sziasztok,
vagyok, csak a hétvége mindig sűrű, meg valahogy megint csapkod a depi szele
de mindig elfújom, csak a fránya mindenit, valahogy mindig visszajön
Kikinda,
mikor is volt az inszemed??? Pont kérdezni akartam, hogy ha tavasszal váltottatok, akkor mi az oka, hogy csak most volt az inszem??? S a párod problémáját a sote-n nem derítették ki?????????? Én a "nincs semmi tünet" párti vagyok, de Rodi pedig a görcsökre esküsziki
. Nekem Bencussal semmi de semmi tünetem nem volt, innen is gondoltam, hogy baba van a dologban, mert nekem egy héttel mensi előtt már érezni szoktam. 2 éve pedig semmit sem érzetm, inszem után 12. naptól fájtak a cicibimbók és húzódtak a méhszallagok, de ezek mámorító érzések voltak. S 11. nap már halovány második csíkom volt!!!!
DY,
annyira, de annyira szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!! Sajnálom a komplikációkat, drukkolok, hogy most már minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!! De látom, könnyedén veszed az akadályokat!!! Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!
Rodi,
ez aztán a fantasztikus hír!!!!! Örülök, hogy ilyen simán megy minden, s hátha neked most ez meghozza a gyümölcsöt!!!! Az antsz-ben a doki kiröhögött a zárt méhszájam miatt. Azt mondta, hogy ahol a mensi távozik, ott a spermák simán feljutnak. Szóval már én se tudom mit gondoljak... Drukkolok nagyon!!!!!!!!
Beze,
még mindig csodaszép gesztenyeszemű lánykád van!!!! Mi is küzdünk a fogacskákkal, Bencusnak most jött ki a 15, alul a 3-mas, de a másik 3-masnak semmi híre...
Ma kapta Bence a 15. hós oltást, egy hangja nem volt. Remélem megússzuk mellékhatások nélkül!!!!
Babicsek,
hogy vagytok? Készülődtök karácsonyra??? Elfoglalod magad? Mit tanítasz??
Bikfy,
mi volt a dokinál? Nem ám a miki zsákjába teszed az optimizmusod!!!!!!!!
Linácska,
örülök, hogy Levinél nincs semmi komoly!!!! Gyönyörűen fejlődik!!!! Büszke lehetsz a gyerkőceidre, csudaszépek!!!!
Vius, Viusanyu,
drukkolunk innen a háttérből, reméljük holnap eggyel több boldog anyuci lesz közöttünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi jól vagyunk, nálam sincs még semmi tünet - ennek örülök, de még csak 4. nap, szóval ebből még nem vonok le semmilyen következtetést - . Most csak 2 duphastont szedek, erre is nehezen szántam rá magam.... sokat iszom és sok fehérjét eszek, remélem segít!!!! Ha nem, akkor meg 23-án megbeszéljük a kaáliban hogy hogyan tovább.
Holnap megyek az antszbe a leletért, remélem nem lett semmi sem.
Olvaslak ám benneteket, csak néha olyan nehéz rászánni magam, hogy rendeset írjak, egy egy szót meg nem szeretek.