Új privát üzeneted érkezett!

Sajt!

ha viszont Szofi, akkor:

görög-francia-magyar, szintén bölcsességet jelent.
Életfeladata hogy megtalálja magát a világban. számára is adott a választás lehetősége. Vgay megpróbál egyedül sikereket elérni ami a kudarc lehetőségét hordozza, vagy másokkal együtt eredményeket elérni, de nem kerülhet előtérbe.
azt hiheti hogy minden rajta múlik, de a sors majd bizonyítja hogy ez nem így van. A barátok és a közösség adhatja számára a hajtóerőt.
Mindent megtervez, vigyáz minden részletre, nem akar hibázni.
folyamatosan érezni a kettősséget, a pontosság és precizitás és a szétszórtsága között.
talán a párjával együtt van legnagyobb esély a sikerre. a családban szintén a magabiztosság lesz a hajtóerő.
elvárásai a hivatásában is meg fog jelenni.
amit elvállalt, azt megbízhatóan és pontosan elvégzi. a legnagyobb tehetsége, hogy óriási elszántsággal tud dolgozni, szinte kimeríthetetlen az energiája.
nehézségeket a kielégíthetetlensége miatti túlhajszoltság és az elmagányosodás okozhat neki.

eszter

eszter82
Budapest

Sajt!

lesz szűcs doki kedden, mert nekem ő csinálja valószínű a transzfert...
Konc doktornak konferenciára kellett mennie...

eszter

eszter82
Budapest

Szenteste mindig itthon vagyuk férjemmel + a fia (16éves) és hozza anyóst (81 és már zizilabor), fadíszítés, vacsi, ajándékozás.
Aztán másnap 25-én megyünk anyukámékhoz, egész nap ott vagyunk a másik két lánytestvérem is családostól.
Évek óta így megy.

Nálam a halászlé, töltöttkáposzta és beigli a standard és hozzá készítek frissensültetet valamit franciasalátával, ez mindig változó. Na idén nem tudom hogy lesz mert éppen beülti után leszek.
Anyóst és a gyereket mindenféleképpen le kéne pattintani, de nem akarok megbántani sem senkit és nem is akarom, hogy bármelyik is tudná, hogy mire készülünk. Majd megtudják ha 3 hónapos lesz a babám a pociban.
Anyós idegbaj vén szpirtyó :evil: :evil: , öreg és beteg, rosszindulatú :x és energiavámpír, mindenben csak a rosszat látja most pont ezektől a dolgoktól szeretném magam mentesíteni.
vörösmacska

Kép

Levettem a bébimet.
vörösmacska

Na most mát tényleg megyek főzni, mindenkinek szép vasárnapot! Szebbet mint az enyém, mert férjem mindjárt megy a vén szipirtyóért :( :( :(
vörösmacska

Eszter:
Igazán köszönöm, talán akkor Szófia lesz. De majd még megbeszélem vele is. :lol:
Akkor te is kedden jössz? Még valaki?

Vörösmacska:
Elég gáz, hogy ilyen az anyósod... Ez aztán tényleg nem fog akkor hiányozni neked! Sajnálom, hogy nem akarjátok elmondani előre, mert akkor talán megértenék; viszont itt a kettősség, mert én sem szoktam reklámozni, azért a szűk család tudja és anyóspajtás egy igazi álom, nagyon sokat segített már rajtam.
Mondjátok azt, hogy H1N1-esek lettetek - talán akkor nem bántódik meg senki annyira. :wink: Juj, lehet, hogy éppen te oltattad be már magad? :oops: Esetleg simán vonulj félre a másik szobába és feküdj le valamilyen ürüggyel, talán hamarabb vége szakad... Netán ottalvós a buli anyósod és a srác részéről, mert akkor nincs több ötletem...
A kedvenc babámat választottad (persze mindegyik tündéri), gratulálok a jó ízlésedhez! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok, hogyan kell a babucit levadászni??? Amikor először jöttem, akkor volt baba-börze, de akkor nem kapcsolódtam be.

