipróbálom ezeket a fejecskéket! Még én is tanuló vagyok itt!
Karmen
A Dr. Úrhoz írtak be, örülök, hogy ezek szerint jó helyre!
Megnyugtató, hogy nem lesz HSG vizsgálat. Nagy kő esett le a szívemről. A vérvétellel mit fognak nézni, hormonokat?
Orsi
Köszönöm, hogy megosztottad velem a történetet és szívből örülök, hogy számotokra ez jól végződött.
Bika jegyű májusi vagy? Csak mert én is bika vagyok!
Vigyázz magatokra!
Brigi
Tényleg sok helyre jársz ás jártál. A Dr Úrról lehet, hogy hallottál Te is, láttam, hogy itt a Babanet Rendelőben Ő is válaszol a kérdésekre. Tényleg többen is ajánlották már nekem és talonba is tettem, de egyelőre még nagy bizalommal várom a lombikot!
Elérhetősége:
Dr. Ács Nándor szülész-nőgyógyász, egyetemi tanársegéd
Semmelweis Egyetem, II. Női Klinika
Szakterület: terhesgondozás-szülészet, hormonzavarok,
meddőségkezelés, változókori problémák, endometriosis, onkologia
Rendelés: csütörtök délután: Bp. II. Margit krt. 50-52. II.5
Bejelentkezés: 06-30-9520-861
Kriszta
Nekem is van miómám, kettő is, az UH szerint nem növekednek, és nekem is azt mondta az orvos, hogy ne törődjek velük és nem törődtem, persze azt mondják ezen segíthet az ülőfürdő (cickafark + kamilla tea forrázat hozzáöntve a fürdővízhez, majd 20 percig benne csücsülés) egészen addig amíg negatív lelet nem születik ezügyben. Majd egyszer elkezdem én is ezt, de olyan macerás minden este, hogy mindig halogatom. Viszont hátha beválik és nyomtalanul eltűnik.
Te még mindig 2 évvel előttem jársz! Igazából még reménykedem, hogy 40 alatt sikerül gyermeket szülnöm! Tudod, engem az zavar a koromban, hogy minél később jön össze a kis potyka, annál kevesebbet lehetek majd VELE, pedig jó lenne tudni, hogy biztonsággal felnő és elindul az életben, ameddig ebben a világban tartózkodom!!! Arról már nem is ábrándozom, hogy az unokáimat is láthatom!
A Dr Czeizel E. szerintem nagyon okos ember és ezek szerint még nem vagyunk elkésve!
Dóri
Egyáltalán nem gond ha lerövidíted a nevem, csak nyugodtan!!!
Hát, igen! Bizony minden lány hasonló történetről álmodik! Én örülök, hogy Veletek ez meg is történt! Szerencsések vagytok! És okosan tettétek, hogy belevágtatok a programba, így máris boldogok lehettek! Ezek után én már csak annyit kívánok, hogy ez maradjon is így nagyon sokáig!!!
Én nem voltam ilyen szerencsés már a szerelemben sem! Legalábbis sokáig, nem! 1999. ápr-ban pillantottam meg a férjemet akkor még mindenféle megérzés nélkül. Ő volt ugyanis akinél munkafelvételre jelentkeztem a volt munkahelyemen. Aztán 2001 közepén kivirágzott a szerelmünk és nem is vacakoltunk sokat, pár hónap múlva összeköltöztünk, végtére is nem volt vesztegetni való időnk. Rá egy évre házasodtunk össze, de már a kezdetektől vártuk volna a babát!
Ezek most pontos adatok mert utánanéztem, egyébként nem vagyok valami nagy ász ezekben a dátumok megjegyzésében.
Mellesleg, nem fogunk ám azért kiutálni, mi is voltunk ilyen fiatalok, csak már elmúlt! De voltunk!!!
Adrienn
Én is szívesen olvasnám a történeted. Olyan jó dolog ezeket olvasni!
Üdv Mindenkinek
Potykamanó