Vicky, az én húgomat is Barbarának hívják, úh. én szertem ezt a nevet. Mi simán Barbinak vagy Barbának (Barba) hívjuk, de hallottam már Babszit is, ami ari szerintem vagy Barbus. Amúgy az öcsém meg Barnabás, úh. van ám néha zűrzavar :lol: Barbi-Barni :P
Én is szeretnék ugyanolyan kezdőbetűjű nevet a gyerkőcöknek, ha 1 fiú és 1 lány lesz! Persze, majd megsúgják ezt odabentről :D

Hát karácsonykor mi ált. megyünk a szüleimhez szenteste, aztán másnap a párom szüleihez, utána meg mindenki hozzánk jön vacsizni (27. vagy 28-án). Régebben itthon maradtunk kettesben, de nem volt az igazi, mert megszoktam a nyüzsgést! Majd ha már 3-an, 4-en leszünk, akkor tuti itthon maradunk!
Ilyenkor mi mindig vmi különlegeset készítünk, ált. olyat amit még sosem csináltunk... kísérletezgetünk a rokonokon :lol:
navared
Szfvár

Vörösmacska által kiválasztott baba alattit akaroooooom :D
navared
Szfvár

Eperkét :D :D :D
navared
Szfvár

Vörösmacska:
Jó főzést! :)

Navared:
Mentsd el a képet magadnak, majd esetleg Photoshop-pal kivágod/radírozod a kiválasztott bébit és ezt a képet elmented. Ide már csak az új képet töltöd fel mellékletként csatolva. Remélem nem volt zagyva... :roll:
Karácsonyra mik azok a különlegességek pl? Én is szeretek újítani.

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon frissek vagytok!

Navared, mindketten egy babyt néztünk ki, de meghagyon neked eperkét.... :)

Kép
Vendég

Köszi Zsu, de nem megy, és most nincs időm bénázni, de köszi, h. meghagytad!!!! Este újra megpórnálom :D
navared
Szfvár

Csajok! Hány nap múlva szokott piri néni jönni a fogigátló után???
Vendég

Navared, mentsd el egy mappába a képet, aztán jobb egérgombbal klikkelj rá, ott van olyan, hogy társítás és paint, aztán ott ki tudod radírozni, újra elmented, és mellékletként feltöltöd! Én így csináltam, ha van egyszerűbb változat akkor szóljatok! :)
Vendég

Zsu:
kb. a 6 napon már meg kell jönnie.

Este még bekukkantok, most megyünk családlátogatni! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt egyébként senki előtt nem titkolózunk, de anyósom nagyon öreg már és tömény rosszindulat, mindenről csak a szörnyűségek jutnak eszébe, ha elmondom, hogy mi lesz nekem, egyfolytában csak fújná a hülyeségeit, mert egyébként még lelőni sem lehet annyit beszél, de csak katasztrófáról, világjárványról, szörnyetegekről, gonosz emberekről, a betegségéről, a politikáról, minden szörnyűségről. Erre nekem nem lesz akkor szükségem, minden negatívumot ki akarok zárni. Tavaly szenteste kihoztuk és egy hétig nálunk volt, azóta rá sem bírok nézni annyira kiborított :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :twisted: :evil:
A gyerek pedig nagyon fog neki örülni tudom, de ott a volt feleség és nem akarom, hogy azelőtt megtudja, hogy tuti a dolog.
vörösmacska

Zsu, szerintem előbb megjön, mint 6 nap, már egyszer szedtem ciszta miatt és nekem akkor 3-4. napon jelentkezett. Lehet, hogy mindenkinek más.
vörösmacska

Sziasztok, mi is állandóan a neveken gondolkozunk :D kb 2 éve Nórikázunk...aztán jött Lola,Lara,Lotti,Lívia,Lídia...és most megint ha a leendő gyerekünket emlegetjük akkor Nórikázunk..Mi inkább a fiú nevekkel voltunk bajban,mert hát lány név olyan nagyon sok szép van...most viszont ami tuti,ha 2 fiú (bár lányt szeretnénk) akkor Kolos és Kende lesz...nekem is tetszik az azonos kezdőbetű...bár már csak ott tartanánk...

A Barka is gyönyörű szerintem :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vörösmacska:
Hallod, nem irígyellek... Ilyenkor elgondolkodom, hogy lehet ennyire negatív szülőnek normális(abb)an gondolkodó gyereke - pl. a párod. :roll: Ő biztosan nem olyan, mert akkor nem lennétek együtt. Nemigaz?

Piroska tényleg jöhet hamarabb, de max. a 6. napon meg kell érkeznie - nekem ezt mondta a dokker.

Angyal:
Nórikázzál csak, az nagyon aranyos név! :) Mi is a fiúnevekkel vagyunk gondba, bár van egy közös befutónk: Olivér. Nekem még tetszene a Tivadar, de a Zuramnak nem. Nehéz ügy ez, hiszen a Zuram vezetékneve elég fura és sok név ami tetszik, idétlen, vagy vicces hozzá kimondva. Úgy végződik a vezetékneve, hogy ...ka. Namármost! Nekem tetszene a Kamilla, mondjuk ki ...ka Kamilla. :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Mi a fiúneveken nem is gondolkoztunk, mert szerintem elég jól látszott a 18. heti uh-n, hogy kislány. És a doki is elég biztosra mondta. Szóval nálunk a fiúnév Tamás, mint az apukájának. Egyenlőre a lánynevek között a Barbara a befutó és még ehhez választunk második nevet. Csak még ízlelgetnem kell egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

angyalka: A Nóri szerintem is aranyos.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti , öreg ám Ő már! - hát ő sem volt mindig ilyen, ahhoz képest, hogy 81 v 82 éves látsztra fialabbnak tűnik, az utóbbi két évben lett ilyen szörnyű az állapota, egyértelmű rajta a szellemi hanyatlás. Hát persze, hogy a férjem nem ilyen!!!! :D :D :D
Tavaly nyáron combnyaktörése volt, azt hittük ottmarad, abból nehezen épült fel, szellemileg jobban megviselte, azóta hallucinál meg képzelődik, az utóbbi egy év minden jót kiölt belőle.
Amiben tudunk segítünk neki, minden vasárnap itt van, ünnepkor itt is alszik :( férjem megy hozzá egy héten többször is, bevásárol neki, orvoshoz viszi, de szegény csak egyedül él és örülhetünk hogy még egyelőre elég jól elvan, leszámítva, hogy néha irtó hülyeségeket csinál. A műtét után én vagy férjem fürdettük amíg nem tudott egyedül beszállni a kádba. Ide venni nem tudom akármilyen rosszul lesz, mert nincs rá helyem.

A múltkor míg kimentem, mert csengettek a kelésben lévő lángosaimat az összest benyomkodta az ujjával :lol: :lol: és utána letagadta, pedig amikor bejöttem akkor jöt el mellőle. Tiszta diló.

Egyébként van ilyen, de a férjem ma telefonált mindkettőjüknek, hogy nem hozza ki őket :lol: :lol: :lol: ,kettesben maradtunk, jó volt ez a nap így - :wink: :wink: :wink: ilyen is van hála- ennek mindig nagyon örülök, mert utálom a monotonítást és nekünk is kijár egy kis együttlét.

Elnézést, ez egy kcsit más téma volt és túl hosszú. Bocsi
vörösmacska

Sziasztok Csajok!

Még augusztusban regisztráltam ide, de többnyire csak zúgolvasó vagyok.

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: , hogy Navarednek és Szöszinek nem sikerült. Majd legközelebb!

Eszter: Nagyon szurkolok, hogy minél több babó megmaradjon és, hogy sikerrel járj! :lol: :lol: :lol:

Majd nov. 20-án indul a lombik (antrag protokollom lesz). Kb. tavaly nov. eleje körül voltam rákszűrésen. Szerintetek nem gond hogy 20-án már túl leszek az egy éven? Mennyire nézik ezt szigorúan? Nem szeretném, ha ez miatt nem kezdhetnénk.
mako30

Szia, üdv nálunk!
Nov 20 mindjárt itt van, de jó! Ki a dokid?
Nem tudom mennyire veszik szigaorúan, én júliusi rákszűréssel jöttem, el is fogadták, de most októberben kértem egy újabbat, mert a a saját nőgyógyászom idén HPV tesztet is csinált és pozitív lett. Úgyhogy Tanár úr egyetértett, hogy ismételjünk, le is vette és hála minden okés. Szóval nem tudom, de én megfogadtam, hogy negyedévente, legkésőbb félévente csináltatok.
Kérdezd meg, az a biztos. Pár nap alatt megvan az eredmény.
Nálatok mi a probléma, van konkrét probléma?
vörösmacska

Vörösmacska: Szűcs dokihoz járok, most lesz majd az első lombik. Konkrét probléma az volt még mikor 6 éve elkezdtük az egészet (SOTE-ban), hogy nincs peteérésem, de azóta műtöttek már endo miatt és pco-s is vagyok. Ez utóbbi miatt lesz rövid protokoll.
Lehet, hogy felhívom holnap BMC-t, és rákérdezek, nem lenne jó ez miatt kihagyni egy hónapot.
Ha jól következtetek, neked is rövid lombikod lesz? Neked mondta a doki, milyen injekciót fog felírni? Őszinte részvétem az anyósod miatt. (Szerencsére nekem normális anyósom van.)

Heni: Ha lehetséges én is szeretnék feliratkozni a táblára, kor: 31 év, orvos: Szűcs doki lakhely: Eger, probléma: nincs peteérés,pco, endo. kezdés: nov. 20-án 1. lombik Köszi
mako30

Mako, szia! Üdv. nálunk :D
Én is a Szücs dokihoz járok és nekem is van endom... másról nem tudok :P És műtöttek is miatta.
Mi a long protokollt csináltuk és a Decapeptyl mellett általában Merionalt és Gonalt ír fel.
A rákszűrésre szerintem azért kérdezz rá, nekem is nem sokkal a lombik előtt csinálták meg a BMC-ben.
Sok sikert, ha bármiben tudok/tudunk segíteni, csak kérdezz bátran :)
Ajánlom figyelmedbe a linket amit még néhány oldallal ezelőtt tett fel Kubuspace, ill. én is egy weboldalt! Ha érdekel, tudok bővebb felvilágosítást is!

Vörösmacska, részvétem az anyósod miatt, nem lehet egyszerű... tolerálni minden hülyeséget. És az a ciki az egészben, h. ez csak rosszabbodik általában :( de nem idegesíteni akarlak, csak tapasztalat. Kitartás és türelem :roll:

Zsu, igen addig el is jutottam, h. másolás, meg paint, meg radír, meg elmentés, csak nem tudom mellékletként feltölteni, mert nem megfelelő a kiterjesztése... de próbálkozom!!! :D

Sajti, hát az az igazság, h. általában többet nem is készítjük azokat az ételeket. Legtöbbször veszek vmilyen főzős-sütős újságot és rábökünk vmire, aztán lesz, ami lesz :D most csak a fahéjas pulykamell, ami eszembe jut. A párom szokott ilyenkor kreatívkodni, volt egyszer borleves, meg mindenféle szószokat kreálunk húsokhoz... :lol:
navared
Szfvár

Kép
navared
Szfvár

Kép
navared
Szfvár

Kép
Vendég

Bocsánat... így a jó!
De végre sikerült :lol:
navared
Szfvár

Navared, egyszerre csináltuk! :D
Vendég

Sziasztok!

Sikeresen hazaértem. Megvolt az inszem, szerencsére nem kellett nagyon sokat várni 11-kor értem a BMC-be és 13-kor már a műtőben voltam. Nov 26-án kell visszamenni.
És igaz minden inszem után 1 hónap pihi van. :( :( :( De a doktornő azt mondta, hogy terhes leszek és akkor ez már nem is lesz fontos. Remélem igaza lesz!!!

Most megyek ebédelek és pihizek egy jó nagyot.
woody

Nagyon örülök, jó, hogy nem várakoztattak agyonra, gondolom minden simán ment, mert ha nem írtad volna. Sok sikert! Pihizzél! Doktornőből a próféta szóóljon!
vörösmacska

Woody: igaza van a Dr.Nőnek :wink: :D :wink: Pihengessél :D :D

Kép

kiss angyal

Kép
mako30

Sziasztok!

Woody: Az jó jel, ha a doktornő is bizakodik. Szerintem sem érdemes most a következő alkalomra gondolni. Biztos sikerülni fog.

Ma egész nap próbáltam a bmc-t hívni, de nem jött össze. A 458-45-79 és a 458-45-80-t hívtam. Tud valaki valami más számot, ahol talán könnyebben elérem őket?
mako30

Woody!

Jajj de jó :)

örülök, hogy minden jól ment és a drnő is bizakodó! :D

...holnap követlek, vagy holnapután... :)

puszi
eszter

eszter82
Budapest

Woody! Nagyon szorítok!!! Milyen jó, hogy a dokinő ilyen jó fej :)
Nem is szabad most másra gondolnod!

Eszter, holnapután???? Ezek szerint lehet, h. szerda lesz belőle...? az még jobb!!! :)
navared
Szfvár

Kép

Vörösmacska:
Lehet, hogy anyósodnak már meszesek az agyi erei, azért csinálja ezeket, mert zavar támadt odabenn. Szegényke, sajnálom... Viszont megértelek, mert nektek is kell egymással törődni, kettesben lenni.

Navared:
Biztos nem unalmasak a karácsonyaitok. :)

Woody:
Kép
Sok sIKERt!!!! :lol: :wink:

Mako:
Én is hívtam őket ezeken a számokon és sikerült. Mondjuk du. fél 3 körül próbálkoztam.

Eszter:
Annyira felcsigáztál azzal a könyvvel, hogy a csajos verziót magamévá tettem az Alexandrában! Már nyammogok rajta, tök jó! :)

Pá Drágáim!
sajt@

woody:Drukkolok hogy terhes legyél. Az inszemek utáni kihagyást sajnálom, de nekem egyébként is mindig ki kellett hagynom 1 hónapot, mert ugye mindig ott virítottak a cisztáim az uh-n. Itt nincs vajon olyan, mint a lombiknál? Hogyha kifizeti az ember, akkor nem számít bele a tb-sbe és mehet a következő hónapban? A kaáliban 40.000 volt az inszemes beavatkozás.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

a babavasart nem hagyhattam ki:)

mindenkinek megy a pozitiv energia innen a hatterbol!!!

Oroszlan
Kép [/img]

Kép
oroszlán

Nagyon köszönöm mindenkinek.
Remélem ez a hónap tényleg sikeres lesz. :D :D

Eszter neked is nagyon drukkolok holnapra v. szerdára.
Mikor mondják meg, hogy kedd v. szerda?
Lehet, hogy 1 napon megyünk tesztelni....

Nagyon rossz leszek és most 2 babát is elloptam. :D :D :D Kép :D
woody

Jó estét.
Valaki elmeséli nekem hogy van a fagyibabás projekt? Mennyibe kerül, mikor kell fizetni, fagyasztáskor vagy beültetéskor?

Köszi
Puszika mindnekinek
vörösmacska

Woody, nagyon szorítok, hogy sikerüljön!!!!+++++++++

Eszter mikor tudod meg, hogy melyik nap kell menned?
Vendég

Sziasztok!

Húúú basszus annyit írtatok, nincs is időm reagálni rájuk, bocsika

Woody!
Nagyon drukkolok!!!!! Ó én is kis kék ruhás babót néztem ki, de mindegy megteszi ananászocska is :)

Mako, üdv itt nálunk, beírtalak, sok sikert!!!

1257840918.0393.xls

Kép

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

heni: Beírnád nekem a kislányunk nevét a táblázatba? Barbara lesz az első neve, a másodikat még nem tudjuk. A Colin babája pedig Áron Attila lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vörösmacska, ha jók az értesüléseim, akkor kell csak fizetni, ha nem a támogatott hónapban "használjátok fel" őket. Így 100.000 Ft, de csak ha a beültetésnél felébrednek, ha nem, akkor nem kell fizetni.
Én legalább is így tudom...
navared
Szfvár

Vörösmacska: én is úgy tudom ahogy Navared...

Makao30:Én most telóztam a BMC-be és 3-om csörgés után felvették :D inkább 10 után kell hívni,mert hát 9-ig kint állnak az emberek az utcán és velük kell foglalkozniuk...

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Szép termés lett itt pár nap alatt :) Gyors olvasó üzemmódban azért követtelek Benneteket, de jó sűrű volt a hétvégénk... Hálószoba átrendezés, régi bútor szétszedés, új bútor összerakás, vendégek.... vasárnap házassági évfordulónk... Szóval összejött pár dolog.

Voltam ma a BMC-ben uh-n. 12. nap, 1 db 14mm-es tüsző, 6mm-es endo. Volt még pár kisebb is, de azokat meg se mérte a dr-nő. Pénteken kell megint mennem, addig további mennek a szurik.

Woody: az inszemhez sok-sok +++++++++++ küldök Neked :) és Eszternek is megy a drukk +++++++++ :)

Vörösmacska: Ha nekünk kislányunk lesz, szintén az Izabella név a befutó :)
Fiú név még képlékeny. Apósom kérése a saját (és a férjem) neve lenne, de én nem vagyok túlságosan híve annak, hogy mindenkit ugyanúgy hívjanak a családban.... Úgyhogy remélem kislányunk lesz :)

Ja, képzeljétek, bejött a H1N1-es kollega dolgozni.... Mint kiderült, gyors lefolyású volt a betegsége, és mivel neki magának kellett volna a H1N1-es tesztelést kifizetni, el se ment a rendes tesztet megcsináltatni!!!!!! Így csak a gyorsteszt eredménye az amit tudunk... No comment....

A kis almás babát elvinném magunknak :) Kép

andi
andrea-1

Angyal, navared, köszönöm az infót, ez így elég jól hangzik.
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?